marți, decembrie 6, 2022
AcasăCitate de sufletCitate de suflet - martie 2011

Citate de suflet – martie 2011

Citate de suflet – martie 2011

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

26.03.2011:
„Rostul vietii nu este sa ajungeti undeva, ci sa va dati seama ca deja sunteti acolo si ca ati fost din totdeauna. Sunteti din totdeauna si pentru totdeauna – in momentul creatiei pure.”
(Neale Donald Walsh)

23.03.2011:
„Cainii au stapan. Pisicile au personal.”
(Rush Limbaugh)

19.03.2011:
„Il numim spirit liber pe acela care gandeste altfel decat ne asteptam de la el pe baza originii, a mediului sau, a clasei si a functiei sale ori pe baza opiniilor dominante in epoca. El este exceptia, spiritele legate sunt regula; acestea ii reproseaza ca principiile lui libere fie isi au originea in dorinta de a frapa, fie te duc cu gandul la acte libere, adica la acelea care sunt incompatibile cu morala impusa.”
(Friedrich Nietzsche)

17.03.2011:
„Nu libertatea lipseste, ci lipsesc oamenii liberi.”
(Leo Longanesi)

13.03.2011:
„Numesc aceasta „meditatie”: o peregrinare catre propria voastra fiinta. Iar in momentul in care va gasiti propriul centru, ati gasit centrul intregii existente.”
( Osho)

10.03.2011:
„O lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele: sa lumineze noaptea !”
( Octavian Paler)

06.03.2011:
” Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute. „
(Cioran)

03.03.2011:
„Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte”
(Kirkegaard)

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment