O stire care ne-a dat dreptate: mafia medicalo-farmaceutica din Romania exista! De aceea, noi sustinem atat de mult tratamentele alternative atat de ieftine si eficiente!

mafia medicalaAti aflat din stiri deja despre dosarul de coruptie despre „mafia medicamentelor oncologice” din Romania. Citez de pe stirileprotv.ro:

Un urias dosar de coruptie arunca intr-o lumina sumbra zeci de doctori care au jurat ca vor face tot ce le sta in putinta sa ajute oameni aflati in suferinta. In realitate, spun procurorii, mai multi specialisti oncologi si-au dat mana cu distribuitorii de medicamente, au vazut lumea pe banii acestora, iar in schimb le-au prescris celor chinuiti de boala cele mai scumpe doctorii. Astfel, statul s-a trezit intr-un punct mort: nu a mai putut sa suporte cheltuielile, iar bolnavii nu si-au mai primit tratamentele.

Acuzatiile procurorilor DNA sunt deosebit de grave si sunt legate de felul in care au fost prescrise tratamentele bolnavilor de cancer. Practic, o caracatita uriasa si-a intins tentaculele in jurul unor oameni care se agata de fiecare secunda de viata in incearcarea lor disperata de a supravietui. Anchetatorii spun ca distribuitorii de medicamente le promovau medicilor anumite produse. Daca acestia le recomandau mai departe, primeau sponsorizari. Pentru ca legea spune ca un pacient are nevoie de un dosar aprobat de casa de asigurari de sanatate ca sa primeasca tratament, tot ei ar fi sensibilizat si anumiti functionarii de stat sa isi dea avizul. Apoi, ar fi fost corupti si farmacistii, cei care puteau da orice varianta de medicament . Cei din urma erau influentati sa ofere, desigur, cele mai scumpe solutii. Astfel, la pacient ajungea un tratament care costa sute de mii de lei. Costurile incarcau statul cu cheltuieli uriase si duceau la un blocaj pe piata in privinta aprovizionarii cu variantele mai ieftine.

P.S. Site-ul Almeea a atras atentia de mai multe ori despre aceasta mafie farmaceutico-medicala care ne guverneaza societatea de astazi. Si iata ca stirea confirma ceea ce am sustinut. Mafia este formata din unii reprezentanti ai statului, de unele corporatii farmaceutice si din medici, iar scopul este acela al imbogatirii. De fapt, asa cum am atras atentia, marile corporatii farmaceutice nu sunt interesate de vindecarea pacientilor, ci doar de spolierea de bani, atat a pacientilor, cat si a cetatenilor unui stat, in general. Citez doar din cateva articole:
* Medicilor si companiilor farmaceutice nu le place tratamentul cancerului cu bicarbonat de sodiu, pentru ca acesta e prea ieftin si eficient!
* Mafia medicala nu vrea sa stiti acest lucru: miezul de samburi de caise vindeca total cancerul! Fara efecte adverse!
* Mai multe studii stiintifice arata clar ca pacientii care fac chimioterapie impotriva cancerului traiesc mai putin decat cei care nu fac niciun tratament!
* Un studiu stiintific arata ca radioterapia produce si mai mult cancer, pe cand coacazele negre ucid celulele canceroase! Si totusi, studiul e ignorat in continuare de lumea medicala…
* Concluziile socante ale unui doctor: folosirea medicamentelor este daunatoare pentru multe din boli! Majoritatea bolilor pot fi vindecate doar prin alimentatie corecta!
* De peste 80 de ani se cunoaste adevarata cauza a cancerului, dar mafia din industria medicalo-farmaceutica nu doreste vindecarea completa a acestei boli!

Oamenii ar trebui sa se destepte, iar cei care sufera de cancer ar trebui sa ia in considerare destul de serios si tratamentele alternative (gen samburi de caise, bicarbonat de sodiu, vitamina C etc.), care s-au dovedit a fi mult mai eficiente si mai benefice, dar care mafia farmaceutico-medicala refuza sa le ia in considerare. De ce? Simplu… pentru ca toate aceste tratamente sunt mult prea ieftine si atunci nu le-ar mai iesi un profit substantial.

 

1 Comment

Leave a Reply