Almeea
Orgoni Crystal

 
8

Ce este varcolacul?

varcolac3In traditiile spirituale, varcolacul este o creatura care traieste in salbaticie si ii face pe calatori sa se rataceasca, luand diferite infatisari. Unii varcolaci isi devoreaza victimele, altii fug cand vad un om. Pot fi mici; acestia calaresc iepuri sau struti rapizi. Daca un om intalneste un varcolac, trebuie sa-l ucida dintr-o singura lovitura; o a doua lovitura l-ar readuce la viata. Are copite de magar, poate lua orice forma, de obicei pentru a face rau oamenilor.

Varcolacii pot fi de *** barbatesc sau femeiesc. Aceste femele se indragostesc uneori de vanatorii rataciti in paduri, pe care ii duc in pesterile lor ascunse adanc in munti, unde ii ademenesc cu aur, diamante si podoabe. Roadele acestor impreunari constituie o noua specie de salbatici; ei sunt cruzi, vaneaza si ucid rapid; violeaza fete.

Un fel de varcolac este udar, un monstru masculin care ii agreseaza ***ual pe barbati in desert. Daca, in urma acestui viol monstruos, victimei ii vor aparea viermi in anus, cu siguranta ca aceasta va muri. Singurul mod de a scapa de acesti monstri este sa rostesti necontenit numele sacre ale lui Dumnezeu. Barbatii care se opresc din rugaciune sunt prinsi de udari, care se joaca cu ei precum pisicile cu soarecii.

Varcolacii ii vaneaza pe oameni si in mlastinile Irakului, dupa care ii mananca; in Africa de Nord se spune ca dezgroapa cadavrele noaptea pentru a le devora. Dumnezeu i-a condamnat pentru acest pacat si i-a facut la fel de urati si de negri ca si hoiturile pe care le mananca. Nu sunt copii ai lui Adam, adica fiinte omenesti.

Cand profetul Mahomed si-a trimis primii discipoli si imigranti in Etiopia, l-a insarcinat pe Ali sa-i insoteasca; acolo, in munti, Ali a trebuit sa se lupte cu varcolacii, care le-au taiat calea, pana cand le-a ucis regele, cu sabia lui cu doua taisuri, si i-a gonit. Ni se spune ca ei mai traiesc inca pe dealurile acelea.


 
banner