Antilumea – taramul ingerilor cazuti si al lui Lucifer. Cum sa nu fim influentati de ea?

Inainte ca Dumnezeu cu Duhul Sfant sa creeze lumea vizibila, El l-a creat pe Lucifer. Acestui inger, la fel ca si altora, le-a dat nemurirea. Lui Lucifer i-a daruit Dumnezeu cea mai mare putere, fiind primul peste ingeri.

Cand Dumnezeu i-a creat pe oameni, le-a poruncit ingerilor sa le ajute si sa le slujeasca lor. Lucifer a dat neascultare lui Dumnezeu. El ii considera pe oameni creatii inferioare si nu a dorit sa le slujeasca. Si el a tulburat ingerii, ca ei sa-si intoarca fata de la Dumnezeu (sa inceteze a executa Legile Lui), iar pe el, Lucifer, sa-l cinsteasca ca pe stapanul lor.

Sfintele Scripturi povestesc despre marea lupta intre ingerii Creatorului si cei ai lui Lucifer. Dumnezeu l-a ales pe ingerul Mihail si l-a pus in fruntea ostilor sale de ingeri, poruncindu-i sa invinga raul. Dar Lucifer era atat de maret ca in prima lupta cu Mihail a obtinut victorie.

Mihail s-a plans lui Dumnezeu ca nu i-a ajuns putere sa-l distruga pe dusman. Si atunci Mihail a fost ridicat de Creator ca si Arhanghel al ostilor domnesti, fiind inzestrat cu o putere nemarginita. A doua lupta s-a terminat cu victoria lui Mihail, iar Lucifer a fost aruncat in lumile inferioare (prima, a 2-a, a 3-a). Aceste sublumi au trei culori: neagra, maro, gri. Ele sunt populate de ingeri negri, maro si gri.

In trecut, antilumea era numita lumea raului, a vesnicului intuneric, lumea demonilor, a ingerilor cazuti, a Satanei. Aceasta lume in mod constant si neobosit se straduie sa ne dezinformeze, sa ne duca in eroare, sa ne impuna ganduri antiduhovnicesti, sa ne provoace emotii, vorbe si actiuni negative. Aceasta lume populata de ingerii cazuti (suflete cu o mare cantitate de informatie negativa) folosesc deseori pentru viata lor informatia negativa, care la timpul sau, naste energie negativa si materie analogica. Aceasta cauzeaza pierderea constanta a corpului lor biofizic (rezervor pentru suflet si duh). Caci ingerii cazuti nu doresc sa traiasca dupa Legile Creatorului, le incalca in permanenta si incearca, prin canalele energo-informationale, sa ne transmita noua stereotipul sau, sa ne impuna propriul model de viata antispirituala si involutiva.

Asadar, cele 3 sublumi sunt pline de informatie negativa. Ele intra periodic in sistemul constiintei noastre, distrugand procesul ei evolutional. Scopul sublumilor antiduhovnicesti este dezinformarea, introducerea haosului, neincrederii si stoparea evolutiei sufletului si duhului uman. Din antilume vin ganduri, sfaturi perfide care ne soptesc: „Loveste! Supara-te! Neaga! Lupta!” Ele trezesc in noi egoismul, apatia, viciul, o absoluta neincredere in sine, in altii si in Creator.

Una din cele mai perfide calitati ale antilumii este frica, care ne lipseste pe noi de putere, de speranta, de credinta, de dragoste, care ne indeparteaza de cunoasterea Creatorului. Omul credincios nu poate trai in frica, deoarece el stie ca are un mare ajutor de la Dumnezeu, de la ingeri, de la Sfinti…

Be the first to comment

Leave a Reply