Zodiacul mayas – semnificatii astrologice ascunse

Social Media

zodiacul mayasHaideti sa patrundem putin in lumea incredibila a zodiacului mayas:

2 ianuarie – 21 ianuarie – Ch’en: Oamenii Ch’en sunt oameni de noapte. Dupa ce soarele apune, toata energia lor izbucneste. Lunile pline sunt cele mai benefice pentru ei.

22 ianuarie – 10 februarie – Yax: Oamenii Yax sunt condusi de planeta Venus si au o dragoste pentru natura. Ei sunt blanzi fata de natura, si, in general, pacifisti fata de toate. Oriunde se duc, ei incearca sa creeze armonie.

11 februarie – 2 martie – Sac: Sunt oameni ale caror energie creste odata cu rasaritul Soarelui, de aceea ei sunt mai productivi in primele ore ale diminetii. Directia lor cardinala este nordul, iar animalul-putere este broasca. La fel ca si broasca, acesti oameni sunt gata sa imbratiseze schimbari rapide.

3 martie – 22 martie – Keh: Si oamenii Keh iubesc natura (ca si Yax), dar ei tind sa fie mai mari activisti pentru mediul inconjurator. Ei au un caracter mai de foc, rosu fiind o culoare de putere. Meditatia in paduri ii ajuta pe oamenii Keh; cerbul este animalul putere al oamenilor Keh.

23 martie – 11 aprilie – Mak: Oamenii Mak sunt cele mai mari mistere ale tuturor semnelor mayase. Ei sunt enigmatici, pentru ca-si ascund o parte din ei. 3 este numarul lor de putere, deoarece numarul 3 este un simbol pentru echilibru si divinitate.

12 aprilie – 1 mai – K’ank’in: Oamenii K’ank’in simt iubire fata de pamantul de sub picioarele lor si pentru soarele de deasupra capetelor lor. Animalul-putere al lor este cainele, cunoscut pentru loialitatea si puterea lor.

2 mai – 21 mai – Muwan: Oamenii Muwan sunt atrasi de apa si de foc. Furtunile le aduc o mare putere si energie. Animalul lor totem este bufnita, cu abilitatea de a vedea in intuneric si de a detecta adevarul.

22 mai – 10 iunie – Pax: Oamenii Pax sunt lideri innascuti. Ei atrag forta din oamenii din jurul lor. Elementul lor principal sunt vaporii de apa, un amestec de pamant, apa si foc.

11 iunie – 30 iunie – Kayab: Oamenii Kayab iubesc luna si toate lucrurile spirituale. Ei se simt probabil atrasi in a intelege sensurile profunde din spatele lucrurilor banale. Ei pot citi printre randuri si sunt incredibil de intelepti.

1 iulie – 20 iulie – Kumk’u: Oamenii Kumk’u sunt nascuti pentru a fi politicieni. Ele pot intelege ambele parti ale unei dezbateri si sa-si ofere intelepciunea si altora. Sunt supravietuitori si gata sa imbratiseze modificarile.

21 iulie – 25 iulie – Wayeb: Oamenii Wayeb sunt o anomalie printre semnele mayase, deoarece exista o perioada foarte ingusta pentru ei sa se nasca (doar 5 zile). Acesti oameni se nasc pentru a aduce echilibru tuturor celorlalte semne. In unele privinte, oamenii Wayeb sunt un fel de tapi ispasitori, luand asupra lor negativitatea oamenilor. Ei pot fi oameni care au puteri paranormale.

25 iulie – 14 august – Pop: Oamenii Pop sunt, de asemenea, lideri, dar nu atat de mari ca si oamenii Pax. Ei pot conduce in domenii in care se simt confortabili.

15 august – 3 septembrie – Wo: Oamenii Wo impartasesc aceleasi caractere cu oamenii Sac si Che’n. Ei isi pot castiga intelepciunea din timpul noptii, dar, de asemenea, si din puterea oferita de soare.

4 septembrie – 23 septembrie – Sip: Oamenii Sip sunt cunoscuti pentru harul si nobletea lor. Animalul lor totem este cerbul.

24 septembrie – 13 octombrie – Sotz: Oamenii Sotz au de fapt doua animale totem, liliacul si pestele. Ambele sunt capabile sa se deplaseze perfect prin mediile lor; liliacul prin aer si pestele prin apa. Viata este una buna pentru oamenii Sotz.

14 octombrie – 2 noiembrie – Sec: Oamenii Sec au o fascinatie pentru cer si pentru Univers ca si intreg. Ei cunosc care solutie la problema este una perfecta.

3 noiembrie – 22 noiembrie – Xul: Oamenii Xul sunt cei mai legati de lumea spiritelor. Ei au ca animal totem cainele, deoarece se crede ca acesti caini ii ghideaza pe oameni in viata viitoare. Ei sunt loiali, puternici si dedicati familiilor lor.

23 noiembrie – 12 decembrie – Yaxk’in: Oamenii Yaxk’in sunt oameni nascuti in stransa legatura cu zeul soare Ah Kin. Ei ofera o protectie altora din intuneric si boala. Ei sunt vindecatori innascuti, dar pot fi indecisi.

13 decembrie – 1 ianuarie – Mol: Despre oamenii Mol se spun ca ei aduc binecuvantari, ei conducand adesea viata liderilor spirituali.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply