duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieUn biolog explica clar cum canabisul determina celulele canceroase sa se sinucida!...

Un biolog explica clar cum canabisul determina celulele canceroase sa se sinucida! Si totusi canabisul e inca interzis…

Un biolog explica clar cum canabisul determina celulele canceroase sa se sinucida! Si totusi canabisul e inca interzis…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

canabis 1Potentialul terapeutic al canabisului pare a fi nelimitat, el nu doar ameliorand durerile pentru bolnavii aflati in stadiul terminal. Christina Sanchez, biolog molecular la Universitatea Compultense din Madrid, Spania, a studiat activitatea moleculara a canabinoidelor pentru mai mult de 10 ani, iar in acest timp ea si colegii ei au aflat ca tetrahidrocanabinolul sau THC, componenta primara din canabis, face ca celulele tumorale sa se „sinucida”, lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte.

Aceasta descoperire uimitoare a fost oarecum neasteptata, Sanchez si echipa sa studiind initial celulele canceroase in scopul unei mai bune intelegeri a modului in care acestea functioneaza. Dar, in acest proces, ei au observat ca, atunci cand celulele sunt expuse la THC, celulele tumorale nu numai ca inceteaza sa se inmulteasca dar, de asemenea, se si distrug, atat in ​​testele de laborator, cat si in studiile pe animale.

Organismul uman are un sistem endocanabinoid natural, care reglementeaza o multime de functii biologice: apetitul, aportul de alimente, reproducerea si multe alte functii. Atunci cand sunt inhalate sau consumate, canabinoizii din canabis sunt incorporate in sistemul endocanabinoid natural al corpului. Efectele acestui lucru asupra cancerului este acela ca toate celulele tumorale intra intr-o stare de apoptoza, ceea ce inseamna ca se autodistrug.

„Celulele pot muri in moduri diferite, iar dupa tratamentul cu canabinoizi, ele mor in modul curat, adica se sinucid”, a dezvaluit Sanchez. Unul dintre avantajele canabinoizilor este acesta si anume faptul ca tinteste celulele tumorale. Ei nu au niciun efect toxic asupra celulelor normale, non-tumorale. Si acest lucru este un avantaj fata de chimioterapia standard, care vizeaza practic totul.

Si atunci daca acesta cercetare cuprinzatoare, precum si altele, este adevarata, de ce nu se trece masiv la tratamentul cancerului cu canabis, si inca se mai folosesc medicamentele scumpe ce fac parte din chimioterapie? Cumva afecteaza acest lucru profitul marilor corporatii farmaceutice?

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments

  1. Si cu GIGANTII FARMACEUTICI ce facem ?
    De unde vor mai „curge” in buzunarele lor miliardele ?
    Nu prea cred aceasta stire.
    Gigantii farmaceutici nu ar permite sa apara asemenea stiri.
    Seamana mai degraba cu o reclama ascunsa la consumul de droguri ca si in cazul filmului „LUCY”, consumati droguri ca s-ar putea sa deveniti ZEI……..