Almeea
Orgoni Crystal

 
2

Un articol manipulator de pe adevarul.ro sperie parintii pentru a-si vaccina copiii! De ce suntem mintiti?

vaccin conspiracyAm gasit pe adevarul.ro un articol care, la prima vedere, pare unul ingrijorator si intitulat “Prof. dr. Florin Mihaltan: „Pneumonia poate sa ucida si in 24 de ore de la debutul simptomelor“. Articolul este adevarat in mare parte din el si, intr-adevar, cu pneumonia nu e de joaca. Insa, abia la final mi-am dat seama de manipularea sa si care a fost scopul sau.

Dupa ce ne prezinta simptomele si complicatiile pneumoniei, articolul ingrijoreaza cititorii sai cu urmatoarea afirmatie: “O pneumonie poate ucide si in 24 de ore, dar, de regula, se intampla in trei-patru zile de la debutul simptomelor. Acest lucru tine de agresivitatea germenelui care produce infectia, dar si de capacitatea de aparare a organismului“, a avertizat prof. dr. Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie.

Apoi, “sperietoarea” continua:

“Cu pneumonia chiar nu e de joaca. Dincolo de riscul fatal, aceasta afectiune poate lasa urme adanci asupra sanatatii. Una dintre complicatiile temute sunt bronsiectaziile, un fel de dilatatii in tesutul pulmonar, care apar prin ruperea peretilor alveolari lezati de infectie. Aceste zone sunt „moarte“ din punct de vedere al schimburilor respiratorii si, pentru ca in ele stagneaza mucus si germeni, se pot transforma in adevarate focare de reinfectie. Este important de retinut ca o pneumonie incomplet vindecata se poate croniciza, ducand in timp la fibrozarea tesutului pulmonar”.

Insa, acum in articol apare “tratamentul salvator”: vaccinarea. De fapt, asta era si scopul lui initial:

“Specialistii estimeaza ca jumatate dintre cazurile de pneumonie care pun in pericol viata copiilor sunt provocate de bacteriile Hib (Haemophilus influenzae tip b) si pneumococ si ca acestea pot fi prevenite prin vaccinare. La noi, acest vaccin este disponibil de mai mult timp, dar costul vaccinarii trebuie suportat de catre parinti. Drept urmare, multi copii nu beneficiaza de acest tip de protectie. Insa dincolo de accesul limitat din motive financiare, care este o problema importanta, ce trebuie pusa in discutie la nivelul forurilor decizionale, medicii mai vorbesc de o piedica: vaccinofobia”.

Si, de acum, ceea ce citim este halucinant:

“Din pacate, in Romania, parintii au inceput sa refuze vaccinarile, pe motiv ca ei nu cred ca ele sunt necesare, pentru ca au citit pe internet si s-au contaminat de teoria conspiratiei, potrivit careia unii vor sa ne extermine. Sunt tot felul de povesti care circula si care nu au nicio legatura cu realitatea“, a declarat dr. Tatiana Ciomartan, medic primar pediatru, coordonator al Proiectului pentru siguranta copilului in cadrul IOMC „Alfred Rusescu“.

Da, asadar site-urile de conspiratii sunt de vina ca parintii au inceput sa constientizeze pericolul vaccinurile. De ce sa nu se propune si desfiintarea acestor site-uri? Caci, daca nu ar fi fost ele, lumea n-ar mai fi stiut adevarul.

Vaccinurile nu diminueaza rata bolilor infectioase! Asta-i adevarul!

“Din aceasta pricina, multe dintre vaccinuri nu se fac deloc sau complet si exista pericolul sa reapara boli pe care le credeam disparute: difterie, tetanos, pertusis. „Pertusisul omoara, pentru ca da pneumonie. Au fost cazuri de deces prin pertusis acum, in 2014, in Statele Unite“, a aratat medicul. Multe dintre cazurile de pneumonie pot fi evitate si cu ajutorul vaccinului antigripal”.

Minciuna! Haideti sa spunem adevarul “adevarat” si nu cel deformat. Iar acesta este urmatorul: vaccinurile nu sunt responsabile pentru declinul bolilor infectioase, ci acest lucru se datoreaza cresterii nivelului de trai. Acest lucru poate fi citit intr-un articol de pe site-ul lovendal.ro si intitulat Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…“. Si iata cateva informatii de acolo:

* In jurul anului 1870, 98% din populatia Angliei, cu varsta cuprinsa intre 2 si 50 de ani, era vaccinata impotriva variolei. Si totusi intre 1871 si 1872 in Anglia a avut loc o epidemie cumplita de variola, care a facut 45.000 de morti.

* In Germania, desi incepand cu 1940 s-a realizat o campanie in masa de vaccinare impotriva difteriei, pana in 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de imbolnaviri cu difterie.

* In 1967, Ghana a fost declarata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii drept tara “libera de pojar”, ca urmare a vaccinarilor masive intreprinse. Si totusi, in 1972, Ghana a experimentat o revenire masiva a pojarului, cu cea mai ridicata rata de mortalitate.

* In Marea Britanie, intre 1970 si 1990 s-au inregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsiva la copiii vaccinati impotriva acestei boli.

* In anii 70, in India a fost incercat un vaccin impotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri a fost semnalate in cazul persoanelor vaccinate decat pentru cele nevaccinate.

* Intre 1988 si 1989, in Oman a aparut o epidemie de poliemelita in randul a mii de copii deja vaccinati impotriva acestei boli. Regiunea cu cea mai mare rata de infectare era regiunea cu cea mai mare rata de vaccinare; din contra, acolo unde s-au vaccinat cei mai putini copii, acolo rata de infectare cu aceasta boala era cea mai redusa!

* E adevarat totusi ca in ultimul secol multe boli infectioase care faceau ravagii in trecut au disparut sau s-a diminuat. Acest lucru se datoreaza vaccinurilor? Nu, iar dr. Andrew Weil, in cartea sa “Sanatate si vindecare” o spune foarte bine: “Multi oameni cred ca victoria impotriva bolilor infectioase din ultimul secol s-ar datora vaccinurilor. De fapt, holera, febra tifoida, tetanosul, difteria, tusea convulsiva etc. au intrat in declin inaintea vaccinarii, si asta ca urmare a imbunatatirii conditiilor de igiena a populatiei (apa, canalizare, securitatea alimentara)”.

Vaccinurile sunt periculoase!

De fapt, adevarul e ca vaccinurile sunt periculoase. Si nu o spun eu, ci un fost expert care a lucrat in industria vaccinurilor, articol aparut tot pe site-ul almeea.ro si intitulat “Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile“. Iata ce a declarat acest expert:

* Din punctul meu de vedere toate vaccinurile sunt periculoase.

* Exista iluzia ca aceste vaccinuri ar fi folositoare. Daca un vaccin suprima simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toata lumea considera ca vaccinul este un real succes. Insa ceea ce nu se vede este faptul ca vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Si daca vaccinul respectiv mai provoaca si alte boli – de exemplu meningita – acest fapt este ascuns, caci nimeni nu crede ca un vaccin poate face acest lucru. Legatura dintre vaccin si boala este trecuta cu vederea.

* Toate informatiile oferite au fost aranjate pentru a convinge oamenii de siguranta si eficienta de netagaduit a vaccinurilor.

* Majoritatea oamenilor nu cunosc faptul ca la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti-rubeola, oreion, adenovirus si a celor impotriva hepatitei A s-au folosit tesuturi de fetus avortat. Publicul traieste cu impresia ca aceste laboratoare sunt cele mai curate locuri din lume, cand de fapt nu e deloc asa. Exista mereu cate un caz de contaminare. Vaccinurile sunt in permanenta expuse contaminarii, in vaccinuri ajung tot felul de reziduuri.

* In vaccinul pentru pojar, Rimavex, am gasit diferite virusuri specifice gainilor. In vaccinul pentru poliomielita am gasit achantamoeba, sau asa numita amoeba „mancatoare de creier” si citomegalovirusul simian. In vaccinul anti-rotavirus am gasit virusul simian. In vaccinul MMR am descoperit diferiti virusi producatori de cancer. In vaccinul pentru antrax am gasit diferite micro-organisme. In mai multe vaccinuri am descoperit inhibitori enzimatici deoasebit de periculosi. In vaccinul pentru rubeola am gasit virusi specifici cainilor, ratelor si iepurilor. In vaccinul antigripal am gasit virusul leucozei aviare, iar in vaccinul MMR – pestivirus.

* Dincolo de aceasta, ne confruntam cu parerea preconceputa ca vaccinurile stimuleaza sistemul imunitar sa creeze conditiile propice dezvoltarii imunizarii. Aceasta premisa este gresita. Nu asa stau lucrurile de fapt. Se presupune ca vaccinarea creeaza anticorpi care ofera indirect protectie impotriva bolii. Sistemul imunitar este insa mult mai amplu si nu se reduce doar la anticorpi si celulele „ucigase” ale acestora. Am putea spune chiar ca intregul organism este un sistem imunitar. Astfel se explica si faptul ca in mijlocul unei epidemii exista persoane care raman neafectate de boala.

* Medicii si toti cei care lucreaza in domeniul vaccinurilor nu vor spune lumii adevarul din mai multe motive: banii, frica de a ramane fara serviciu, dorinta de a face impresie, prestigiul, recompensele, promovarea, idealismul gresit directionat, obisnuinta, s.a.m.d.


 
banner