Va puteti proteja si curata aura de energiile negative! Iata cum!

Social Media

aura umanaAura umana este un camp de energie, care este subtil, dar si stralucitor, inconjurandu-ne corpul fizic. De fapt, aura este o extensie a corpului nostru fizic. Aurele sunt legate de campul electromagnetic al corpului uman si servesc ca masura vizuala a starilor noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale.

Aurele noastre sunt in continua schimbare, deoarece ele sunt afectate de tot ceea ce facem sau gandim. Aura este, de asemenea, afectata de alte energii, cum ar fi mediul inconjurator, campurile de forta ale sistemului nostru solar, de energiile altor creaturi, cum ar fi oamenii, animalele sau plantele.

Ganditi-va la aura ca semnatura energetica; aveti o semnatura scrisa, care reprezinta forma voastra fizica. Aura voastra reprezinta forma dvs. energetica.

De ce ar trebui sa va aparati si sa va curatati aura? Asa cum trebuie sa va spalati corpul fizic in fiecare zi, la fel si corpul vostru spiritual nu este diferit. Protejarea si curatarea aurei este importanta pentru igiena spirituala. Va recomandam sa faceti asta zilnic, cel putin inainte de a va culca noaptea!

Haideti sa vedem in acest articol 3 modalitati de protectie si curatare. Doua modalitati va sunt mai la indemana, pentru ca depinde doar de voi; in cea de a treia modalitate, depindeti de altcineva.

1. Tehnica de protectie cu o sfera. Este, poate, cea mai buna modalitate (simpla si foarte eficienta) de a avea grija de aura voastra. O puteti face oriunde si oricand.

Faceti 3 respiratii adanci si eliberati-va mintea de orice ganduri si griji. Acum, imaginati-va o lumina alba, stralucitoare, care va vine de sus, de la Dumnezeu si va patrunde in crestet. Apoi, imaginati-va ca lumina stralucitoare se raspandeste si acopera intregul corp, din cap pana in picioare. Acum sunteti protejati de energiile negative printr-o sfera invizibila, alba si pura.

2. Utilizati cristale de hematit. Luati tot timpul cu dvs. cate o bucata de cristal de hematit. Hematitul este unul dintre cele mai cunoscute cristale pentru protejarea impotriva energiilor negative. Este relativ ieftin si il puteti gasi cu usurinta.

3. Gasiti un vindecator de energie. Daca este unul autentic, acesta are cunostintele si expertiza in acest domeniu, putandu-va ajuta in a va curati si proteja aura.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply