marți, decembrie 6, 2022
AcasăCitate de sufletCitate de suflet - octombrie 2010

Citate de suflet – octombrie 2010

Citate de suflet – octombrie 2010

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

30.10.2010:
Caldura este vehiculul vietii.”
(Matthew Wood)

23.10.2010:
Frumusetea intelectuala nu inseamna a sti multe ci a sti ceea ce trebuie; frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor, ci in naturaletea lor; frumusetea plastica nu se afla in perfectiunea exterioara dupa tipuri sculpturale, ci in concordanta formelor cu purtarea, ce constituie viata proprie a unei femei.
(Angel Ganivet Garcia)

19.10.2010:
Frumusetea, mai mult decat amaraciunea, raneste inima.
(Sara Teasdale)

12.10.2010:
Viata este o poveste cu zane care isi pierd puterile magice atunci cand crestem mari.
(Robert Lalonde)

06.10.2010:
Neglijarea reparatiilor timpurii fac necesara reconstruirea lucrurilor.
(Neale Donald Walsh)

04.10.2010:
Fericirea este ca o minge dupa care alergam, iar cand o prindem, ii mai dam o lovitura de picior… pentru a continua sa alergam dupa ea! Fiindca in aceasta cursa ne simtim stimulati; in aceasta cautare, in acest elan pentru atingerea telului se afla fericirea.
(Omraam Mikhael Aivanhov)

02.10.2010:
„Intregul Univers este facut sa produca dorinta in interiorul vostru! Nu puteti distruge dorinta. V-ati nascut dornici. Vorinta este un lucru bun. DORINTA ESTE UN LUCRU FOARTE BUN!”
(Abraham Hicks)

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments