Alege un simbol spiritual si afla care este scopul vietii tale

Social Media

Priveste cu atentie simbolurile din imagine si pune o intrebare despre scopul tau in aceasta viata. Alege intuitiv pe cel care te atrage cel mai mult. Simbolul pe care il vei alege va raspunde la intrebarea ta.

Una dintre principalele probleme de viata ale fiecarei persoane este sa intelegem exact ce avem nevoie si ce vrem sa facem in aceasta viata. Pentru multi oameni, scopul este evident si clar. Fiecare se naste cu un set de talente, iar printr-un antrenament intens ne dezvoltam abilitatile. Pentru altii, identificarea unui scop nu este atat de simpla.

Daca ati selectat:

* Simbolul numarul 1. Te pricepi la organizarea si la ordinea lucrurilor. Esti extraordinar de disciplinat, responsabil si harnic. Darul tau principal este puterea spiritului si a vointei, care nu pot decat sa aduca rezultate pozitive atat din punct de vedere material, cat si spiritual.

In lumea fizica esti un excelent organizator si lider, in lumea spirituala esti un ascet si un practicant. Intr-o manifestare negativa, risti sa experimentezi respingerea celor care nu au o vointa si o dorinta atat de puternica de ordine. Prin urmare, sarcina ta karmica este sa ajuti oamenii care se confrunta cu dificultati sa depaseasca obstacole.

* Simbolul numarul 2. Darul tau este o mare forta creatoare. Esti un lider spiritual, oamenii sunt atrasi de lumina si energia ta. Autoritatea ta este atat de naturala incat nu trebuie sa o subliniezi.

Cel mai probabil ei te vor vedea ca un lider sau un reprezentant al fortelor de ordine. Un astfel de dar intr-o manifestare negativa poate duce la mandrie si egoism si, uneori, se poate manifesta sub forma unei stime de sine scazute si a frustrarii din cauza nemultumirii nesfarsite fata de situatie. Prin urmare, printre sarcinile karmice se numara cultivarea modestiei, smereniei, lucrul asupra ego-ului.

* Simbolul numarul 3. Esti un inventator si un inovator. Tot ceea ce este nou si neobisnuit in lume este opera unor oameni ca tine. Intr-o manifestare negativa, acest dar poate fi transformat in nesiguranta, indoiala si negare a traditiei. Pentru a crea ceva fundamental nou necesita constientizarea libertatii complete de alegere si actiune, cu care toata lumea este inzestrata, dar nu toata lumea este pregatita sa o foloseasca. Numai constienti de aceasta libertate in fiecare faza a calatoriei noastre putem dobandi intelepciune si cunostinte care ne vor deschide noi orizonturi.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply