Home Uncategorized O mama de 38 de ani a murit dupa ce a consumat Pepsi Max, combinat cu medicamente anti-depresive!

O mama de 38 de ani a murit dupa ce a consumat Pepsi Max, combinat cu medicamente anti-depresive!

by admin
71 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

pepsi toxicLa inceputul acestui an, adolescentul Reese Lane a gasit corpul neinsufletit de 38 de ani al mamei sale, Victoria Lane, in casa lor din Marea Britanie. Mama sa parea ca doarme atunci cand tanarul a venit acasa, in mijlocul noptii. Cand s-a trezit, femeia era inca in aceeasi pozitie si Reese si-a dat seama repede că ceva nu e in regula. El a chemat Salvarea, dar, ajutorul medicilor a venit prea tarziu si nu s-a putut constata decat decesul femeii.

Dupa o examinare post-mortem, patologul a remarcat ca mama lui Reese a murit ca urmare a ingestiei excesive de fluoxetina – un medicament baza de prescriptie medicala folosit pentru a trata anxietatea, paranoia si depresie – in combinatie cu un supraconsum de bauturi cofeinizate, cum ar fi Pepsi Max.

Reese a spus la ancheta ca mama lui bea foarte mult, adica 8 litri de Pepsi Max pe zi, precum si pana la un litru de vodca, in combinatie cu medicamente prescrise. Ea se lupta cu depresia, anxietatea si alcoolismul. Femeia bea cantitati mari de Pepsi Max, deoarece avea o gura foarte uscata din cauza medicamentelor prescrise. Mama Victoriei, Rosalind Lane, a declarat: “Stiam ca ea mai bea baut vodca, dar nu stiam exact cat de mult. Stiam ca ea bea si foarte mult Pepsi Max. Unul dintre efectele secundare ale medicamentelor era acela ca ii facea o gura foarte uscata, iar Pepsi Max ii rezolva aceasta problema”.

Sursa: Daily Mail

Aceasta stire arata inca o data cat de periculoase sunt atat medicamentele antidepresive (medicamentele, in general) si bauturile carbogazoase, ca Pepsi, de exemplu. Intr-un articol din octombrie 2015 (Coca-Cola, Pepsi si alte bauturi carbogazoase sunt responsabile pentru aproape 200.000 de morti anual!) de pe site-ul Almeea.ro, un studiu stiintific arata clar ca bauturile carbogazoase sunt responsabile pentru 200.000 de morti anual.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

George 19 noiembrie 2015 - 14:20

Pai sucurile acidulate nu sunt rele daca le bei moderat. Sunt rele daca le bei ca nebunul mai mult de 3 litri pe zi zilnic.
Eu beau 2 litri o data la 2 spatamani si n-am nici pe draku.

El 19 noiembrie 2015 - 16:01

Nu doar Pepsi .. patesti si daca bei Cola sau alte tampenii in cantitati mari. S`a demonstrat in nenumarate randuri ca aceste bauturi nu sunt bune organismului.

Chiar Eu 20 noiembrie 2015 - 9:51

Aceasta stire nu arata ce spuneti voi ci arata ce poate sa faca combinatia de medicamente antidepresive su cafeina si ALCOOL!Ati omis acest ultim ingredient important din titlu si nu va face cinste.

Leave a Comment