Un nou curs despre transformarea in fiinte de lumina

Social Media

Un nou curs despre Ritualurile Munay Ki: Transformarea in fiinte de lumina

Bucuresti, 15-17 iulie 2011

Aimee.ro va invita la un curs pentru suflet, care va va facilita accesul intr-o noua dimensiune a vietii, in care totul este sacru, in care primim ajutor de la fiinte de lumina pentru o transformare profunda a fiintei noastre si suntem ajutati sa facem schimbarile necesare in vederea trecerii peste pragul reprezentat de anul 2012. Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata. Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si au fost facute publice pe scara larga in aceasta perioada extrem de importanta pentru Planeta Pamant.

Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.

Bineinteles ca beneficiile unui astfel de curs sunt incomensurabile si greu de evaluat la nivel mental. Dorim insa sa amintim cateva din lucrurile care va pot ajuta sa va schimbati viata in urma acestui curs:

  • Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit
  • Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
  • Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia
  • Regasirea misiunii personale cu care am fost de acord inainte sa venim pe Pamant.

http://aimee.ro/images/dezvpers/munay_ki.jpg

Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti (individual sau sub forma de cursuri).

Data: 15-17 iulie 2011

Program:
vineri: 17-21; sambata: 9.30 – 19; duminica: 9.30 – 18

Locatia:
Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret:
350 RON + taxe organizare (50 RON)

Veti primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.


Continutul cursului va fi urmatorul:

  • Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
  • Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
  • Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
  • Calatorie in Lumea de Jos si Calatorie in Lumea de Sus pentru regasirea paradisului personal, a animalului de putere, si pentru a intra in contact cu parintii celesti si a cunoaste misiunea cu care am venit pe Pamant
  • Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu liniile de fiinte de lumina, ghizi spirituali si vindecatori care ne vor fi alaturi din momentul primirii acestor ritualuri.

Ritualurile va vor fi oferite de Dan Marinas si Mihaela Vasile, fondatorii site-urilor de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro si Damaideparte.ro .

Inscrieri si detalii:
mihaela@aimee.ro
0721465852

Citeste impresii si sentimente ale participantilor la acest curs aici.

In timpul cursului, se lucreaza la nivel energetic. De aceea, va rugam sa va lasati mintea acasa si sa veniti pregatiti sa primiti in inimile voastre o experienta deosebita!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply