Un studiu stiintific, ascuns de mass-media oficiala, arata ca zaharul rafinat produce si alimenteaza cancerul! Evitati-l urgent!

zahar toxicIn primul rand, trebuie sa stiti ca toti avem in noi celule susceptibile a se transforma in celule canceroase, dar sistemul nostru imunitar, ca urmare a unui mediu pH usor alcalin sau neutru este capabil sa apare aceste celule si sa le previna in a se transforma in mase tumorale. Dar, alimentatia nesanatoasa din ziua de azi (cu tot felul de aditivi alimentari, E-uri si altele) face ca aceste celule sa se transforme in celule canceroase. Iar unul dintre cei mai puternici factori de dezvoltare a tumorilor este zaharul. Multi ignora ceea ce a declarat dr. Otto Warburg (laureat al premiului Nobel) in 1930: “Atunci cand celulelor normale le lipseste oxigenul, ele incep sa utilizeze glucoza si alte substante nutritive metabolice pentru energia celulara, devenind astfel canceroase”.

In schimb, oncologii din ziua de astazi, in timp ce le administreaza pacientilor de cancer tratament chimioterapeutic, ii lasa ca acestia sa consume inghetata si prajituri, alimente pline de zahar rafinat. Si asta in ciudat avertismentului unui specialist in domeniu care ca declara “Celulele canceroase consuma de 19 ori mai repede zahar decat celulele sanatoase.” In general, medicina actuala nu considera dieta extrem de importanta in tratamentul cancerului. Dar, este vital ca bolnavii de cancer sa ia ca prima masura evitarea tuturor alimentelor si bauturilor care contin zahar rafinat (bauturi carbogazoase, produsele de patiserie, bomboanele etc.). Si asta pentru ca acest zahar rafinat chiar sustine cancerul.

Un studiu recent arata ca zaharul rafinat este carcinogen

Exista un studiu stiintific (ce poate fi gasit pe un site oficial – ncbi.nlm.nih.gov), dar care nu a fost promovat pana in prezent de mass-media, fiind destul de bine ascuns de ochii publicului. Si asta pentru ca ar afecta grav profiturile marilor companii de bauturi racoritoare sau ale celor de dulciuri (Coca-Cola, Pepsi, KraftJacobsSuchard etc.). Ma intreb cum de acest studiu nu a fost dezbatut pe larg in mass-media noastra oficiala. Avea cineva interesul?

Desigur, studiul este plin de detalii biochimice, cu care orice doctor ar trebuie sa fie familiarizat. Dar in esenta, studiul spune urmatoarele: cresterea absorbtiei de glucoza duce la fazele timpurii ale creatiei celulelor canceroase, in timp ce reducerea consumului de glucoza duce la transformarea celulelor canceroase in celulele normale. Cu alte cuvinte, zaharul este cancerigen (produce cancerul), dar si hrana pentru celulele canceroase deja existente.

Este important sa nu se confunde enorma cantitate de zahar rafinat, zahar de masa sau glucoza pe care o au sucurile si alimentele procesate cu zaharul si fructoza care se gasesc in mod natural in fructe si legume, indiferent cat de mare poate fi indexul glicemic. Sucurile de fructe nu au nevoie de adaos de zahar, dar multe sucuri de fructe au zahar rafinat adaugat. Acesta este tipul de bautura sau aliment care ar trebui evitat.

Dr. Antonio Jimenez crede ca zaharul natural din fructe si legume nu contribuie la cresterea celulelor canceroase ca si zaharul rafinat, si asta intrucat celulele umane normale absorb molecule levogir (stanga), in timp ce celulele canceroase pot asimila doar molecule dextrogir (dreapta). In esenta, fructele in stare naturala contin zaharuri levogir, in timp ce zaharul rafinat au molecule dextrogir.

Asadar, evitati sa adaugati zahar in alimente si bauturi, evitati toate dulciurile si alimentele procesate cu zahar!

Leave a Reply