Home Uncategorized Biblia care rimeaza

Biblia care rimeaza

by admin
30 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

biblia3Un profesor de religie de la o scoala din Londra le preda elevilor sai Biblia cu rima. El crede ca aceasta modalitate este foarte apropiata de elevi si ei vor fi interesati sa o cunoasca in profunzime. Profesorul Keith Park a transformat povestile Evei cu Adam si a fratilor Cain si Abel intr-o poezie cu rima, pentru a fi mai usor de invatat si mai atractive, informeaza Daily Mail.

Elevii au fost receptivi la maniera originala in care le este predata aceasta materie si au folosit poeziile din Biblie pentru mici scenete si workshop-uri de teatru. Pentru ca elevii s-au aratat interesati de cele sfinte din poeziile profesorului, acesta le-a realizat in stilul unui sitcom cunoscut din Marea Britanie, pentru a veni in intampinarea celor mici.

Initiativa profesorului Park a atras un val de nemultumiri in randul traditionalistilor. Ei cred ca mesajul Bibliei este astfel limitat, iar elevii nu pot trage invatamintele din poeziile profesorului lor. Un reprezentant al Campaniei pentru o noua educatie, Nick Seaton, si-a exprimat indignarea fata de practicile lui Park. “Modalitatea este lipsita de respect pentru credinta. Nu mai este vorba despre religie ci este o gluma”, a spus Seaton.

Fetele bisericesti din Londra au apreciat initiativa profesorului si au spus ca cel mai important lucru este ca cei mici sa cunoasca Biblia. “Cred ca este un lucru pozitiv, iar daca povestile cu talc sunt spuse intr-un mod in care ii apropie pe copii, ei pot recepta mai bine mesajul”, este de parere preotul Justin Thacker.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment