2013, anul sarpelui negru (sarpelui de apa), anul cu multe obstacole

Social Media

Conform zodiacului chinezesc, anul 2013 este anul sarpelui. De fapt, ca sa fim mai exacti, anul chinezesc al sarpelui incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Sarpele este cel de-al saselea semn al zodiacului chinezesc, acesta constand in 12 semne de animale. Sarpele este enigmatic, intuitiv, introspectiv si rafinat. Un vechi proverb chinezesc spune ca un sarpe in casa e un semn bun, acest lucru insemnand ca familia nu va sta flamanda. Oamenii nascuti in anul sarpelui au o minte ascutita, sunt inteligenti si intelepti. Ei sunt buni mediatori si priceputi in a face afaceri; asadar, aveti noroc daca va nasteti in anul sarpelui.

In astrologia chineza, exista o teorie a echilibrului celor 5 elemente (metal, apa, lemn, foc si pamant). Fiecare animal poate fi convertit in 5 elemente. Conform calendarului astrologic chinezesc al celor 5 elemente, 2013 este anul sarpelui de apa. Culoarea apei in sistemul celor 5 elemente este negrul; asadar, 2013 este anul sarpelui negru.

Cum apa este elementul anului 2013, iar apa este opusul focului, astrologia chinezeasca recomanda ca in 2013 sa incercati cat mai mult sa evitati focul. Pe de alta parte, sarpele este un animal imprevizibil; daca doreste sa se miste inainte, trupul sau se onduleaza, asa ca nu-i usor de spus unde vrea sa se indrepte cu exactitate. La fel si cu anul 2013; pare a se indrepta intr-o anumita directie, dar deodata isi poate schimba directia in alta parte. De aceea, e greu de facut planuri pentru 2013. Cel mai bine, inainte de a incepe ceva nou in 2013, lucrati si vorbiti impreuna cu altii; nu va apucati de unul singur sa faceti nimic, fara ajutorul altora. Altfel, ati putea da gres. De asemenea, anul 2013 e anul in care e nevoie de manevre bruste (adica schimbari bruste), pentru a evita obstacolele neasteptate ce se pot ivi.

Anul sarpelui de apa aduce, in mod traditional, multe provocari si dezastre. De aceea, anul 2013 e un al al obstacolelor. Invatati ceea ce aveti nevoie, pentru ca sa treceti cu siguranta prin ele.


Social Media

2 Comments

  1. pe mine ma amuza de fiecare data cand citesc despre zodii ca toate sunt prezentate ca fiind exceptionale…daca te nasti dragon e mare noroc pe tine, daca te nasti sarpe ai noroc, daca te nasti sobolan e extraordinar…
    nu am auzit niciodata sa se spuna ca zodia x e foarte proasta, ca cei nascuti sub semnul respectiv au un mare ghinion.
    pana la urma trebuie sa distingem fictiunea de realitate iar in aceste stiinte cum e astrologia de exemplu e multa fictiune, psihologie si literatura. se spun multe ca sa ai din ce sa alegi, sa se regaseasca fiecare in zodia respectiva. daca stau sa citesc toate cele 12 zodii ma regasesc in fiecare cate putin.

    mai bine ar merge toti prezicatorii la munca sa faca un ban cinstit si sa nu ameteasca lumea cu fabulatiile lor

Leave a Reply