Un baiat de 3 ani sustine ca a fost un sarpe in viata anterioara, dupa ce si-a amintit niste lucruri socante!

Social Media
  •  
  •  
  •  

copil sarpeUn baiat din Thailanda a socat pe toata lumea, dupa ce a declarat ca isi poate aminti detalii specifice din viata sa anterioara ca… sarpe! Intr-un caz aparent de reincarnare animala, un baiat pe nume Dalawong avea doar trei ani atunci cand s-a intalnit pentru prima data cu o cunostinta a tatalui sau, domnul Hiew. In ciuda faptului ca nu s-a mai intalnit cu acest om niciodata, baiatul a fost capabil sa descrie in detaliu o confruntare intre domnul Hiew, care e vanator, si un sarpe, care a fost a ucis intr-o pestera.

Baiatul a descris exact modul in care sarpele a fost incoltit de doi caini ai lui Hiew, inainte de a fi ucis si gatit pentru mancare. El a descris chiar cum tatal sau a mancat o bucata din sarpe, un fapt pe care ambii barbati l-au confirmat.

Amintirea extraordinara a lui Dalawong asupra acestor evenimente a fost atribuita faptului ca baiatul crede ca el a fost in viata anterioara acel sarpe ucis. Baiatul chiar a suferit de o afectiune rara a pielii, care i-a acoperit partea de jos a trupului sau cu solzi asemanatori de sarpe.

Cazul a fost investigat de Francis Story, un asociat al regretatului Dr. Ian Stevenson si ale caror rezultate au fost ulterior publicate intr-o carte despre reincarnare de Dr. Jim Tucker. Francis Story a spus: “Aceasta poveste este prea uluitoare pentru a fi acceptata. Daca am putea crede ca un cimpanzeu ar putea avea unele memorii constiente, cu siguranta nu cred ca un sarpe si-ar aminti detalii despre o anumita locatie si o serie de evenimente, iar ani mai tarziu sa fie capabil sa recunoasca un om care a fost cauza mortii sale”.

Sursa: The Epoch Times

Un comentariu la „Un baiat de 3 ani sustine ca a fost un sarpe in viata anterioara, dupa ce si-a amintit niste lucruri socante!”

Lasă un comentariu