marți, decembrie 6, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiConspiratii si secreteProtocoalele Inteleptilor Sionului

Protocoalele Inteleptilor Sionului

Protocoalele Inteleptilor Sionului

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

zionIn 1773 a avut loc in casa lui Mayer Amschel Rotschild, mare bancher evreu, o intalnire foarte importanta la care au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite sume foarte mari. La aceasta intalnire, bineinteles secreta, s-a discutat elaborarea unui plan spre a putea controla averea intregii lumi. Ei au constatat ca prin infiintarea Bancii din Anglia au reusit sa controleze economia intregii tari, dar planul lor era sa poata avea un control absolut asupra averii lumii intregi. Un asemenea plan a fost discutat in astfel de cercuri cu cateva secole inainte. La aceasta data, Rotschild l-a prelucrat din nou.

Acest plan poarta numele de „Protocoalele inteleptilor Sionului”. Ele au fost secrete pana in anul 1901 cand, printr-o intamplare, au cazut in mana unui profesor rus, S. Nilus, care le-a publicat. Victor Marsden le-a tradus in engleza in anul 1921, un exemplar aflandu-se la British Museum din Londra.

Controlul asupra finantelor il vom avea in mod sigur in toate tarile, daca vom crea mari monopoluri particulare, care sa fie rezervoarele imenselor bogatii ale lumii. In ziua cand va avea loc prabusirea politica, se vor prabusi si finantele impreuna cu creditele acordate de State. Vom provoca crize economice, ca sa destabilizam Statele ce ni se impotrivesc, sustragand banii depusi acolo. Prin acumularea de mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul financiar al Statelor, vom sili aceste State sa ia bani de la noi sub forma de credit. Creditele impovareaza Statele cu procente care le transforma in sclavi fara vointa. Impozitele cuvenite nu vor satisface nevoile si astfel sefii acestor State vor cersi la usa bancilor noastre. Creditele straine sunt lipitori ce nu pot fi indepartate de pe corpul statului, ci numai daca vor cadea de la sine sau statul se scutura de ele. Dar Statele goimi nu se scutura de ele, ci dimpotriva, pun mereu altele deasupra, ceea ce duce inevitabil la prabusirea lor. Prin datorii de stat, acesti sefi de guverne devin coruptibili si astfel cad in sfera noastra de control, din ce in ce mai adanc.

Controlul presei. Presa are functia de a dezlantui si de a inflacara pasiunile unui popor; marea masa nu are nici cea mai mica idee cui ii serveste presa intr-adevar. Printre ziare vor fi unele care ne vor ataca. Pe acestea tot noi le fondam, iar punctele in care ne ataca, tot noi le alegem. Nicio stire nu ajunge in public fara permisiunea noastra. Acest lucru este posibil chiar acum, deoarece toate stirile din lume se centralizeaza la cateva agentii de stiri. Aceste agentii sunt controlate de noi. Ziarele noastre vor fi de toate nuantele: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineinteles atata timp cat exista constitutie.

Extinderea puterii o vom practica aparand in public ca prieteni ai tuturor. Noi ii vom sustine pe toti: anarhisti, comunisti, fascisti, dar mai ales clasa muncitoare, sindicatele, care vor castiga increderea noastra si vor deveni unealta noastra.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.