Pelinita este planta minune care poate ucide 98% din celulele canceroase in doar 16 ore! Incredibil!

pelinitaCercetarile recente au aratat ca o planta chinezeasca vindeca 98% din celulele canceroase in doar 16 de ore! Uimitor? Cititi mai departe acest articol pentru a vedea mai multe detalii cu privire la aceasta descoperire interesanta.

Suntem cu totii foarte constienti de cresterea alarmanta a numarului de cazuri de cancer. S-a scris mult despre aparitia acestei boli grave ce are legatura cu stilul nostru de viata mai nesanatos, din cauza supra-consumului de alimente procesate si pline de E-uri, precum si cu poluarea mediului si consumul de medicamente. Medicina conventionala ne propune drept tratamente chimioterapia, radioterapia si altele, dar toate acestea distrug nu doar celulele canceroase, ci si cele sanatoase, astfel incat ele sunt extrem de toxice pentru organism, ele scurtand mai degraba viata, decat prelungind-o sau vindecand-o.

Exista insa un leac miraculos care, in termen de 16 ore, ucide 98% din celulele canceroase! Si poate fi folosita pe toate tipurile de cancer. Este vorba de artemisinina, o substanta izolata din planta denumita pelinita (Artemisia annua L.), ce poate atinge inaltimea de 2 metri, florile sale fiind galbene si avand un miros placut. In trecut, aceasta planta a fost folosita drept tratament puternic contra malariei, dar acum, prin diferite studii, s-a aflat ca ea poate fi folosita impotriva cancerului. Insa nu singura. Amestecarea cu fier pare a fi cheia problemei, pentru ca artemisinina, utilizata doar singura, reduce celulele canceroase cu doar 28%. Asadar, cand pacientilor li s-a oferit un supliment de fier, artemisinina a devenit extrem de eficienta si capabila sa tinteasca celulele canceroase, lasandu-le neatinse pe cele sanatoase.

Insa, acest tratament revolutionar nu este deloc privit cu ochi buni de marile companii farmaceutice globale, care isi pun astfel in pericol uriasele profituri. Priviti mai jos cateva fragmente video traduse in exclusivitate de site-ul Almeea.ro despre artemisinina si explicate de dr.Len Saputo:

* Aceasta iarba chinezeasca (pelinita) e cunoscuta de mii de ani, dar a fost redescoperita acum 30-40 de ani, cand a fost adusa in practica medicala, fiind foarte folositoare in tratamentul malariei.

* Este sigura de folosit, nu produce reactiile adverse ca la medicamentele chimioterapeutice, este simplu de luat, e ieftina si functioneaza in toate tipurile de cancer. Ce altceva va mai puteti dori?

* Din pacate, in statul California (SUA), toate tratamentele alternative la cancer sunt interzise, cu exceptia chimioterapiei, radioterapiei si chirurgiei.

* Dar, sa vedem cum functioneaza artemisinina. Celulele canceroase acumuleaza fier, adica au mai mult fier decat alte tesuturi normale. Ce se intampla in cazul artemisininei… atunci cand ea ajunge in trupul uman si exista un exces de fier in celule, se elibereaza doua molecule de oxigen, care formeaza radicali liberi ce sunt atat de puternici incat ucid celula. Dar asta nu se intampla in celulele obisnuite, ci doar in celulele care contin o multime de fier (cele canceroase). Astfel, avem un tratament care nu e deloc toxic.

* Artemisinina ucide 28% din celulele canceroase in primele 16 ore, iar daca este combinata cu fier ucide pana la 98% din celule, ceea ce e extrem de eficient. In cadrul leucemiei, 100% din celulele bolnave sunt distruse.

11 Comments

Leave a Reply