Omul e facut pentru marijuana! Canabinoizi, ca cei gasiti in marijuana, se gasesc natural si in laptele matern

Corpul uman contine o serie de proteine, denumite receptori canabinoizi, care sunt proiectaţi pentru a procesa canabinoizi, ca tetrahidrocanabinol (THC), unul din componentele active primare ale marijuanei. Se pare ca, pe baza descoperirilor din cateva studii stiintifice majore, laptele uman produs de san contine multi din acesti canabinoizi gasiti in marijuana, fiind extrem de vitali pentru dezvoltarea corespunzatoare a corpului uman.

Membranele celulare din corp sunt echipate natural cu acesti receptori canabinoizi care, atunci cand sunt activate de canabinoizi si alte substante nutritive, protejeaza celulele impotriva virusilor, bacteriilor, cancerului si altor boli. Iar laptele uman produs de san este extrem de bogat in endocanabinoizi, un tip specific de lipide neuromodulatorii care ii invata pe nou-nascuti cum sa manance, prin stimularea procesului de sugere.

Daca nu ar exista acesti canabinoizi in laptele uman de san, copiii nou-nascuti nu ar sti cum sa manance, nici nu ar avea dorinta de a manca, acest lucru ducand la malnutritii severe sau chiar la moarte. Un nou-nascut care e hranit natural la san isi primeste doza de canabinoizi care ii creeaza foamea si conditii de crestere si dezvoltare.

“Endocanabinoizii au fost detectati in laptele matern, iar activarea receptorilor CB1 (receptor canabinoid de tipul 1) se pare ca este vitala pentru ca sugarii sa poata suge laptele, prin activarea musculaturii oro-motorii”, spune un studiu din 2004 despre sistemul receptor endocanabinoid publicat in Revista Europeana de Farmacologie (European Journal of Pharmacology).

Exista doua tipuri de receptori canabiniozi in corp: unul se numeste CB1 (existent in creier), iar celalalt CB2 (exista in sistemul imunitar si in tot corpul). Fiecare din acesti receptori raspund la canabinoizi, fie ca provin din laptele mamar in cazul sugarilor, sau din consumul de marijuana, in cazul adultilor. Aceasta inseamna ca trupul uman a fost creat special pentru canabinoizi, substante nutritive care joaca un rol esential in protejarea celulelor impotriva bolilor, in cresterea imunitatii corpului uman, in protejarea creierului si a sistemului nervos, in alinarea durerii si in protejarea impotriva infectiilor. Si, astfel, intrucat stiinta isi da seama cat de incredibil functioneaza sistemul canabinoid, stigmatul asociat cu folosirea marijuanei se afla in proces de a fi eliminat (vezi articolul http://www.almeea.com/conspiratia-marijuanei/, dar si articolul http://www.almeea.com/studiile-oficiale-medicale-confirma-uleiul-de-marijuana-distruge-celulele-canceroase/).

10 Comments

Leave a Reply