Home ReligieMiracole Nu exista alta religie pe planeta in care fondatorul ei sa fi inviat precum Iisus Hristos

Nu exista alta religie pe planeta in care fondatorul ei sa fi inviat precum Iisus Hristos

by admin
33 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

invierea lui IisusBuddha n-a spus niciodata ca el ar fi Dumnezeu. Confucius n-a declarat niciodata ca el ar fi Fiinta Suprema. Mohamed nici el n-a spus vreodata ca ar fi Dumnezeu. Niciun alt fondator de religii n-a facut vreodata aceasta afirmatie. Singurul care a facut-o a fost Iisus Hristos. Daca Iisus ar fi mintit, probabil ca ar fi fost cel mai mare mincinos din istoria omenirii. Dar, daca a spus adevarul, inseamna ca Iisus e, intr-adevar, Dumnezeu.

Chiar daca in viata Iisus a spus de mai multe ori ca El este Dumnezeu, totusi putini L-au crezut (chiar si discipolii Sai au fost foarte circumspecti). Dar, prin Inviere, Iisus a dovedit ca a avut dreptate. Iisus Hristos a fost arestat, batut, condamnat, crucificat si, in final, a murit. A fost inmormantat, iar, a treia zi, El a inviat. Invierea reprezinta dovada ca Iisus este cine a pretins ca este – Mesia, Mantuitorul umanitatii – iar sacrificiul Sau a fost pentru rascumpararea pacatelor omenirii. Daca Iisus ar fi ramas in mormant si dupa cele 3 zile, El n-ar fi fost decat o alta figura religioasa tragica care ar fi suferit moartea unui martir.

Nicio religie din lume nu a reusit sa ajunga la nivelul la care a ajuns crestinismul. Pentru ca aceasta este singura religie din lume in care fondatorul ei pur si simplu invie din mormant. Buddha a murit in chinuri, dar nu a mai inviat; la fel si Mohamed a murit fara ca sa mai invie vreodata. Dar Iisus pur si simplu a inviat din moarte. Desigur, ca au existat o multime care au incercat sa considere ca Invierea a fost un mit, dar n-au reusit prea mult. Si asta pentru ca profesorul de la Harvard, Dr. Simon Greenleaf, spunea foarte bine si recunostea faptul ca “in conformitate cu legile privind dovezile legale din curtile de judecata, exista mai multe dovezi privind istoricitatea Invierii lui Iisus decat orice alt eveniment din istorie.”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

26 comments

ionucmora 4 mai 2013 - 20:38

EU SI TATAL UNA SANTEM nu este sinonin cu Eu sant Tatal.Esta diferenta ca de la cer la pamant.Iisus este Iisus si Dumnezeu este altcineva,nu incurca borcanele!!!

Mircea 4 mai 2013 - 21:09

Toate religiile lumii de la hipocrate, tutankamon, zeus (ca zeu), toate aceste religii au avut zei si profeti.
Numai crestinismul are Creatorul a tuturor (Dumnezeu TATAL FIUL si DUHUL SFANT)
ce e asa greu de inteles.

SilverYang 5 mai 2013 - 0:51

Daca e profesor din Harvard, asta nu inseamna ca ceea ce spune el e 100% adevarat.Si eu pot sa spun: conform benzilor desenate cu Superman, el exista.Va da-ti seama ca nu ma crede nimeni , deoarece eu nu sunt profesor la nu stiu ce universitate mare.Chiar daca a inviat sau nu, eu tind sa cred ca da, acum suntem lasati naibii sa ne autodistrugem.Daca am fost iertati de pacatul stramosesc prin moartea lui Iisus, la ce Dumnezeu mai trebuie sa ne botezam pentru iertarea acestui pacat?Sacrificiul lui nu a fost un succes sau nu a avut efect?

