marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaBagheta magica isi dezvaluie secretele

Bagheta magica isi dezvaluie secretele

Bagheta magica isi dezvaluie secretele

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bagheta-magicaCe este o bagheta magica? Un simplu bat, dar cu o functie speciala: cea de a lega doua lumi, lumea de sus cu lumea de jos. O bagheta magica este in general facuta dintr-o ramura de migdal sau de alun, de grosimea unui deget si lunga de un cot (de la cot la extremitatea degetelor). Pentru a o prepara, magul o taie dimineata inainte de rasaritul soarelui pronuntand anumite formule, o cojeste si pune pe cele doua capete ale sale doua mici capisoane: unul de aur, altul de argint, pe care sunt gravate anumite simboluri, si in final, o consacra Cerului. Dupa acestea, el se poate servi de aceasta bagheta pentru a realiza lucruri foarte bune.

Dar nu e suficient, asa cum isi imagineaza unii, a tine o bagheta in mana pentru a fi un mag si a comanda spiritelor. Nu se comanda atat de usor spiritelor. Unii au auzit vorbindu-se despre cele saptezeci si doua de spirite (Genii) planetare, si iata-i, inarmati cu o bagheta magica vor sa le dea ordine! Ce ignoranti sunt! Si ce cer acestia? Sa ii ajute sa faca bine intregii umanitati, sa lucreze pentru pace si pentru lumina?… Din pacate, nu. Ei vor sa le comande celor saptezeci si doua de spirite pentru ca sa le procure bani, dragoste, reusita, fara a face nici cel mai mic efort pentru a-si dezvolta facultati, virtuti. Ei bine, ei ar trebui sa stie ca astfel intra in Loja neagra, pentru ca aceasta ii inspira sa comande spiritelor inainte de a fi demni, inainte de a fi adevarati fii a lui Dumnezeu. E un sacrilegiu a vrea sa puneti spiritele luminoase in serviciul poftelor umane. Si apoi, trebuie stiut ca ele nu sunt fiinte care se supun, asa, primului venit. Trebuie mai intai sa dobanditi o anumita statura in lumea spirituala, altfel spiritele vor vedea imediat cu cine au de-a face si va vor lasa sa platiti singur.

Trebuie deci sa intelegeti ca adevarata bagheta magica nu e numai un bat, ci o legatura vie interioara pe care omul a stiut sa o creeze intre lumea din inalt si lumea de jos. Aceasta mica tija care face legatura intre Cer si Pamant trebuie sa se afle, de fapt, in interiorul adevaratului mag. Rolul baghetei este de a permite o legatura, pentru ca energiile sa circule intre cele doua lumi. Exista undeva in inalt o centrala electrica care da curent, dar pentru ca lampa sa se aprinda jos, ea trebuie bransata, introdusa in priza. Deci, cand magul poseda aceasta priza in capul sau, in inima sa, in sufletul sau, si in plus tine in mana bagheta magica care reprezinta aceasta priza in planul fizic, poate face sa treaca fortele lumii divine in lumea fizica. Iata simbolul baghetei magice.

Si cand Iisus se ruga spunand: “Faca-se voia Ta, precum in Cer asa si pe pamant”, el crea aceasta legatura intre sus si jos, aceasta legatura care e simbolizata de bagheta magica. El voia sa spuna ca toate fiintele umane au un rol magic de jucat: sa atraga din inalt puritatea, lumina, armonia, pentru ca pamantul sa devina o reflectare a Cerului, un altar pentru Divinitate. Singurul mijloc de a realiza acest ideal este de a ne lega de Cer, de a mentine fara incetare, din toata fiinta, contactul cu Cerul, pentru a face curentul sa circule. Centrala electrica se afla sus, in regiunile sublime, si pentru a face sa circule curentul, sa aprindem lampile si toate aparatele care sunt in noi, trebuie sa ne legam la priza.

Bagheta magica este deci ca o priza pe care o bransam in primul rand la Cer. Dar trebuie sa stiti ca noi avem in noi mai multe baghete, da, una in fiecare plan: in planul atmic pentru a ne lega spiritul cu Spiritul lui Dumnezeu; in planul budhic pentru a ne lega sufletul cu Sufletul universal, in plan mental pentru a lega intelectul nostru de cel al Inteligentei cosmice; in planul astral pentru a lega inima noastra la Dragostea dezinteresata, si in fine, in planul fizic exista acest mic baston numit bagheta magica. Dar exista si mana noastra. Da, mana este o bagheta magica, si putem spune ca bagheta este o prelungirea a mainii. Daca nu aveti bagheta, puteti ridica bratul – iata bagheta voastra – si pronunta cateva cuvinte. In acel moment, daca sunteti pur, luminos, in armonie cu Cerul, fortele naturii va vor intelege, vi se vor supune, va vor asculta, si va vor indeplini rugamintile. Daca nu, puteti sa intindeti bratul cu anii, nu veti obtine nimic… sau poate veti atrage cateva observatii din partea entitatilor celeste care va vor spune: “De ce te joci asa? Ne deranjezi!” Ei da, nu trebuie sa va jucati cu lumea invizibila.

In realitate, putem spune ca adevarata bagheta magica este fiinta umana, care este ea insasi un intermediar intre Cer si pamant. De aceea, trebuie sa se puna in contact permanent cu Cerul, pentru a actiona benefic pe pamant. Adevaratii Initiati nu se servesc de bagheta magica, sunt ei insisi baghete magice.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

44 Comments

  1. buna sunt roxana si vreau sa va spun ca eu sunt o magigiana si am baghete fel de fel si am avut o poza cu hannah montana si cu selena si cu jonas si cu sirenele si cu vraji gemenele le-am pus in palarie si au aparut bibelouri si dupaia am mai facut o data cu bagheta magica si au aparut chiar in fata mea in realitate si atunci am spus si eu uau si ei vedetele popstar mau facut vedeta starrock si acum sunt ,,Gesina Ranse”

  2. sa nu credeti ca daca ai o baghta o sa ti se aprinda o lumina si imeiat poti sa zbori sau sa te teleportezi..am dat un exemplu .o baghetaa nu este o arma este un instrument care iti caracterizeaza cunostintele . formulele nu cred ca mai exista dar a existat …… renumitul merlin a avut asemenea carti e vraji dar au fost arse asa ca sa stiti e la mine.. eu sunt foarte pasionat de aceste lucruri cum ar fi vrajitoria daca mai e pasionat cineva de vrajitorie sa scrie pe acest site ,merlin.

  3. dak are cnva nevoie de o bagheta faceti lucrurile ale de mai sus … taieti o ramura dintr-un pom de nuc sau migdal inainte de rasarit … cele doua mici capisoane pot si chiar inele unul de aur celalat de argint . cititi textul de mai sus ! dar fiti foarte atenti decojiti bagheta si lasat-o acolo pana DUPA rasarit !!! apoi rostiti prima formula : „Luminum Maxima !!! ” si va aparea in varful baghetei o bila mare de lumina !