Home Divinatie Introducere in numerologie

Introducere in numerologie

by admin
25 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

numerology20Credinta in puterea numerelor exista de mii de ani, ea a aparut odata cu descoperirea lor. Numerologia este un sistem practic metafizic care ajuta la dezvoltarea intuitiei, unul dintre sistemele cele mai usoare de invatat. Ea schiteaza tendintele fiecarei zile din prezent si din trecut, motivul evenimentelor si poate anunta evenimente din viitor. Cand suntem derutati in viata, iar drumul nostru pare fara sens, studiind numerele care ne guverneaza, putem afla incotro ne indreptam.

Sistemul folosit astazi este numerologia moderna sau pitagoreica. Aceasta atribuie obiectelor, spatiilor si evenimentelor anumite cifre, fiecare cifra avand o simbolistica aparte.

Cele 9 cifre, utilizate in numerologia moderna ca simboluri, au urmatoarele semnificatii:
1. Abilitate de conducere, initiativa, originalitate, hotarare.
2. Cooperare, diplomatie, prietenie, bunatate.
3. Exteriorizare, creativitate, veselie, ras.
4. Spirit practic, autodisciplina, stabilitate, munca.
5. Libertate, comunicare, multilateralitate, adaptabilitate, sensualitate.
6. Armonie, creativitate, responsabilitate, viata de familie sau caracter gospodaresc.
7. Individualitate, intuitie, perfectiune, contemplare.
8. Putere, independenta, ambitie, organizare.
9. Compasiune, idealism, spectaculozitate, romantism.

Cifra 0 sau nula, nu este luata in calcul. Ea poate accentua calitatile altor cifre in spatele carora se afla sau, in numerologia indiana, se considera ca aducatoare de ghinion. Numerele au aspecte bune si rele si sunt diferite dar nu mai bune sau mai rele unele decat celelalte. Oamenii caracterizati de aceleasi numere nu reactioneaza niciodata lafel ci doar potential similar.

Prezicerea viitorului cu ajutorul numerologiei nu poate fi niciodata 100% exacta, intrucat numerele arata doar tendintele generale. Se face doar o prognosticare a ceea  ce este posibil sa se intample. “Cifrele nu reprezinta cauza evenimentelor, ci ilustreaza ordinea si masura lor, inerente vietii.” (Lionnel Stebbings)

Pentru a realiza un profil complet, trebuie sa luam in considerare toate numerele unei persoane si efectul lor combinat. Calculatorul numerologic Almeea va ajuta sa aflati siplu si rapid cifrele numerologice importante pentru voi.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

cristian 25 decembrie 2009 - 22:10

sunt intr-o ceata imensa…

Raul 7 mai 2010 - 22:57

as fii vrut sa fie mai complex articolul :(….
Sau mai bine zis mai lung :D, mi a starnit interesul.

Leave a Comment