Cum sa evitam vibratiile negative din jurul nostru, tinand cont de „legea rezonantei”

Social Media

Toate obiectele fizice emit vibratii. Tot ceea ce putem vedea, auzi, mirosi, gusta sau atinge emite o vibratie, deoarece tot ceea ce exista se afla intr-o stare constanta de miscare. Daca ne apropiem suficient de mult de un obiect pentru a intra in „sfera sa de vibratie”, noi suntem automat afectati de aceasta vibratie, indiferent daca suntem constienti de acest lucru sau nu. Spre exemplu, nu ati remarcat niciodata cat de impacati va simtiti atunci cand va plimbati singuri printr-o padure?

Aceeasi lege opereaza inclusiv in planul mental. Atunci cand cineva emite un gand, inseamna ca un grup de celule din creierul sau a intrat in vibratie. Instantaneu, ele au produs o unda electromagnetica ce incepe sa isi caute o forma corespondenta. Daca va aflati in sfera de influenta a acestor vibratii, iar in creierul vostru exista celule aflate in armonie cu cele care vibreaza in creierul celeilalte persoane, atunci receptati automat aceste vibratii si sunteti influentati de ele, intr-o maniera pozitiva sau negativa (cu siguranta, toti cei care lucreaza in domeniul vanzarilor sau al managementului stiu acest lucru).

S-a presupunem ca cealalta persoana emite o vibratie de manie. Daca sunteti genul de om care se infurie usor si daca intrati in sfera de influenta a acestor vibratii de manie, acestea din urma vor activa automat „celulele maniei” din creierul vostru. Datorita fenomenului de rezonanta, aceste vibratii vor activa celulele voastre cerebrale si intreaga voastra fiinta va incepe sa vibreze la unison cu ele. Altfel spus, va veti simti iritati sau maniosi (indiferent daca sunteti sau nu constienti de cauza acestei stari). Daca nu intelegeti ce se intampla, nu puteti schimba conditia care a generat acest efect.

Acelasi principiu se aplica tuturor vibratiilor mentale. Ori de cate ori un om emite un gand, celulele sale cerebrale intra intr-o stare de vibratie. Ele emit energie sub forma unor fluxuri de electroni care calatoresc cu o viteza direct proportionala cu intensitatea gandului care le-a generat. Toate obiectele cu care aceste fluxuri vor intra in contact vor fi influentate de ele.

Este foarte important sa intelegeti insa ca singurele obiecte cu care un flux de energie poate intra in contact sunt cele care rezoneaza cu acesta. Astfel, daca aveti o predispozitie de a gandi negativ si intrati in sfera de influenta a unei persoane care emite un camp electromagnetic negativ, atunci veti intra automat in rezonanta cu ea, iar mintea voastra va incepe sa emita la randul ei ganduri negative. Invers, daca intrati in sfera de influenta a unei persoane care emite un campul electromagnetic pozitiv, veti intra in rezonanta cu aceasta (dar numai daca in creierul vostru exista celule obisnuite sa gandeasca pozitiv).

Atmosfera in care traim este literalmente „bombardata” cu ambele tipuri de vibratii, care ne pot influenta intr-un sens sau in altul creierul. De aceea, oamenii care nu cunosc si nu controleaza Legea Vibratiei pot deveni cu usurinta ca niste „barci fara carmaci”, la latitudinea vibratiilor din jurul lor. In schimb, cei care inteleg si controleaza Legea Vibratiei stiu sa se izoleze de vibratiile negative, cultivandu-le doar pe cele pozitive. Ei practica autocontrolul si atrag catre ei numai persoanele si circumstantele pe care le doresc.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply