Jasmuheen

Social Media

jasmuheenAutoarea a 26 de carti, dintre care unele sunt publicate acum in 17 limbi, Jasmuheen preda despre metode pragmatice pozitive menite sa creeze o viata sanatoasa fizica, emotionala, mentala si spirituala. Jasmuheen scrie: “Sunt o Ambasadoare a Pacii. Scopul meu este sa-i hranesc pe copiii lumii cu hrana de care au nevoie. Cat timp un copil moare la fiecare 2 secunde, nu putem spune ca traim intr-o lume civilizata.”

Inca din 1970, Jasmuheen a cercetat si a experimentat surse stravechi, alternative de hrana care ne pot hrani pe noi toti – inclusiv “breatharianism” (cultul respiratiei ca hrana). Jasmuheen sustine de asemenea ca exista o resursa gratuita, nelimitata care ne poate elibera de multe perceptii de limitare umana. Ea numeste aceasta noua cercetare „Programul Pranic”.

Jasmuheen este fondatoarea Ambasadei Pacii, lector international si conducator stiintific in domeniul pranei ca alternativa in nutritie. In ultimele decade ale vietii sale a trait hranindu-se doar cu lumina, ancorata in cel mai pur camp de iubire. Jasmuheen detine instrumentele practice si informatiile pragmatice pe care le ofera fara retinere, pentru ca oamenii sa aiba libertatea nu numai de a alege sa traiasca pur si simplu in prana dar si sa aiba libertatea de a-si satisface toate dorintele, infometarile psihice, emotionale, mentale si spirituale. De asemenea, in lucrarile ei (workshop-uri), sunt meditatii si comenzi programate, specifice pentru a reechilibra bio-sistemul uman in nivele mai inalte de libertate accesand uriase nivele de Gratie si traind in pace permanenta pe taramul iubirii.

Jasmuheen s-a nascut in Australia din parinti norvegieni si este initiata in Meditatia Vedica straveche si in filozofia orientala. Are capacitati telepatice si o vasta cunoastere despre spiritualitate. Din 1993 a urmat initierea pranica si, de 12 ani, se hraneste numai cu prana – cu lumina.

Ea nu propovaduieste acest gen de hrana, dar in cartile sale arata modalitatea prin care un organism poate fi hranit numai cu lumina, explicand tehnicile pe care ea, si altii ca ea, le aplica. Este de asemeni fondatoarea Academiei “Self Empowerment”

Carti publicate:

A trai cu lumina
Harana zeilor
In rezonanta
Legea Iubirii
Biocampuri si Extaz
Radianta divina
Vindecare armonioasa si Calea Nemuritorilor
Programul pranic


Social Media

12 Comments

 1. Probabil este o gluma, caci nici un om sanatos la cap nu poate crede ca o structura consumatoare de un anumit tip de combustibil poate functiona cu alt tip de combustibil !
  Daca tipa sustine ca ea poate, este mai credibil ca a fost in vizita pe planeta Marte fara tub de oxigen, decat ca nu-si hraneste celulele cu substante absolut necesare reproducerii si functionarii acestora.
  Un om educat sa accepte dualitatea fiintei umane nu poate accepta astfel de bazaconii, din simplu fapt ca, filosofic, fiecare aspect al vietii noastre are un rol si un sens in existenta noastra.
  Corpul material este un suport care se hraneste cu anumite substante chimice, care este compus din celule care, in marea majoritate, se reproduc continuu in timpul vietii fizice, deci au nevoie de aport de substante chimice.
  Ideea ca, fiziologic, omul are nevoie de energie ca sa supravietuiasca, este pentru novici.Omul are nevoie SI DE energie pentru a supravietui!
  Probabil ca impostoarea prezentata mai sus, pentru care nu am respect, deoarece ea inseala buna credinta a oamenilor mai putin instruiti pentru a-si vinde cartile, stie foarte bine ca din miliardele de locuitori ai pamantului, gaseste ea cateva zeci de mii sa-i cumpere aiurelile tiparite, lucru suficient pentru un trai decent!
  Intre impostoarea asta si un preot budist(si nu numai), aleg sa stau de vorba cu preotul, pentru ca precis am de invatat mai multe de la el, desi aparentele arata ca impostoarea este detinatoarea secretului celei mai performante metode de transformare a unei mici cantitati de energie luminosa intr-o mult mai mare cantitate de energie mecanica! Perpetum mobile ramane un vis depasit de realizarile acestei paranormale!

