Home Uncategorized Un baiat de 3 ani sustine ca a fost un sarpe in viata anterioara, dupa ce si-a amintit niste lucruri socante!

Un baiat de 3 ani sustine ca a fost un sarpe in viata anterioara, dupa ce si-a amintit niste lucruri socante!

by admin
24 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

copil sarpeUn baiat din Thailanda a socat pe toata lumea, dupa ce a declarat ca isi poate aminti detalii specifice din viata sa anterioara ca… sarpe! Intr-un caz aparent de reincarnare animala, un baiat pe nume Dalawong avea doar trei ani atunci cand s-a intalnit pentru prima data cu o cunostinta a tatalui sau, domnul Hiew. In ciuda faptului ca nu s-a mai intalnit cu acest om niciodata, baiatul a fost capabil sa descrie in detaliu o confruntare intre domnul Hiew, care e vanator, si un sarpe, care a fost a ucis intr-o pestera.

Baiatul a descris exact modul in care sarpele a fost incoltit de doi caini ai lui Hiew, inainte de a fi ucis si gatit pentru mancare. El a descris chiar cum tatal sau a mancat o bucata din sarpe, un fapt pe care ambii barbati l-au confirmat.

Amintirea extraordinara a lui Dalawong asupra acestor evenimente a fost atribuita faptului ca baiatul crede ca el a fost in viata anterioara acel sarpe ucis. Baiatul chiar a suferit de o afectiune rara a pielii, care i-a acoperit partea de jos a trupului sau cu solzi asemanatori de sarpe.

Cazul a fost investigat de Francis Story, un asociat al regretatului Dr. Ian Stevenson si ale caror rezultate au fost ulterior publicate intr-o carte despre reincarnare de Dr. Jim Tucker. Francis Story a spus: “Aceasta poveste este prea uluitoare pentru a fi acceptata. Daca am putea crede ca un cimpanzeu ar putea avea unele memorii constiente, cu siguranta nu cred ca un sarpe si-ar aminti detalii despre o anumita locatie si o serie de evenimente, iar ani mai tarziu sa fie capabil sa recunoasca un om care a fost cauza mortii sale”.

Sursa: The Epoch Times

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

ahile 27 noiembrie 2015 - 20:47

si mie parca am impresia ca am aripi

Leave a Comment