Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Incredibilul caz de telekinezie din parohia Cideville

Incredibilul caz de telekinezie din parohia Cideville

by admin
42 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

In perioada noiembrie 1850-februarie 1851, prezbiteria din Cideville (Franta) a devenit sediul unor evenimente infricosatoare. In pereti rasunau rapuri, care s-au dovedit inteligente, capabile sa raspunda in cadenta la intrebari simple sau sa imjte alte sunete. Geamurile se spargeau cu violenta, imprastiind cioburi in toate directiile, scaunele si mesele pluteau in aer, ramanand suspendate sau urmarindu-l pe preot si menajera sa.

Cainii si pisicile din casa erau aruncate pe cruce sau pluteau aproape de plafon, in timp ce cutite, perii sau breviare zburau din incapere pe o fereastra, pentru a reveni pe alta. Fierul de calcat se rasturna, iar focul il urma pe podea, ciocane zburau prin aer cu viteza si se asezau pe podea cu usurinta unei pene, pupitre si sertare se deschideau singure si se ciocneau cu zgomot.

Intreaga asezare a urmarit cu strangere de inima manifestarile neobisnuite, iar indepartarea celor doi elevi ai preotului, Gustave si Bunel, in varsta de 12 si 14 ani, a readus linistea la prezbiterie. Manifestarile s-au mutat pentru o perioada la domiciliul lui Gustave, dupa intoarcerea sa acasa.

Cazul Cideville a reprezentat obiectul unui proces la curtea judecatorului de pace Folloppe din orasul invecinat Yerville.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

azi doar eu 7 iulie 2011 - 0:12

unde e continuarea?

Petru 7 iulie 2011 - 9:44

Acuma cine crede ca “diavolul” chiar fuge de biserica de nu vede pamantul se insala, biserica nu e sfanta asa.. ca poarta numele de biserica, ci trebe ca toti cei ce sunt in biserica { preoti, calugari, enoriasi etc } sa aiba o viata cat mai curata, fara tot felul de smecherii care ne mai sunt aratate la TV ca fac preotii…. si faptul ca zburau asa lucrurile inseamna ca cineva sau ceva le face sa zboare si acel ceva era “rau” ca doar nu e vorba de ceva “sfant” ca ceea ce e “sfant” nu distruge ci cladeste, asta pt cine crede in Dumnezeu si diavol, in Rai si iad pt ceilalti exista mereu o explicatie “logica”.

noway 7 iulie 2011 - 16:20

sa se sesizeze dna asta e excrocherie

AlyNa 24 iulie 2011 - 14:13

Wow, cam urat. Cat despre contitul povesti nu cred ca e real.

rory 30 iulie 2011 - 10:47

Şi de unde ştim noi că tot ce este scris mai sus este adevărat?

Leave a Comment