 2. jasmuhen e o lumina ca noi toti dar care se vede cine e si ce e acceptindu=se pe ea asa cum e fara sa vorbeasca de alti ca si ei nu ar fi lumini ca si ea ajutorul ei e incontestabil doar trebuie sa te intelegi pe tine ca si tu esti o lumina ca ea daca vrei sa luminezi iesi din normal si intra in interior ea vorbeste de noi adevarati noi despre capacitatile noastre nexplorate inca putina munca interioara nu ne strica la fiecare pentru ane intelege cine sintem noi cu adevarat o iubesc pe jasmuhen pentru ca lumina ei lumineaza in intelegere in iubire in unul cu noi toti

 3. Oare ce este hrana? Niste baterii ce inmagazineaza energia soarelui. Energia soarelui se transmite atomilor dand nastere la sinteza substantelor organice … Aceeasi energie solara care se transmite corpului uman … Oare de ce credeti ca omeni , vara consuma alimente mai putin energetice iar unii tin cure indelungate …. Principala energie pe care omul o consuma ( o transforma) este energia soarelui … Bineinteles ca oamenii au tendinta de a separa spiritul de trup… Nu exista material si spiritual … Ambele concepte coexista lumea fizica coexista cu cea spirituala si este una si aceasi … Lumea sprituala este doar acea parte pe care noi nu o percepem… In vechime oamenii considerau focul ca ceva spiritual…

  Prana de fapt este energia soarelui , cosnervata suptil in moleculele de aer , care in contact cu , corpul uman , transmite acea energie mai departe … Aceasta este fizica banala , puneti mana pe carte

 4. Domnule (sau domnisorule, dupa avantul de care dati dovada) George,
  Pentru ca subiectul este destul de vechi, iar doamna din imagine este inca in viata, inseamna ca mananca, asa cum a lasat Dumnezeu toti oamenii, sa manance!
  Nicaieri in lume nu exista un om care a fost testat clinic o luna si nu a consumat timp de o luna mancare si/sau apa. Restul sunt povesti de adormit copii.
  Hrana spirituala, lumina, sau cum doreste oricine s-o numeasca, hraneste doar spiritual omului si il ajuta in felul acesta sa treaca fara efort prea mare peste greutatile impuse de viata trupului si nu numai.
  Trupul in schimb, are nevoie de hrana , asa cum se cunoaste fara tagada, de cand exista omul. Sub ce forma aduce celulelor aportul de saruri minerale, vitamine, proteine si energie, difera nu numai de la o civilizatie la alta, dar si de la o perioada istorica la alta.
  Cum este mai bine sa te hranesti, este o problema care a stat in atentia oamenilor inca din antichitate. Scopul final era sanatatea omului si viata mai lunga, pe care si-o dorea.
  Revenind la lectia de fizica pe care mi-ati dat-o, pot sa spun ca raman uimit, stiintific vorbind, de noua latura a stiintei pe care o descopar in spusele dumneavoastra.
  Numai ca exista niste contraziceri in text, peste care nu se poate trece, deoarece, chiar daca fizica este schimbata, logica trebuie sa ramana aceeasi.
  1.Afirmati ca hrana reprezinta energia soarelui inmagazinata, dar mai departe recunoasteti ca reprezinta de fapt materie structurata sub o anumita forma prin sinteza substantelor anorganice in substante organice, ceece este evident o contradictie.
  Cu bucuria ca aveti cunostinte despre sinteza anumitor substante, cu ajutorul energiei luminoase a Soarelui, va atrag totusi atentia ca, nu orice sinteza se poate produce cu ajutorul energiei luminoase a Soarelui.
  2.Nu este o contradictie, dar pare a fi o constatare corecta: omul consuma mai putina energie vara decat iarna. Consumul energetic scade vara fata de iarna, deoarece mentinerea temperaturii corpului nu mai presupune un transfer asa mare de energie de la corpul cald la mediul rece, cum se intampla iarna.Chiar dimpotriva, vara organismul consuma energie pentru a-si micsora temperatura, altfel trece in lumea dreptilor!
  Presupunerea dumneavoastra ca exista vara un aflux de energie solara mai mare, care-i permite omului sa aiba un consum de hrana mai mic, nu se adevereste stiintific.
  3.Afirmati ca exista lume fizica si lume spirituala si ca ele coexista, apoi afirmati ca sunt unul si acelasi lucru, ceeace evident este o contradictie.
  4.Afirmati ca lumea spirituala este acea parte a lumii pe care noi nu o percepem. Mai departe spuneti fara sa contraziceti, ca oamenii considerau focul ca ceva spiritual, ceece este evident o noua contradictie, deoarece eu cred ca si inainte, oamenii puteau percepe focul, daca puneau mana pe el!
  5.Afirmati ca hrana este de fapt energie soarelui, ceece intra in contradictie cu afirmatia anterioara ca omul consuma altfel de hrana, este drept, mai putina vara.
  6.Afirmati ca energia soarelui se conserva in moleculele de aer, care transmit aceasta energie corpului uman, cu care vin in contact. Aceasta afirmatie vine in contradictie cu legile fizicii, care spun ca transmiterea caldurii se face prin conductie, convectie si radiatie. Acest lucru vine in contradictie si nu numai, cu dovada furnizata de oamenii care traiesc la cercul polar, unde este noapte o mare perioada continua din an, cu faptul ca acei oameni se imbraca gros tot timpul si nu au trupul expus la contactul permanent si schimbator cu aerul, etc.
  Recomandarea de a pune mana pe carte este valabila pentru oricine si oricand, chiar daca se spune ca “omul cat traieste invata, iar cand moare tot prost moare”!
  Problema este ca diferenta o face de obicei calitatea cartilor citite.
  Intre fizica banala si fizica academica, am preferat-o pe a doua, poate din cauza asta nu reusesc inca sa inteleg bine toate aceste probleme.

