marți, octombrie 4, 2022
AcasăFranturi de realitateOtrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!

Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!

Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bere otravaBerea este poate cea mai iubita bautura din intreaga lume. Sute de milioane, daca nu miliarde de oameni o consuma zilnic. Dar este ea sanatoasa? Da, daca e facuta natural, respectandu-se traditia. Dar, daca ea e facuta „la norma”, industrial, de catre marile companii de bere, atunci ea poate deveni periculoasa pentru organismul uman.

Sa va spunem cam care este continutul unei beri pe care o cumparam din magazin (in general, pentru ca exista si mici exceptii):

* Gluatamat monosodic;

* Propilen glicol, care este folosit pentru stabilizarea spumii de bere; in cantitati mari, este un compus ce poate cauza mari probleme de sanatate;

* Sirop de porumb ce contine o cantitate mare de fructoza;

* Disodiu de calciu EDTA;

* Coloranti pe baza de insecte;

* Gliceril monstearat.

Berea, fabricata cu asemenea ingrediente, odata introdusa in trup, se transforma intr-un adevarat „invadator”, devenind un fel de „otravitor al organismului”. Berea va stresa intreg sistemul gastrointestinal, de la gura, gat si pana la colon, si poate favoriza aparitia de cancere, in special cancer de esofag. Si, desigur, in general, consumul exagerat de bere cu alcool poate creste riscul atacului cardiac, provoca diabet si poate crea probleme de ficat.

Ce putem face? Ori cautam o bere fabricata dupa metode traditionale (nu marcile din reclamele de televizor: Bergenbier, Ursus, Timisoreana etc.), ori renuntam de tot la bere si daca tot vrem sa consumam ceva alcool, mai bine bem moderat niste vin rosu natural, ce provine cancerul, este cardioprotectiv si neuroprotectiv.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

7 Comments

  1. […] de acum cativa ani ca berea din comert este una toxica – vedeti articolul acesta din 2013: Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul! Va spuneam atunci berea pe care o cumparam din comert poate contine o serie de substante chimice ca […]