duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăFranturi de realitateO sigla Coca-Cola socanta arata cum aceasta bautura distruge organele corpului!

O sigla Coca-Cola socanta arata cum aceasta bautura distruge organele corpului!

O sigla Coca-Cola socanta arata cum aceasta bautura distruge organele corpului!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Coca-Cola-Fabio-PantojaLogo-ul Coca-Cola este un lucru binecunoscut; literele albe si inclinate, pe un fundal rosu, sunt familiare pentru aproape toata lumea de pe glob. Cu toate acestea, un grafician din Nicaragua, pe numele Fabio Pantoja, s-a jucat putin cu acest logo, creand altul, care l-ar nemultumi complet pe gigantul de racoritoare.

Intr-un efort de a transmite vizual cum dauneaza sanatatii Coca-Cola, graficianul a creat un logo Coca-Cola care socheaza, incorporand in litere diferite parti ale corpului pe care bautura racoritoare le distruge; de exemplu, exista un glob ocular incorporat la primul „C” si o inima la ultimul „a”. Logo-ul lui Pantoja mai este insotit si de mesajul „Descoperiti adevarul!”

Se stie ca aceasta bautura creeaza mai multe probleme grave de sanatate; chiar Pantoja, care se considera un fan al bauturii, spune ca acum a vazut lumina. Despre acest logo, graficianul nicaraguan a declarat: „Mai mult decat un criticism la Coca-Cola, este un criticism fata de mine, pentru a vedea daca ma pot opri in cele din urma sa mai beau aceasta otrava odata pentru totdeauna!”

Cum distruge Coca-Cola trupul

1) Probleme cardiace – Potrivit unui studiu publicat in revista „Circulation”, editat de Asociatia Americana de Cardiologie, s-a constatat ca aceasta bautura este asociata cu un risc crescut de a dezvolta boli de inima. Cu cat se bea mai mult, cu atat mai mult vor creste sansele de probleme cardiovasculare. Si sucurile dietetice sunt la fel de daunatoare.

2) Probleme de vedere – S-a constatat ca pacientii cu scleroza in placi, atunci cand nu li s-a mai dat Coca-Cola si alte sucuri dietetice, vederea si auzul lor s-a imbunatatit. Indulcitorii artificiali, folositi in bauturile racoritoare, au creat tot felul de probleme, de la modificarea sanatatii ochilor pana la pierderi de memorie.

3) Probleme cu oasele – Cercetarile au aratat ca un consum regulat de Coca-Cola si alte sucuri cresc sansele de a dezvolta osteoporoza, dar si de diminuare a densitatii minerale osoase.

4) Distrugerea stomacului – Coca-Cola si alte bauturi carbogazoase pot irita stomacul, pana la punctul in crearea sau agravarea ulcerului. De asemenea, pot aparea si probleme esofagiene, in care acidul fosforic se ridica in stomac si produce disconfort cunoscut de obicei sub numele de reflux sau arsuri la stomac. Uzura mucoasei stomacului si esofagului este daunatoare si poate produce chiar si cancer.

5) Distrugerea pielii – Prea mult Coca-Cola sau bauturi carbogazoase previne pielea in a-si mentine textura supla. Pielea se usuca si se modifica uleiurile de hidratare ale pielii naturale, astfel incat acestea sa nu functioneze corect.

6) Provoaca obezitate si diabet – bauturile carbogazoase sunt cunoscute pentru a duce la obezitate, care, desigur, este un factor care se afla in spatele dezvoltarii diabetului zaharat. Bauturile carbogazoase regulate (printre care si Coca-Cola) sunt pline de zahar, in timp ce sucurile dietetice contin indulcitori artificiali care s-au dovedit a creste apetitul, si nu sa le tina la distanta si sa conduca astfel la obezitate.

Astfel ca sigla Coca-Cola a graficianului Pantoja vrea sa ne spuna urmatoarele: Coca-Cola va mananca maruntaiele, va distruge corpul si dezlantuie haosul asupra organelor tale.

Surse:

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.