Tudor 5 mai 2013 - 6:17

Cine spune asta ca doar isus a spus ,doar isus ainviat ca in nici o alta religie nu mai gasesti asaceva.Cred ca duci lipsa de informatii rau de tot.Ia cauta la alte religii chiar dinaintea asteia crestine ,cauta inainte de isus cu mii deani sio sa gasesti exact aceiasichestie.Ai bagat articolul asta aasa la deruta ,sau faci cumva propaganda religioasa pt crestini ?Iao mai usor ca nu mai pot fi [prostiti oamenii asa de usor.Acum exista libertatea de a vorbi liber,exista accesul la informatie asa ca biserica si mai ales asta crestina probabil vede ca se cam duce la fund si sa gindit sa isi faca reclamasi unde pe net.Pfff te doare mintea.

ionucmora 5 mai 2013 - 7:07

Si Domnul Iisus nu este fondatorul crestinismului.El a spus clar Eu nu am venit sa schimb Legea.

ionucmora 5 mai 2013 - 7:09

Eu si Tatal una suntem nu este sinonim cu eu sunt tatal.

sorin 5 mai 2013 - 9:25

mituri si prostii. crestinismul este o farsa,o minciuna.

SilverYang 5 mai 2013 - 11:39

Avand in vedere ca nu am incalcat regulile de mai sus a unui comentariu, nu inteleg de ce nu a fost aprobat.Am dat sah mat sau… nu stii ce argumente contra sa aduci ,admine?

LetaaL 5 mai 2013 - 13:43

Unde sunt dovezile ? Daca ele ar exista practic astazi toata lumea era crestina pana la ultimul “babuin” de pe planeta asta ! Dar astazi ce avem ? O gloata de religiosi impartiti in diferite feluri care mai decare cu “adevarul” pe buze , ce il propavaduiesc din casa in casa ca si asta e o metoda de a castiga teren ( influenta) nu doar cu sabia , razboiul a evoluat nu se duce doar cu pusca si cu arcul acuma mai nou se impune printr-o alta arma mai letala si silentioasa deopotriva . E razboiul psihologic , cautati si cititi o cartulie a lui Emil Streinu ” RAZBOIUL MAGICIENILOR” – NU E SIMPLU DE GASIT CARTEA ASTA .

Tudor 6 mai 2013 - 4:53

Ba au spus altii cu multinaintea lui isus.De Horus ai auzit?Ei citeste cind a trait ala cu citi ani inaintea lui isus si cea facut.O sa vezi ca sanascut dintr-o fecioara ups ca si isus dar cu citeva mii deani inaintea lui.O sa vezi ca facea si AHorus minuni chiar mergea pe apaca si isus,invia si ala moti si tot ce facea isus facea si ala.Am putea spune ca de fapt ce facea isus facuse altu mult inaintea lui.Si aavut Horus 12 apostoli iara ca si isus,sia fost vindut de unul dintre ei tradat si omorit si Horus sidupa 3 aile a inviat.Si el la felspunea ca este fiulnu stiu cui zeu deci un alt Dzeu asa cum ilnumeau ei atunci.Si cum poti spune ca nimeni in afara de sisus na mai facut na mai dres.Spui asta cind nu esti informat ,cind nu citesti altceva decit biblia.Asta da dar arata ca esti s;lab sau deloc informat si ca incerci sa duci lumea in eroare,ca vrei sai aburesti cu alte cuvinte sa le spui m,inciuni in loc de adevar.Cam naspa nu stiu daca e bine sa faci lucru asta.Dar fiecare cum crede.

sorin 6 mai 2013 - 7:36

Rataciti si fara de minte sunteti unii si nici nu vreti sa va schimbati , e regraetabil .

ionucmora 6 mai 2013 - 8:12

Horus-nascut din fecioara
stea in est la nastere
a mers pe apa
vindecat bolnavi
crucficat
mort trei zile
inviat
Mitra-nascut din fecioara pe 25 decembrie(craciunul)
stea in est la nastere
a avut 12 discipoli
a facut miracole
mort trei zile
inviat
Krisna-nacut din fecioara
stea in est la nastere
a facut minuni
numit “Fiul lui Dumnezeu”
fiu de dulgher
Dionysos-nascut din fecioara pe 25 decembrie
schimbat apa in vin
numit “Copilul Sfant)

Bogdan 6 mai 2013 - 12:06

Tudor… mai citeste odata titlul sau de doua ori, daca crezi ca e nevoie. ” Nu exista alta religie pe planeta in care fondatorul ei sa fi inviat” . Ti se pare ca Horus a fost fondatorul vreunei religii ? Nu, nu a fost.

