Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!

Social Media

bere otravaBerea este poate cea mai iubita bautura din intreaga lume. Sute de milioane, daca nu miliarde de oameni o consuma zilnic. Dar este ea sanatoasa? Da, daca e facuta natural, respectandu-se traditia. Dar, daca ea e facuta „la norma”, industrial, de catre marile companii de bere, atunci ea poate deveni periculoasa pentru organismul uman.

Sa va spunem cam care este continutul unei beri pe care o cumparam din magazin (in general, pentru ca exista si mici exceptii):

* Gluatamat monosodic;

* Propilen glicol, care este folosit pentru stabilizarea spumii de bere; in cantitati mari, este un compus ce poate cauza mari probleme de sanatate;

* Sirop de porumb ce contine o cantitate mare de fructoza;

* Disodiu de calciu EDTA;

* Coloranti pe baza de insecte;

* Gliceril monstearat.

Berea, fabricata cu asemenea ingrediente, odata introdusa in trup, se transforma intr-un adevarat „invadator”, devenind un fel de „otravitor al organismului”. Berea va stresa intreg sistemul gastrointestinal, de la gura, gat si pana la colon, si poate favoriza aparitia de cancere, in special cancer de esofag. Si, desigur, in general, consumul exagerat de bere cu alcool poate creste riscul atacului cardiac, provoca diabet si poate crea probleme de ficat.

Ce putem face? Ori cautam o bere fabricata dupa metode traditionale (nu marcile din reclamele de televizor: Bergenbier, Ursus, Timisoreana etc.), ori renuntam de tot la bere si daca tot vrem sa consumam ceva alcool, mai bine bem moderat niste vin rosu natural, ce provine cancerul, este cardioprotectiv si neuroprotectiv.


Social Media

4 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Otrava din bere |
  2. Omenirea e omorata incet si in tacere de alimentele pline de chimicale! | .::: CALIN ADRIAN :::.
  3. O investigatie “Rise Project” demonstreaza ca berile produse in Romania contin chimicale toxice pentru organism! Site-ul Almeea v-a avertizat inca de acum 2 ani! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Reply