Spiritele trandafirilor, entitati ce vin de pe planeta Venus!

trandafiriPriviti un trandafir: simtiti imediat ceva atat de poetic, incat starea voastra interioara se va transforma. O senzatie, oricat de slaba ar fi ea, un sentiment, cat de slab ar fi, modifica deja ceva in profunzimea fiintei voastre. Floarea pe care o priviti va vorbeste prin culorile sale, forma sa, parfumul sau, ea isi deschide drum in voi, prin intermediul corpurilor subtile, pentru a trezi in sufletul vostru forma, parfumul, culoarea careia ii corespunde. Si e la fel, bineinteles, pentru un obiect respingator. De aceea, trebuie sa fiti atenti sa nu va inconjurati decat de prezente armonioase, frumoase, pure… pentru ca influenta lor patrunde in voi. Si cum in domeniul spiritual exista calitati si virtuti care corespund acestei armonii, putin cate putin, aceste calitati si virtuti se vor manifesta in voi.

Priviti acest trandafir: el e mic, dar e mare in mine pentru ca imi reveleaza multe lucruri, de aceea il iubesc. El e fericit, imi surade, si eu la randul meu il privesc cu dragoste pentru ca el intra in mine si trezeste alti trandafiri in inima mea si in sufletul meu. De ce nu incercati si voi? Sfatuiesc chiar si femeile care asteapta un copil sa se gandeasca in aceasta perioada a gestatiei sa lucreze din cand in cand cu trandafirii, ca sa influenteze favorabil copilul ce-l poarta.

Spiritele trandafirilor sunt entitati ce vin de pe planeta Venus si care au acceptat sa se incarneze pe Pamant pentru a ajuta oamenii. Dar nu cunoastem inca aceasta misiune a trandafirilor, ne servim de ei pentru a orna apartamentele si gradinile, pentru a atrage un barbat sau pentru a seduce o femeie. In realitate, trandafirul este aici pentru a ne revela un drum de cea mai mare perfectiune, drumul adevaratei iubiri, dragostea care nu intemniteaza, dragostea care elibereaza. Iata rolul si mesajul trandafirului. Daca el e regele florilor, e pentru ca el ne invata dragostea adevarata. In ziua in care oamenii vor intelege sacrificiul pe care el il face venind printre ei si vor accepta mesajul sau, poate vor incepe sa-i semene: pe unde vor trece, ei vor inmiresma atmosfera cu un parfum delicios.

3 Comments

Leave a Reply