Home Spiritualitate teoreticaCugetari Spiritele trandafirilor, entitati ce vin de pe planeta Venus!

Spiritele trandafirilor, entitati ce vin de pe planeta Venus!

by admin
168 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

trandafiriPriviti un trandafir: simtiti imediat ceva atat de poetic, incat starea voastra interioara se va transforma. O senzatie, oricat de slaba ar fi ea, un sentiment, cat de slab ar fi, modifica deja ceva in profunzimea fiintei voastre. Floarea pe care o priviti va vorbeste prin culorile sale, forma sa, parfumul sau, ea isi deschide drum in voi, prin intermediul corpurilor subtile, pentru a trezi in sufletul vostru forma, parfumul, culoarea careia ii corespunde. Si e la fel, bineinteles, pentru un obiect respingator. De aceea, trebuie sa fiti atenti sa nu va inconjurati decat de prezente armonioase, frumoase, pure… pentru ca influenta lor patrunde in voi. Si cum in domeniul spiritual exista calitati si virtuti care corespund acestei armonii, putin cate putin, aceste calitati si virtuti se vor manifesta in voi.

Priviti acest trandafir: el e mic, dar e mare in mine pentru ca imi reveleaza multe lucruri, de aceea il iubesc. El e fericit, imi surade, si eu la randul meu il privesc cu dragoste pentru ca el intra in mine si trezeste alti trandafiri in inima mea si in sufletul meu. De ce nu incercati si voi? Sfatuiesc chiar si femeile care asteapta un copil sa se gandeasca in aceasta perioada a gestatiei sa lucreze din cand in cand cu trandafirii, ca sa influenteze favorabil copilul ce-l poarta.

Spiritele trandafirilor sunt entitati ce vin de pe planeta Venus si care au acceptat sa se incarneze pe Pamant pentru a ajuta oamenii. Dar nu cunoastem inca aceasta misiune a trandafirilor, ne servim de ei pentru a orna apartamentele si gradinile, pentru a atrage un barbat sau pentru a seduce o femeie. In realitate, trandafirul este aici pentru a ne revela un drum de cea mai mare perfectiune, drumul adevaratei iubiri, dragostea care nu intemniteaza, dragostea care elibereaza. Iata rolul si mesajul trandafirului. Daca el e regele florilor, e pentru ca el ne invata dragostea adevarata. In ziua in care oamenii vor intelege sacrificiul pe care el il face venind printre ei si vor accepta mesajul sau, poate vor incepe sa-i semene: pe unde vor trece, ei vor inmiresma atmosfera cu un parfum delicios.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

Clau 9 octombrie 2015 - 10:33

foarte frumos..

electron 9 octombrie 2015 - 21:56

trandafirul este una dintre cele mai sublime plante de pe suprafata pamantului …permiteti cateva strofe …Al şaptelea trandafir

Primul trandafir e granit
Al doilea trandafir e vin roşu
Al treilea trandafir e pană de ciocârlie
Al patrulea trandafir e rugină
Al cincilea trandafir e nostalgie
Al şaselea trandafir e zinc
Dar al şaptelea
Preasuavul
Credinciosul
Nocturnul
Geamănul
Abia după moarte
Va creşte din sicriul tău.

poezie clasică de Yvan Goll

electron 9 octombrie 2015 - 22:01

sau….Către trandafir

Frumoasă floare Venus şi-a ales – ascultă,
Dară mândria ei e-atât de scurtă
Când soarele răsare – ce-nfloreşte
Se scutură, când seara poposeşte.
Fecioaro, rupe roza ca pe o nouă floare
Şi nu uita că viaţa ta e trecătoare.

poezie celebră de Jan Kochanowski din Lirică poloneză (1996)

Leave a Comment