  Doamna administrator,
  Fara discutie ca inteleg rostul si rolul hranei spiritiuale in viata omului, chiar in buna functionare a organismului uman! Cred ca majoritatea medicilor sunt de acort ca ei trateaza, iar Dumnezeu vindeca! (cei din preajma mea sunt toti absolut convinsi de asta!)
  Dar nu putem merge pana la a le spune oamenilor ca printr-o anumita practica, pot ajunge sa nu mai aiba nevoie decat de hrana spirituala ! Malnutritia nu atinge numai oameni din tarile sarace, ci si oameni care urmeaza regimuri alimentare nesabuite. Iar malnutritia nu-i este draga nici trupului, nici spiritului!

 5. d-nule nemes constantin , poate va bucura niste informatii mai diferite de ideile dumneavoastra preconcepute ..cel putiin asa cum am fost toti indoctrinati …studiati mecanica quantica si poate asa va explicati de ce nu este necesar sa te hranesti pe cale fiziologica ca la urma urmei totul este energie ..atat cea ingurgitata cat si cea aborbita difera doar nivelul de vibratie pentru fiecare …daca mai studiati si un pic ocultism veti intelege ca sunt si alte cai de a evolua dar pt a evolua trebuie sa ajungem la vb lui einstein ” omul la ultimul nivel de evolutie spirituala vom deveni energie pura” ..cea ce pt a intelege trebuie sa urmam princpiul din zen ” cel cu samuraiul si maestrul zen ” GOLESTE PAHARUL …exemple sunt multiple de la socrate si platon la alti care au ajuns pe diferite trepte de evolutie si intelegere …nu aduc jertfe femeii in cauza sau altora dar spun doar ca orice este posibil conform teoriei superpozitiilor absolut orice, depinde numa de noi daca vrem sa vedem mai mult de propiile fantasme

 6. ba bine ca nu credeti, eu cred ca se poate
  Aceasta doamna nu este singura, au mai fost cativa care au trait zeci de ani fara sa mance nimic, au trait doar cu apa. Se numeste evolutie nu voi fi surprins daca peste cativa ani vor incepe sa se mareasca numarul de oameni care vor putea sa faca asa ceva. Parerea mea este ca in curand se va numii si asta stiinta. Uitati un exemplu.
  Plantele se nasc traiesc se inmultesc si mor deci sunt fiinte nu?
  Plantele se hranesc prin fotosinteza adica din energia solara si unele minerale din sol si cu apa.
  Noi mancam plantele pentru a primii energia pe care ele au cules-o deoarece noi nu am evoluat indejuns sa culegem energia prin acelasi mod.

 7. Da,se poate. Am urmat indrumarile ei si am reusit. Acum ma simt mult mai bine ca la 20 de ani desi am aproape 55. Medicamente nu mai cumpar,hrana deasemenea.Nu mai sunt sclava necesitatilor fizice. Am o motivatie de m-am apucat de metoda celor 21 de zile. Aveam 29 de ani cind am avut moarte clinica.Am vorbit real cu Dumnezeu. Nu va pot spune tot, insa spun doar atit. Suntem fiinte de lumina,suntem energii pure,iar viata continua. Aveti grija cum traiti. Nu faceti rau.Faceti doar binele,iubiti totul,intregul.Dragostea este totul. Dumnezeu exista.

 8. Nu contest ideea de hrana spirituala si apa. Dar pe aici vad multa lume care vorbeste de spiritualitate si cum si-au depasit conditia si au reusit sa nu manance. Foarte putini in lumea aceasta reusesc ceea ce la dvs. e lauda. Scrieti pe web dar va cad sarmalele din buzunare. Pace voua.

 9. Fiecare are dreptul sa creada sau sa nu creada. Ce folos este acum sa incercati sa convingeti pe cineva? Lasati lucrurile asa cum sunt. Asa cum nu toti sunt pictori celebri sau cantareti sau mai stiu eu ce, asa si nu toti suntem prigatiti sa ne hranim numai cu lumina. La fel si nu toti sunt prigatiti sa-si permita sa creada ca exista asemenea persoane. Lumina si pace!

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Bărbatul din India care trăieşte de 70 de ani fără apă şi mâncare | Secretele lui Lovendal
 2. Cum sa traiesti doar cu rugaciune – Omul care nu a mai mancat si nu a mai baut nimic de 70 de ani — Nemaipomenit
 3. Pavel Coruţ şi aberaţiile sale (partea 2): "Fabricarea zeului Iisus" | Secretele lui Lovendal - Nr.1 in Romania in conspiratii si mistere
 4. Pavel Corut sustine Noua Ordine Mondiala, religia New Age, mantuitorul fals si masoneria |

Leave a Reply