Programul de 45 de zile pentru tratamentul cancerului al faimosului vindecator Valeriu Popa

Valeriu Popa a fost un celebru vindecator roman, care se presupune ca a vindecat prin tratamente naturiste zeci de mii de romani. Va prezentam un program zilnic recomandat de Valeriu Popa pentru cei bolnavi de cancer. Programul este de 45 de zile, insa, inainte ca cineva sa-l tina, este recomandat sa consulte un medic specialist.

Ora 7.30. Terapia de ulei. La sculare, 1 lingura ulei de floarea-soarelui (poate fi si alt ulei), se mesteca 20 min., stand in fotoliu, cu capul tinut drept. Se scuipa uleiul in WC si se racleaza limba cu o lingurita de plastic sau o coada de lingura de lemn, indepartandu-se stratul albicios-galbui depus. Se clateste gura cu apa sarata (1 lingura sare/cana apa) si se repeta raclajul limbii de 30 ori. Apoi se perie limba cu o periuta de dinti speciala pentru acest scop.

Ora 8. Terapia cu malai. Se ia in gura o lingura de malai si se mesteca stand in fotoliu 10-15 minute, pana cand incepe sa apara si sa se scurga saliva. Apoi, gura se clateste cu apa sarata.

Ora 8.30. Clisma. Se pune pe foc apa in 2 vase de cate 2-3 litri si se prepara infuziile pentru clisma. Se pregateste apa calda pentru igienizare dupa clisma. Infuzie pentru clisma: se pun 2 linguri rostopasca in 2 litri apa clocotita. Se strecoara infuzia de rostopasca in irigator si se face clisma.

Ora 9.30. Gimnastica. Sarituri pe varfuri in fata geamului deschis, miscand bratele ritmic si respirand in acelasi timp (se poate incepe gradat, 10, 20 sarituri). La sfarsit, se inspira si se expira rar.

Ora 10. Cura de orez. 4 linguri orez nedecorticat se spala si se lasa pana la ora 11. Se face automasaj in talpa, in punctele indicate.

Ora 11. Masa 1. Orezul se inghite (boabe intregi) sau se mesteca. Apoi se consuma 1/2 litri apa distilata, timp de 1 ora.

Ora 13. Masa 2. Se rad si se amesteca cu 1 lingura de lemn: 5 linguri de grau incoltit, 2 linguri telina, 2 linguri radacina de patrunjel, 1 lingura gulie verde, 2 linguri sfecla rosie, 1 lingura miere, 2 linguri mere. Desert: polen in miere. Toate cele de mai sus se servesc cu o lingura de lemn, timp de 1 ora.

Ora 16. Masa 3. 1 cana infuzie de salvie neindulcita (250 ml apa distilata clocotita si 1 lingurita salvie). Salvia sa fie fiarta 1 minut, pentru evaporarea uleiului volatil nociv.

Ora 18. Masa 4. 100 g seminte de bostan crude; 1 cana infuzie cimbrisor (250 ml apa distilata clocotita + 1 lingurita planta).

Ora 19. Masa 5. Se rad: 0,5 kg mere ionatane sau golden (sau pere), 4 linguri telina, 2 linguri morcovi, 2 linguri patrunjel, 2 linguri sfecla rosie, 3-4 nuci, 1 lingura miere, 125 g grau incoltit.

Ora 20. Masa 6. Se infuzeaza 10-15 min. Coaja de la 4 mere ionatane in 250 ml apa distilata. Se indulceste cu 1 lingurita rasa de miere. Apoi se consuma cojile de mere. Zeama se soarbe incet cu lingura. Totul sa dureze 45 min.

Ora 21. Clisma.

Ora 21.30. Culcarea in pat cu geamul deschis 10 min. Apoi somnul cu geamul inchis.

Dupa 45 zile, se introduc supa de legume, apoi de fasole boabe, orez inghitit cu 1/2 l ceai de salvie, fulgi de ovaz in supa sau ceai, orz, mei, porumb fiert.