Almeea
Orgoni Crystal

 
9

Misteriosii pitici parosi

extraterestri-parosiIn toamna anului 1954 a izbucnit un val de aparitii de O.Z.N.-uri in toata lumea. Din multimea rapoartelor, un numar insemnat se referea la ocupantii lor umanoizi, descrisi uneori ca niste fiinte pitice paroase. La 9 octombrie, de exemplu, trei copii francezi din mediul rural, pe patine cu rotile, au spus ca „o masina rotunda si lucioasa a coborat foarte aproape de noi. Din ea a iesit un fel de om inalt de patru picioare, care purta un vesmant negru ca sutana domnului preot. Avea cap si ochi mari. Ne-a vorbit, dar nu am priceput ce ne-a spus si am fugit. Cand ne-am oprit si am privit inapoi am vazut masina inaltandu-se cu viteza in vazduh”. Cinci zile mai tarziu, un miner francez a intalnit un umanoid mic si indesat, cu trup imblanit, precum si ochi supradimensionati, oblici, care ieseau din orbite. Purta caciula, avea nasul turtit si niste buze groase.

La inceputul lunii decembrie, relatari provenite din Venezuela semnalau intalniri in timpul noptii cu pitici parosi inalti de trei picioare si cu predispozitii agresive. Cu un asemenea prilej, petrecut – se spune – la 10 decembrie, patru asemenea fapturi s-au ivit dintr-un O.Z.N. care plutea deasupra solului si au incercat sa rapeasca un tanar. Tovarasul acestuia avea o pusca (amandoi iesisera la vanatoare) si l-a lovit in cap cu patul armei pe unul din agresori. Patul pustii s-a rupt ca si cand ar fi lovit o stanca. Cei doi tineri, cu vanatai si zgarieturi si evident speriati au povestit la politie patania. Noua zile mai tarziu, la Valencia, un jocheu care se antrena in timpul noptii, a spus ca a vazut sase pitici parosi care carau si incarcau bolovani intr-un O.Z.N. aflat in apropiere. Cand l-au observat, unul din ei a lansat o fasie de lumina violeta paralizandu-l in timp ce incerca sa fuga. Politia a descoperit urme de pasi la fata locului. „Nu pareau a fi urme nici de fiinte umane, nici de animale”, au spus politistii.

Relatari despre intalniri cu O.Z.N.-uri s-au facut pana in zilele noastre, dar piticii parosi au disparut de pe scena catre sfarsitul anului 1954 si nu au mai fost, ori – cel putin – nimeni nu a mai comunicat ca i-ar fi zarit.


 
banner