Neale Donald Walsch

Social Media
  •  
  •  
  •  

nealedonaldwalschNeale Donald Walsch este un mesager spiritual al zilelor noastre, a carui cuvinte continua sa atinga lumea in moduri profunde. Cu un interes timpuriu asupra religiei si un sentiment adanc de conexiune cu spiritualitatea, Neale si-a petrecut o mare parte din viata sa prosperand profesional, dar in cautare permanenta a explicatiei spirituale inainte de a incepe celebra sa “Conversatie cu Dumnezeu”. Seria sa de carti “cu Dumnezeu” a fost tradusa in 34 de limbi, a atins milioane de vieti si a inspirat schimbari importante in vietile de zi cu zi a oamenilor.

Pe langa seria binecunoscuta, Neale a mai publicat inca 16 alte carti si a realizat cateva programe video si audio. Disponibile in intreaga lume, cartile din seria “Conversatii cu Dumnezeu” au fost fiecare pe lista de bestseller a ziarului New Yourk Times, prima carte ocupand aceasta lista timp de 2 ani jumatate.

Aceata serie l-a redefinit pe Dumnezeu si a schimbat paradigmele spirituale pe intreg globul. Pentru a putea face fata reactiilor numeroase care au aparut la scrierile lui, Neale a creat Fundatia Conversatii cu Dumnezeu, o organizatie educationala non-profit, dedicata sa inspire lumea sa se autopropulseze dinspre violenta spre pace, dinspre confuzie spre claritate si dinspre furie spre dragoste.

Lucrarile lui Neale l-au purtat de la treptele din Machu Picchu din Peru la treptele mormantului lui Shinto din Japonia, de la Piata Rosie din Moscova la Piata St. Peters din Vatican si apoi in Piata Tiananmen din China. Si oriunde s-a dus – din Africa de Sud pana in Norvegia, din Croatia pana in Noua Zeelanda, pe strazile Zurich-ului si pe cele ale Seul-ului, Neale a gasit o foamete printre oameni, o foamete de a gasi o noua cale de a trai, in sfarsit, in pace si armonie, si s-a hotarat sa aduca oamenilor o noua intelegere a vietii si a lui Dumnezeu, ce le va permite sa traiasca aceasta experienta.

Acum, Neale Donald Walsch locuieste in Ashland, Oregon, impreuna cu sotia sa, Nancy. Impreuna, ei au pus bazele Fundatiei Conversatii cu Dumnezeu, o organizatie non-profit ce are scopul de a sprijini procesul de vindecare al lumii, facand cunoscute mesajele din aceste carti unui numar cat mai mare de oameni, intr-un timp cat mai scurt. Calatoresc in intreaga lume, tinand prelegeri, organizand ateliere si cursuri pe baza Noilor Revelatii.

Dintre cartile care l-au facut celebru enumeram:

1. Conversatii cu Dumnezeu (vol.I)
2. Conversatii cu Dumnezeu (vol.II)
3. Conversatii cu Dumnezeu (vol.III)
4. Prietenie cu Dumnezeu
5. Comuniune cu Dumnezeu
6. Momente de gratie
7. Cei ce aduc lumina
8. Intrebar si raspunsuri la Conversatii cu dumnezeu
9. Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti
10. O conversatie cu Dumnezeu
11. Dumnezeul de maine
12. Acasa cu Dumnezeu

Lasă un comentariu