O simpla leguma, pepenele amar, ucide 98% din celulele canceroase si vindeca diabetul! Corporatiile farmaceutice sunt socate!

pepene amarOamenii de stiinta se afla mereu in cautarea de substante naturale, care sa opreasca metabolismul specific celulelor canceroase. Este vital ca aceste substante sa distruga celulele canceroase si sa lase neatinse celulele normale. Astazi vom vorbi despre o planta care infometeaza, in conditii de siguranta, celulele canceroase, fiind mai eficienta decat cea mai puternica chimioterapie. De fapt, functioneaza chiar si pe celulele cancerului de pancreas, care sunt deosebit de dificil de ucis.

Aceasta planta este o leguma comuna in Asia, fiind numit „pepene amar.” Acesta este popular in randul populatiei care o durata lunga de viata in Okinawa, Japonia. Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apa, a aratat o potenta remarcabila in deteriorarea severa a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, in timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. Si a facut acest lucru dupa doar 72 de ore de tratament!

Cum actioneaza sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase? Se stie ca acestea se hranesc cu glucoza pentru a supravietui. Pepenele amar distruge acest metabolism, infometand celulele canceroase care, ramase fara zahar, mor.

Aceste studii de laborator se pot aplica si animalelor si oamenilor? Da! Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au dat soarecilor pepene amar si au observat ca animalele au avut o reducere cu 64% a dimensiunii tumorii pancreatice, fara efecte secundare! Acest nivel de eficienta bate cele mai frecvent utilizate medicamente pentru acest cancer letal.

Folosind aceste rezultate, „Big Pharma” se grabeste sa inventeze un medicament chimic care sa obtina rezultate asemanatoare cu cele ale pepenului amar. Marile corporatii farmaceutice sunt nedumerite cum o simpla leguma ca aceasta poate omori celulele canceroase, mult mai bine decat medicamentele lor scumpe.

Si mai mult decat atat, pepenele amar poate ajuta si diabeticii, de asemenea. Cercetatorii au descoperit recent ca pepenele amar amelioreaza sindromul metabolic prin efectele sale benefice asupra metabolismului glucozei. Aceasta este o veste minunata. Nu putem invinge cancerul printr-o simpla abordare; trebuie mai multe actiuni concomitent. Cu alte cuvinte, trebuie intarit sistemul imunitar, detoxifiat, eliminate infectiile dentare si materialele dentare toxice, alcalinizat corpului, oxidat corpul cu terapie de oxidare si oferit organismului substante nutritive specifice.

5 Comments

Leave a Reply