Ce este varcolacul?

Social Media

varcolac3In traditiile spirituale, varcolacul este o creatura care traieste in salbaticie si ii face pe calatori sa se rataceasca, luand diferite infatisari. Unii varcolaci isi devoreaza victimele, altii fug cand vad un om. Pot fi mici; acestia calaresc iepuri sau struti rapizi. Daca un om intalneste un varcolac, trebuie sa-l ucida dintr-o singura lovitura; o a doua lovitura l-ar readuce la viata. Are copite de magar, poate lua orice forma, de obicei pentru a face rau oamenilor.

Varcolacii pot fi de sex barbatesc sau femeiesc. Aceste femele se indragostesc uneori de vanatorii rataciti in paduri, pe care ii duc in pesterile lor ascunse adanc in munti, unde ii ademenesc cu aur, diamante si podoabe. Roadele acestor impreunari constituie o noua specie de salbatici; ei sunt cruzi, vaneaza si ucid rapid; violeaza fete.

Un fel de varcolac este udar, un monstru masculin care ii agreseaza sexual pe barbati in desert. Daca, in urma acestui viol monstruos, victimei ii vor aparea viermi in anus, cu siguranta ca aceasta va muri. Singurul mod de a scapa de acesti monstri este sa rostesti necontenit numele sacre ale lui Dumnezeu. Barbatii care se opresc din rugaciune sunt prinsi de udari, care se joaca cu ei precum pisicile cu soarecii.

Varcolacii ii vaneaza pe oameni si in mlastinile Irakului, dupa care ii mananca; in Africa de Nord se spune ca dezgroapa cadavrele noaptea pentru a le devora. Dumnezeu i-a condamnat pentru acest pacat si i-a facut la fel de urati si de negri ca si hoiturile pe care le mananca. Nu sunt copii ai lui Adam, adica fiinte omenesti.

Cand profetul Mahomed si-a trimis primii discipoli si imigranti in Etiopia, l-a insarcinat pe Ali sa-i insoteasca; acolo, in munti, Ali a trebuit sa se lupte cu varcolacii, care le-au taiat calea, pana cand le-a ucis regele, cu sabia lui cu doua taisuri, si i-a gonit. Ni se spune ca ei mai traiesc inca pe dealurile acelea.


Social Media

8 Comments

 1. DRAGOS,
  te referi cumva la cartea „despre reptilieni si planeta pamant”?
  cea cu psiholoaga care consulta un copil si copilul acela ii spune mai multe chestii?
  as vrea sa mai povestim daca de poate pt ca mie mi se pare f interesanta cartea…
  daca vezi commul meu…dai add lady_denny

 2. Ce stiti voi despre varcolaci,vampiri,fantome,extraterestrii si alte fiinte?Va zic eu…mai nimic…nu stim mai nimic…dar cu certitudine ei…traiesc!Nu doriti mai mult decat puteti duce….adica limita-tiva doar in legende si nu cautati adevarul!Poate nu il veti gasi niciodata!Dumnezeu sa fie in cel ce trebuie sa credem! EL trebe sa fie adevarul pe care merita sa il gasesti si sa lupti pt acel adevar!

 3. Of Wolf-ule iara incepeti cu Dzeu, pe orice site, la orice comentariu, la oirce subiect, nu mai poate omu’ sa zica A, fara sa i se bage pe gat povestea cu Dzeu si Biblia. 🙂
  Am inteles ca El e calea, dar mai lasati oamenii sa respire.
  Iulia a fost tare cu commentul ei. Hahaha…
  Iar in ceea ce privesc annunaki, din cate stiu eu, ei erau o rasa de extraterestrii foarte avansata care au venit pe pamant si au modificat genetic adn-ul pamantenilor care erau niste primitivi. Astfel le-a dezvoltat inteligenta. Nu as face greseala sa-i numesc varcolaci pe Annunaki. Mi se pare complet aiurea. Iar varcolacii in starea lor fizica, nu am cum sa cred, cel putin nu in realitatea noastra incojuratoare, dar sunt sigur ca exista extraterestrii in dimensiuni diferite de a naostra, mult mai evoluati care ne viziteaza trecand prin portaluri. Sunt unii buni, altii rai… Universul este bipolar pana la urma, deci este normal sa exista atat bine cat si rau out there… 😉

Leave a Reply