O mama de 38 de ani a murit dupa ce a consumat Pepsi Max, combinat cu medicamente anti-depresive!

pepsi toxicLa inceputul acestui an, adolescentul Reese Lane a gasit corpul neinsufletit de 38 de ani al mamei sale, Victoria Lane, in casa lor din Marea Britanie. Mama sa parea ca doarme atunci cand tanarul a venit acasa, in mijlocul noptii. Cand s-a trezit, femeia era inca in aceeasi pozitie si Reese si-a dat seama repede că ceva nu e in regula. El a chemat Salvarea, dar, ajutorul medicilor a venit prea tarziu si nu s-a putut constata decat decesul femeii.

Dupa o examinare post-mortem, patologul a remarcat ca mama lui Reese a murit ca urmare a ingestiei excesive de fluoxetina – un medicament baza de prescriptie medicala folosit pentru a trata anxietatea, paranoia si depresie – in combinatie cu un supraconsum de bauturi cofeinizate, cum ar fi Pepsi Max.

Reese a spus la ancheta ca mama lui bea foarte mult, adica 8 litri de Pepsi Max pe zi, precum si pana la un litru de vodca, in combinatie cu medicamente prescrise. Ea se lupta cu depresia, anxietatea si alcoolismul. Femeia bea cantitati mari de Pepsi Max, deoarece avea o gura foarte uscata din cauza medicamentelor prescrise. Mama Victoriei, Rosalind Lane, a declarat: „Stiam ca ea mai bea baut vodca, dar nu stiam exact cat de mult. Stiam ca ea bea si foarte mult Pepsi Max. Unul dintre efectele secundare ale medicamentelor era acela ca ii facea o gura foarte uscata, iar Pepsi Max ii rezolva aceasta problema”.

Sursa: Daily Mail

Aceasta stire arata inca o data cat de periculoase sunt atat medicamentele antidepresive (medicamentele, in general) si bauturile carbogazoase, ca Pepsi, de exemplu. Intr-un articol din octombrie 2015 (Coca-Cola, Pepsi si alte bauturi carbogazoase sunt responsabile pentru aproape 200.000 de morti anual!) de pe site-ul Almeea.ro, un studiu stiintific arata clar ca bauturile carbogazoase sunt responsabile pentru 200.000 de morti anual.

3 Comments

Leave a Reply