O bautura miraculoasa… ucide chiar si celulele canceroase! Incercati-o!

suc de sfecla, mar si morcoviAceasta bautura miraculoasa are o mare vechime. Merita sa o incercati. Dl Sato a fost cel care a facut-o celebra. El doreste ca bautura sa fie cunoscuta de cat mai multi, in special de cei care au cancer. Aceasta bautura e cea care impiedica formarea celulelor canceroase in trupul uman, impiedicand cresterea lor. Dl Sayo avea cancer; el a luat aceasta bautura timp de 3 luni şi, minune, s-a vindecat definitiv! Merita sa incercati si dvs…nu are ce rau sa va faca. E o bautura miraculoasa si e o bautura simpla! Dl.Sayo a luat aceasta reteta de la un celebru botanist din China.

Asadar, aveti nevoie de o sfecla, de un morcov si de un mar. Combinati-le pe toate trei, stoarceti-le si faceti un suc. Puteti adauga si putina lamaie, pentru ca sa aiba un gust mai racoritor. Iata efectele acestui suc:
1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase;
2. Previne bolile de ficat, pancreas si rinichi, putand vindeca si ulcerul.
3. Intareste plamanii, previne atacul cardiac si hipertensiunea arteriala.
4. Intareste sistemul imunitar.
5. Bun pentru ochi; elimina roseata ochilor.
6. Elimina durerea dupa efortul fizic.
7. Detoxifica si elimina constipatia.

Acest suc nu are niciun efect advers. Este foarte nutritiv si usor de absorbit. Dupa 2 saptamani de cura cu acest suc, sistemul vostru imunitar se va imbunatati.

Sursa: http://nesaranews.blogspot.ro/2013/03/miracle-drink-it-kills-cancer-cells.html

17 Comments

  1. Pingback: O bautura miraculoasa… ucide chiar si celulele canceroase! Incercati-o! - REVISTE 7 iun. 2013
  2. Pingback: Sucul de sfecla rosie nu numai ca purifica sangele, dar si vindeca orice forma de cancer! In plus, scade colesterolul! | .::: CALIN ADRIAN :::. 17 nov. 2013
  3. Pingback: Marile corporatii farmaceutice si alimentare doresc sa nu mai consumam sucuri naturale din fructe, caci ele ar produce “hipertensiune arteriala”! O fi ma sanatos Coca-Cola!? | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal 13 oct. 2014

Leave a Reply