Home Citate de suflet Citate de suflet – august 2009

Citate de suflet – august 2009

by admin
45 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

29.08.2009:
“Daca ai nevoie de o revelatie, nu poti sa o ai pentru ca insusi actul de a cere este o afirmatie a faptului ca ea lipseste.”

(Neale Donald Walsh)

25.08.2009:
“Oamenii spun uneori ‘Gandeste inainte sa vorbesti.’ O intentie inteleapta, dar noi am duce-o mai departe. Noi am sugera, ‘Gandeste – apoi evalueaza valoarea acelui gand observand cum il simti; si fa-o des, fara indoiala, ca esti centrat – apoi vorbeste, apoi actioneaza, apoi interactioneaza.”

(Abraham – Hicks)

23.08.2009:
“Tacerea este spatiul in care omul se trezeste.”

(Osho)

21.08.2009:
“Iisus este Dumnezeu pe pamant si om in cer.”

(Sf. Ioan Gura de Aur)

15.08.2009:
“Omul este suma actiunilor sale, a ceea ce a facut, a ceea ce poate face. Nimic altceva.”

(Mahatma Gandhi)

13.08.2009:
“Renunta la comparatii si poti sa te bucuri de viata la maxim.”

(Osho)

10.08.2009:
“Intelepciunea este stiinta de a trece cu vederea.”

(Neale Donald Walsh)

08.08.2009:
“Fara o experienta comparativa, ai fi incapabil sa percepi sau sa creezi vreun fel de intelegere despre tine. Prin urmare, este potrivit sa spunem ca fara relatii (interpersonale, interfiintiale, intercosmice) nu ai putea exista.”

(Abraham-Hicks)

07.08.2009:
“Numai mintile stralucite isi pot permite stilul simplu.”

(Stendhal)

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

carmen damoc 8 decembrie 2009 - 22:40

radacinile sunt amare dar roadele sunt dulci (vb Maestrului meu)

krlos 8 decembrie 2009 - 23:10

ma scuzati , am uitat sa spun . el inainte de nenorocire spunea , noua colegi lui de scoala . ftatilor , sa veniti la inmormantare la mine ca mama face coliva buna , o spunea ca,m des . si inainte de accident cu cu cateva ore bune , din cate stiu , s-a urcat pe bloc si a vrut sa se arunce . la prins cineva , la dat jos , si cel care la salvat , ia dat 2 palme , si el , tacate a inceput sa planga , alti spun ca a iceput sa rada . si din cate am auzit , avea trei , dosare penale , si a facut accident cu masina lui cu o zi inainte parca sau tot in zioa aia . o sa ma intrebati cand , s-a intamplat chiiar toate intr-0 zi . cele 3 dosare le facuse de mai de , mult acum pe patru parca nu stiu sigur a avut accidentul si sambata sa aruncat . dar , dar , dar , chiar inainte, sa plece sa vazut cu baeti la bar , si a zis lui ai la un remi , si a zis , tacate , incepeti ca vin si eu , si nu sa mai intors , .
o batrana spune ca la vazut inainte de accident cu 15 de minute , a vorbit cu el , si la vazut ca sa inchinat in biserica , si tot spunea , doamne eartama , si la intrebat ce face aici si a zis ca are de rezolvat o treaba , dar nu ia trecut prin cap ca era sa faca o nenoricire . ma opresc aici .
avea doar 20 de ani .

mihai 14 august 2010 - 9:56

antelepciunea nu este un adevr ,este o sansa de a ajunge la adevar

Leave a Comment