Luna Plina de pe 6 septembrie 2017 ne aduce o energie profunda

Social Media

O noua Luna Plina are loc pe 6 septembrie 2017, care cade in zodia Pestilor, acest lucru aducand o schimbare vizibila in energie, o schimbare de ritm foarte bine primita, care ne va indruma pe toti sa facem o calatorie in profunzimile lucrurilor, astfel incat sa intelegem unde viata incearca sa ne conduca.

Pestii au o energie foarte intuitiva, creativa, romantica si visatoare; o Luna Plina in Pesti ne ajuta sa intelegem adevaratele noastre intentii si ne ilumineaza in lucrurile care ne conduc cu adevarat viata. Astfel, noi vom fi cu totii capabili sa inflorim in intregul nostru potential, atata timp cat intentiile si motivatiile noastre sunt aliniate cu chemarea cea mai mare a sufletelor noastre.

Cand Luna se afla in Pesti, nu numai ca ne aduce in evidenta gandurile, sentimentele si emotiile noastre cele mai profunde, dar ne si elibereaza de energia psihica. Sub lumina Lunii Pline a Pestilor, este timpul perfect pentru a face o curatare a energiei si pentru a elimina orice energie blocata pe care nu mai vreti sa o purtati.

In jurul Lunii Pline, intuitia noastra va fi de asemenea puternica si intuitiva, trimitand mesaje psihice sau chiar vise profetice. De fapt, daca ati dorit vreodata sa va dezvoltati intuitia, aceasta Luna Plina va aduce o energie minunata si de sustinere pentru a va ajuta sa incepeti calatoria.

Ca ultim semn al zodiacului, Pestii, de asemenea, aduc un sentiment de implinire si probabil ca vom simti ca am ajuns cu adevarat la un punct final, indiferent daca este vorba de o relatie romantica, de un loc de munca sau chiar de un mod de a fi.

Chiar daca aceasta Luna Plina va aduce un sentiment de implinire, va trebui sa ne miscam incet, datorita faptului ca Mercur este retrograd. Planeta Mercur este mesagerul zeilor si, adesea, din punct de vedere astrologic, ea ne ofera mesaje pe care trebuie sa le cunoastem. Asadar, in timp ce Luna Plina va lumina lucrurile, este inca important sa luam lucrurile incet si sa nu ne grabim pana cand Mercur-ul nu trece din pozitia de retrograd.

Desi aceasta Luna Plina este foarte pasnica si are o energie creativa si romantica, exista si o alta parte a acesteia, care trebuie observata. Adesea, atunci cand exista o multime de energie visatoare in Cosmos, ea poate provoca emotii ridicate, dar si o confuzie in a distinge realitatea de fictiune. Vestea buna este ca instinctele si intuitia vor fi ascutite, asa ca folositi-le pentru a va ghida. Daca simtiti ceva, sau daca intuitia si mintea dvs. nu sunt pe aceeasi unda, atunci actionati cum trebuie.

In general, aceasta Luna Plina va aduce o schimbare a ritmului si va fi mult mai blanda si linistitoare. Luna august 2017 a avut o multime de energie de foc (eclipsa de Soare), dar aceasta Luna Plina ne va aduce mai multa liniste.

Pe masura ce trecem de la foc la apa, ne vom simti mult mai relaxati, mai creativi si mai linistiti. Utilizati cu siguranta aceasta energie pentru a va reincarca si pentru a scapa de orice vibratii deranjante care nu va mai sunt necesare. Permiteti energiei din aceasta Luna Plina sa va trezeasca, astfel incat sa puteti inflori pe deplin puterea adevaratului dvs. sine.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply