Toate formele de cancer pot fi vindecate in doar cateva saptamani sau luni! Dar guvernul interzice o asemenea terapie miraculoasa!

pacientAcest articol este foarte important pentru toata lumea sa-l vada. Cancerul este vindecabil! Industria farmaceutica a cancerului este o industrie de miliarde de dolari anual. Credeti ca toate aceste companii farmaceutice au de gand sa renunte la aceasta industrie vreodata? Bineinteles ca nu. Cancerul este curabil de mult timp, dar, din cauza agendei bolnave a industriei farmaceutice, milioane de oameni au murit si mii de miliarde de dolari au fost irositi in van.

Exista insa in America un doctor curajos, Dr. Leon Coldwell, care a fost oprit de catre guvernul federal in tratarea neconventionala a cancerului. Iata ce ne spune el pe site-ul sau drleonardcoldwell.com:

„Din moment ce toti cei 7 frati ai mamei mele au avut cancer, bunica mea, de asemenea, si chiar tatal meu, precum si tatal vitreg au murit de cancer, pot sa va spun ca nimeni altcineva nu are experienta mea in problematica cancerului, asa cum o am eu. Am vazut cum cancerul mi-a ucis multi membri ai familiei mele.

De asemenea, am vazut peste 35.000 de pacienti si am avut peste 2,2 milioane de participanti la seminarele mele care mi-au scris, mi-au trimis comentarii si mi-au spus povestile lor de viata. Am peste 7 milioane de cititori ai buletinelor informative si rapoartele mele. Eu sunt doctorul care are, in opinia unor experti de top, cea mai mare rata de vindecare de cancer din lume. De fapt, eu sunt convins ca as putea vindeca cel putin 90% din toti pacientii cu cancer, daca guvernul mi-ar da voie sa lucrez legal cu acesti bolnavi. In tratamentul meu, nu e nevoie de nicio interventie chirurgicala, chimioterapie sau radioterapie, neexistand astfel niciun motiv pentru care cancerul sa nu poata fi vindecat la cele mai multe dintre persoane.

Sunt sigur ca as putea vindeca bolnavii de cancer in cateva saptamani sau cateva luni. Dar, din moment ce legea si cei care fac bani pe suferinta si moartea oamenilor, nu-mi permit sa tratez pentru a obtine rezultatele dorite, eu, din punct de vedere legal, nici nu pot sa va spun ce sa faceti sau ce sa nu faceti. Acesta este modul in care profesia medicala si industria farmaceutica protejeaza industria lor profitabila de sute de miliarde de dolari. Politicienii fac legi care sa ucida cetatenii sau cel putin sa le faca rau, dar si legi prin care sa se asigure ca ei nu pot fi vindecati. Prin tratamentele toxice, periculoase si criminale, promovate de industria farmaceutico-medicala, pacientii vor si mai bolnavi sau chiar ucisi”.

In continuare, iata cateva sfaturi utile date de Dr. Leon Coldwell in tratarea completa a cancerului:

1) O curatare completa a corpulului si a colonului in 21 de zile;

2) Cum cancerul nu se poate dezvolta in oxigen si in mediu alcalin bogat, trebuie ca trupul sa fie usor alcalin, cu un pH de 7,36.

3) Trebuie sa se consume vitamina B17.

4) Zilnic, trebuie consumat o lingurita de bicarbonat de sodiu cu 5 linguri pline de sirop de artar. Despre puterea de vindecare a bicarbonatului de sodiu, cititi acest articol: Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul… si este incredibil de ieftin!

5) Sa se consume zilnic salate, legume si fructe, cat se poate de naturale.

6) Sa se stea cat mai mult la soare, avand totusi grija a nu se arde pielea. Despre puterea Soarelui in prevenirea si chiar vindecarea cancerului, puteti citi mai multe in acest articol: Preveniti cancerul si alte boli grave daca stati mult timp la soare! Explicatia e data de vitamina D!

7) Sa se consume cat mai mult suc natural din legume si verdeata.

8 ) Plimbarile pe jos trebuie facute tot timpul.

9) A se face o terapie cu peroxid de oxigen. Se pun 8 picaturi de 35% peroxid de hidrogen in 8 uncii de suc ​​de aloe pentru cel putin 35 de zile.

3 Comments

  1. Nu mai scrieti prostii cu bicarbonatul de calciu ca nu vindeca nici diabetul si nici cancerul!.Cancerul nu este o boala in care din 100 de pacienti se vindeca toti!, chiar daca se vindeca din anii 1900!!TREbuie terapii cu; colonidroterapie,regim alimentar fara nici un fel de carne!,sare de mare naturala, suc de portocale de min. 3 ori pe zi,fructe ca;Kaki,Kiwi,salate zilnic din telina,laptuca,ridiki&frunzele lor,spanac cu ulei extravirg. de masline,cataplasme fierbinti cu ulei de ricin nerafinat,expunere timp de 1 min. la violet ray, si bobina Tesla,consum de cenusa de frasin, si apa cu iod denocivizat(1 pic./1pah.apa)timp de 5 zile pauza apoi iar 5 zile pauza 2 sapt. apoi de la capat!

  2. Ana, nu e nevoie sa copiezi textul, daca chiar ai nevoie de si ti se pare ok aceste recomandari, poti lua un pix si o foaie de hartie si poti nota!

    Sunt un mare fan al „farmaciei verzi” … sunt adeptul teoriei cum ca, Dumnezeu ne-a dat boli pe acest Pamant, dar ne-a dat si leacuri verzi, care bineinteles trebuie cautate!

    Un sfat foarte important si o recomandare >> USTUROIUL << mancati fratilor cat mai mult, dar nu exagerat la o masa, ZILNIC, eu deja am inceput si ma simt foarte bine! Imi place sa experimentez foarte mult farmacia verde…. Si evitati carnurile de orice fel ! Foarte important !

Leave a Reply