Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Fantome autostopiste

Fantome autostopiste

by admin
24 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

autostopistSa conduci singur noaptea, pe un drum parasit – mai ales la tara, unde nu sunt lumini -, este intotdeauna un pic infricosator. Dar daca ceva nu tocmai omenesc apare in fata masinii, sau mai rau, chiar in masina, teama se poate transforma in panica. Dintre numeroasele povesti inspaimantatoare, cea mai cunoscuta este a autostopistului-fantoma.

Au fost raportate astfel de fenomene in toata Europa si in Statele Unite: autostopisti care par a fi oameni, pana cand dispar brusc. Povestile sunt una mai convingatoare decat cealalta.

Daca cercetatorii nu reusesc sa dea de urma soferilor care au luat astfel de pasageri ciudati, ci dau doar de oameni care au auzit de cineva caruia i s-a intamplat, poate ca sunt povesti si nu realitate. Dar sunt raportate atat de multe… Sa fie, oare, toate povesti? Clasic, soferul se ofera sa conduca pe cate cineva – adesea o fata singura. Ea isi da o adresa, si merg vorbind veseli pana ajung aproape de destinatie. Cand masina se opreste, tanara tace, iar cand soferul se intoarce sa-si ia ramas-bun constata ca masina este goala. Uneori, intrebarile puse celor de la adresa data nu duc la nici un rezultat – alteori insa s-a descoperit ca o tanara cu aceleasi semnalmente fusese ucisa pe drum, cu cativa ani in urma.

Marie, autostopista-fantoma

La 10 aprilie 1978, un sofer sud-african, pe nume Daxie van Jaarsueld, a luat in masina o fata care facea autostopul. Dupa cateva mile, cand s-a oprit sa faca plinul de benzina, soferul constata ca pasagera plecase. Cand s-a dus la politie sa reclame, descoperi cu surprindere ca mai exista un raport identic in urma cu 2 ani, cu un alt sofer, Anton la Grange.
O cercetatoare in fenomene paranormale, Cynthia Hid, a identificat fantoma ca apartinand lui Marie Roux, ucisa intr-un accident pe 12 aprilie 1968, in apropierea locului in care o intalnisera cei doi soferi. Ea a fost recunoscuta in poza chiar de catre cei doi soferi. De asemenea, in acelasi loc au mai fost semnalate alte aparitii in preajma aniversarii mortii ei.

Maini care trag volanul

In 1921, un motociclist s-a accidentat si a murit pe o sosea pustie, in timp ce traversa smarcurile Bodwin, in Cromwell, Marea Britanie. Niciun alt vehicul nu a fost implicat in accident si nu s-a gasit nicio cauza evidenta a tragediei. Cativa ani mai tarziu, intr-o noapte, soferul unei masini a avut un accident in acelasi loc dezolant. A supravietuit si a povestit cum doua maini puternice si despartite de trup au apucat volanul si au fortat masina sa intre in rapa. N-avem de unde sa stim daca acelasi lucru s-a intamplat si cu motociclistul, dar, de atunci, si alti soferi au avut un fel de presimtire in acelasi loc, iar unul sau doi au purtat o scurta lupta pentru a recastiga controlul volanului tintuit de forte nevazute.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

valy 6 august 2010 - 14:44

daca ar fi adevarat atunci dece prietenul meu care sa spanzurat acum 5 ani dece nu mi-a aparut nici odata.am fost noaptea la mormant si………..nimic as vrea sa vad cu ochi mei ca sa cred

andreea 22 octombrie 2010 - 21:50

povestile is adevarate bunicul meu locuieste in zona a povestit el de mai multe ori prin telefon k atunci cand conduce in zona aia se intampla cv ciudat e adevarat ce zik!!!!

Leave a Comment