Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale O mierla a cantat un tril incantator la inmormantarea “protectorului” ei

O mierla a cantat un tril incantator la inmormantarea “protectorului” ei

by admin
102 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Fratele lui Roy Smith a murit in 1993. Intotdeauna il interesasera pasarile si, inainte de a se stinge, obisnuia sa ademeneasca o mierla anume in curtea sa si sa-i dea sa manance din mana.

Ziua inmormantarii sale a fost marcata de o ploaie abundenta, aproape torentiala. Atmosfera era, oricum, una puternic emotionala, insa surprizele nu aveau sa se opreasca aici. „Stateam toti in jurul mormantului, sub umbrele, in vreme ce vicarul citea omagiile, povesteste Smith, cand a inceput sa rasune un tril incantator. Pe acoperisul unei cladiri din apropiere, o mierla canta din toate puterile, melodios si continuu, in vreme ce ploaia turna deasupra ei. Am fost cu totii ca hipnotizati.”

Privelistea unei pasari cantand cu infocare, pe asa o vreme cumplita, era ceva atat de rar, incat vicarul a declarat ca el nu mai crede in coincidente. „Pentru mine, adauga Smith, a fost ca si cand mana lui Dumnezeu ne aducea alinare in durerea noastra.”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

klaire 6 noiembrie 2011 - 22:37

Deosebite pasari…care iubesc locul in care isi traiesc viata, dar si pe cei alaturi de care se bucura de ploaie…

Leave a Comment