vineri, septembrie 30, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMeditatii“Ritualurile Munay Ki : Transformarea in fiinte de lumina”

“Ritualurile Munay Ki : Transformarea in fiinte de lumina”

“Ritualurile Munay Ki : Transformarea in fiinte de lumina”

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Va invitam la un curs absolut deosebit, care faciliteaza accesul intr-o noua dimensiune a vietii, o dimensiune sacra in care primim ajutor de la fiinte de lumina pentru o transformare profunda a fiintei noastre si suntem ajutati sa facem schimbarile necesare in vederea trecerii peste pragul reprezentat de anul 2012.

Ritualurile Munay Ki (Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika (Pastratorii Pamantului). Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata. Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si au fost facute publice pe scara larga in aceasta perioada extrem de importanta pentru Planeta Pamant. Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.

Beneficiile acestor ritualuri pe care le veti primi in cadrul cursului sunt nenumarate. Dintre ele, amintim:

  • Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferi;
  • Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur);
  • Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia;
  • Regasirea partilor de suflet pierdute si a contractelor sufletului negociate inainte sa venim pe Pamant.

Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului. Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti (individual sau sub forma de cursuri).

Pentru informatii suplimentare ( perioada, locatie, taxe de inscriere si alte beneficii) intrati pe acest link.

Continutul cursului va fi urmatorul:

  • * Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
  • * Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
  • * Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
  • * Calatorie in Lumea de Jos pentru recuperarea partilor de suflet pierdute
  • * Calatorie in Lumea de Sus pentru a intra in contact cu parintii celesti si a cunoaste contractul sufletului, misiunea cu care am venit pe Pamant
  • * Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu liniile de fiinte de lumina, ghizi spirituali si vindecatori care ne vor fi alaturi din momentul primirii acestor ritualuri.

Ritualurile vor fi oferite de Dan Marinas si Mihaela Vasile, fondatorii site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro.

In timpul cursului, se lucreaza la nivel energetic. De aceea, va rugam sa va lasati mintea acasa si sa veniti pregatiti sa primiti in inimile voastre o experienta deosebita!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.