crestin 6 mai 2013 - 21:09

HRISTOS A INVIIAT!!! ma refer la cei ce au scris mai sus de horus sau despre ca toti trebuia sa fie crestini pina la ultimul babuin ..va recomanda sa cititi biblia chiar daca nu credeti in isus hristos ..hristos iubeste pe toata lumea si nu obligat pe nimeni sa se boteze crestin ..dar va veni momentul cind cei ce nus crestini o sa le para rau !!!

admin 6 mai 2013 - 22:34

ionucmora, asta inseamna ca sunt din aceeasi substanta: dumnezeirea. Iisus nu a spus niciodata: Eu sunt Tatal, ci Eu si Tatal suntem Dumnezeu (desigur, impreuna cu Duhul Sfant). De aici, rezulta si doctrina Trinitatii.

admin 6 mai 2013 - 22:37

ionucmora, dupa stiinta mea, nu Horus a inviat, ci Osiris. Si oricum, Ossiris nu a inviat in viata aceasta, ci in “viata dupa mormant”..o diferenta total fundamentala fata de Iisus. Asa ca n-ai demonstrat nimic. In plus, mithraismul s-a inspirat din crestinism si nu invers.

Anonymouss 7 mai 2013 - 9:25

Sincer nu vreau sa starnesc pe aici agitatie… Dar s-au gasit carti cu aceias poveste scrise dinainte sa se nasca Iisus, si aveau acelas fir narativ s-a nascut dintr-o fecioara, a facut minuni (la orbi le-a dat vedere, apa in vin , etc) a muri si a inviat, nu mai stiu in ce tara (era ceva exotic Egipt,Grecia pe acolo langa ecuator)… — relatez dintr-un documentar vazut acuma cativa ani

makaveli 7 mai 2013 - 15:42

de asta nu crede nimeni ,findca toti interpreteaza gresit,sau ma rog majoritatea.Iisus a zis eu sunt Dumnezeu vostru voi prin mine v-ati nascut,deci Iisus Hristos a ingaduit ca oamenii sa se nasca sa fim ce suntem azi suntem creatia Lui,ideea Lui,copii Lui si el sa coborat pe pamant si s-a rastignit pentru iertarea pacatelor noastre,el la randu lui e fiul lui Dumnezeu Creatorul Atotputernic care sade pe tronul Creatiei .Fara de Iisus nu ar fi fost nimeni nascut ,asa ca putina recunostinta

Eludar 8 mai 2013 - 10:05

Nu va mai lasati educati de Zeitgeist!!!
Oamenii aia folosesc faimoasa reteta cu 1/4 adevar si 3/4 minciuna, daca nu v-ati prins pana acum!
Va recomand sa luati fiecare personaj pe care ei il aseamana cu Isus si sa verificati despre el in mai multe surse ca sa intelegeti minciuna!(cauta: zeitgeist refuted sau zeitgeist debunked)
Nu mai fiti ignoranti si nu mai puneti botu’, vorba aia!

ionucmora 8 mai 2013 - 23:44

Makaveli, in ce clasa esti? Ai trecut in clasa a-ll-a?

sorin 9 mai 2013 - 11:43

Multi smintiti si oameni fara credinta pe pamana si e regretabil ,in final multi vor regreta ca s-au lasat amagiti de invataturi desarte si mincinoase menite sa duca la ratacire.

Curs de miracole 13 mai 2013 - 21:55

Pentru a intelege mai bine ceea ce a vrut sa transmita Iisus va recomand cu caldura Cursul de Miracole. Sunt concepte greu de crezut cele descrise in articol dar, cu siguranta, pentru simplul fapt ca noi nu am inteles un concept acesta nu trebuie sa fie si neadevarat. Cercetati si adevarul va va sari in cale.

Mao Tio Ping 27 mai 2013 - 21:00

„Religia este privită de oamenii obisnuiti ca adevărată, de întelepti ca falsă, iar de conducători ca utilă”. Seneca, contemporan cu Isus.

Nu exista alta religie pe planeta in care fondatorul ei sa fi inviat precum Iisus Hristos - REVISTE 26 august 2013 - 18:06

[…] Singurul care a facut-o a fost Iisus Hristos. Daca Iisus ar fi mintit, probabil ca ar […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

spy sunglasses discount 30 mai 2014 - 8:05

Nu exista alta religie pe planeta in care fondatorul ei sa fi inviat precum Iisus Hristos | Almeea – Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Comment