Home Spiritualitate practica Bioplasmoterapia

Bioplasmoterapia

by admin
64 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Bioplasmoterapia este o metoda noua, o terapie energetica neconventionala, fara substante chimice, fara conectare la vreo alta sursa de curent electric sau magnetic (conventionali); fara intepaturi si fara contraindicatii si deci fara efecte secundare. Prudenta doar la gravide si la cei cu pace-macker (aparate electrice cardiace). Este posibil ca in timpul sedintei pe linga circulatia energetica prin canale, ce o resimtim, sa mai resimtim si diverse senzatii in zonele unde au existat diverse afectiuni. Aceste simptome arata ca afectiunile vechi nu s-au tratat sau ca au fost tratate deficitar, iar dupa citeva sedinte pentru afectiunea pentru care au fost conectati la aparat (modul) se vor rezolva si afectiuni vechi netratate sau nestiute.

Metoda se adreseaza cimpului informational (modulatoriu). Inainte ca o afectiune sa apara in plan fizic, ea se manifesta de mult timp in plan energetic, la unul din straturile sale (sau chiar in mai multe); centrii energetici partial blocati; canale energetice partial blocate cauzind exces si deficit energetic pe traiectul sau; fie aura este depolarizata, ne mai fiind armonioasa sau nu mai este perfect calata pe corpul fizic. Acestea sint componente ce trebuie armonizate, fluidificate, echilibrate si apoi energizate. Toate se fac in mod instantaneu si integral imediat dupa conectare la MODUL, intr-un interval de 30 de minute.

In functie de profuzimea cauzei si vechimea afectiunii, sedintele sint in numar de 10. Aparatul (Modulul) este constituit din doua dispozitive: un generator de energie neconventionala, cu un potential mai mare decit cel biologic pentru a putea dona energia biologului si nu invers si un circuit electric pasiv care prin constructia sa permite distribuirea energiei de la generator in mod egal tuturor meridianelor si tinind cont de polaritatea lor (sensul de curgere a energiei). Prin efectul de bucla s-a reusit echilibrarea potentialului tuturor meridianelor in mod automat (lucru evidentiat de sedinta prin meridiane cu potentiale total diferite), iar dupa 30 de minute de terapie s-a reusit egalizarea potentialului la toate meridianele. Sistemul pasiv are dispuse tuburi specifice care sint distribuite la capetele meridianelor energetice, in zonele energetice, in zonele celor sapte centri energetici si plexurilor nervoase.

De asemenea, dispune de un sistem special de antene emisie-receptie a propriei energii pe care circuitul pasiv o capteaza pentru a nu se pierde inutil in spatiu cum se intimpla de regula si o reintroduce in sistemul circulatoriu de bucla plus energia de la generator. Dispozitivul permite si o repolarizare uniforma a aurei, armonizarea si calarea ei pe corpul fizic. In timpul sedintei stim daca interferam cu sistemul si totul decurge normal prin aceea ca apare senzatia de liniste si somn. De asemenea, vom simti cum energia curge prin meridiane. Este cea mai noua terapie si cea mai eficienta cu sedinte putine, comode si fara contraindicatii sau efecte secundare. S-a constatat ca energia absorbita de catre generator din spatiu este inepuizabila putind (secundar) alimenta chiar circuite electronice fara ca energia furnizata sa se epuizeze precum un PERPETUUM MOBILE. O terapie buna este acea terapie care mai intii nu face rau, pentru a face cu adevarat bine. Apoi sa deblocheze energia din meridiane (si centrii principali energetici), apoi sa detoxifice singele si sa hraneasca celulele cu elemente vii (naturale si neprelucrate termic, chimic) si astfel sa repuna structura atomica a fiecarei celule in rezonanta cu lina si cimpul de vibratie universala.

ACTIUNE: DEFICIENTE DE CURGERE ENERGETICA SI BLOCAJ DE INFORMATIE
– Algii: dureri musculare de contractura, articulare, de os, abdominale, cefalee, nevralgii, migrene, inflamatii, guta si tendinita.
– Suferinte nevrotice: neurastenie, depresie, melancolie, tristete, timiditate, lipsa poftei de a trai, neliniste, trac, teama, agitatii, surescitare, irabilitate, amnezie, insomnie, vise obositoare, halucinatii si obsesii.
– Afectiunile sistemului nervos: convulsii, epilepsie, hemiplegie, paralizie faciala si tulburari vago-simpatice.
– Afectiuni ale organelor de simt: lipsa de miros, atrofia nervului optic, miopie, slabirea vederii, otita si surdo-mutitate.
– Afectiuni ale aparatului respirator: rinite, epistaxis, sinuzita, bronsita, laringita, stranut, raguseala si afonie.
– Afectiuni ale aparatului circulator: hipertensiune, hipotensiune, cardiopatie ischemica, cardita reumatismala, varice si hemoroizi.
– Afectiuni ale aparatului digestiv: stomatita, odontalgie, amigdale inflamate, sughit, inaptenta, varsaturi, afectiuni gastrice, spasme, ulcer gastric, colici intestinale, diaree, constipatie, balonari, colica hepatica, colicistita si atonie vesiculara.
– Afectiuni ale aparatului urinar: colica nephritica, dureri litiazice, pielonefrita, cistita, enurezis, anurie, retentie urinara.
– Afectiuni ale aparatului genital la femei: tulburari menstruale, metroragii, mastita si menopauza.
– Afectiuni sexuale: eretism sexual, vaginism, absenta placerii sexuale, frigiditate si impotenta (cel mai adesea de origine psihogenica).
– Afectiuni endocrine: hipertiroidism, hipotiroidism, hiperfoliculinism, hipofoliculinism si diabet.
– Afectiuni dermatologice: acnee si transpiratii excesive.
– Afectiuni ale sistemului imunitar: gripa, hepatita, dizenterie, erizipel, furunculoza, parotidita, poliomielita, HIV, batrinete (prin stimularea glandei timus si hipofiza).

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

gabi 22 iunie 2009 - 0:34

unde as putea sa gasesc pe cineva care se ocupa cu bioplasmoterapia?

laurentiu 25 iunie 2009 - 19:10

Daca vreti sa accepte cineva si Bioplasmoterapia convingetil domnilor ca nu e gogoasa!…Multumesc!

Leave a Comment