Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!

bere otravaBerea este poate cea mai iubita bautura din intreaga lume. Sute de milioane, daca nu miliarde de oameni o consuma zilnic. Dar este ea sanatoasa? Da, daca e facuta natural, respectandu-se traditia. Dar, daca ea e facuta “la norma”, industrial, de catre marile companii de bere, atunci ea poate deveni periculoasa pentru organismul uman.

Sa va spunem cam care este continutul unei beri pe care o cumparam din magazin (in general, pentru ca exista si mici exceptii):

* Gluatamat monosodic;

* Propilen glicol, care este folosit pentru stabilizarea spumii de bere; in cantitati mari, este un compus ce poate cauza mari probleme de sanatate;

* Sirop de porumb ce contine o cantitate mare de fructoza;

* Disodiu de calciu EDTA;

* Coloranti pe baza de insecte;

* Gliceril monstearat.

Berea, fabricata cu asemenea ingrediente, odata introdusa in trup, se transforma intr-un adevarat “invadator”, devenind un fel de “otravitor al organismului”. Berea va stresa intreg sistemul gastrointestinal, de la gura, gat si pana la colon, si poate favoriza aparitia de cancere, in special cancer de esofag. Si, desigur, in general, consumul exagerat de bere cu alcool poate creste riscul atacului cardiac, provoca diabet si poate crea probleme de ficat.

Ce putem face? Ori cautam o bere fabricata dupa metode traditionale (nu marcile din reclamele de televizor: Bergenbier, Ursus, Timisoreana etc.), ori renuntam de tot la bere si daca tot vrem sa consumam ceva alcool, mai bine bem moderat niste vin rosu natural, ce provine cancerul, este cardioprotectiv si neuroprotectiv.

7 comentarii la „Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!”

  1. si pt necunoscatori, dar ca simpla informare, in acest moment, orice bere fabricata industrial in romania, contine soda caustica, resturi , deoarece in procesul de fermentare accelerata, soda caustica este folosita ca si catalizator

  2. Pingback: Otrava din bere |

Lasă un comentariu