Miracol incredibil in intreaga lume: statuile zeilor hindusi au baut lapte! A venit un mare zeu pe Pamant?

Social Media

statuie bea lapteStirile cu privire la miracolele extraordinare legate de niste statui hinduse care beau lapte au facut inconjurul lumii in anul 1995. Niciodata pana la aceste evenimente nu se mai intamplase ceva asemanator. Televiziunea, radioul si ziarele au adus in atentia publicului fenomenul si pana si cei mai sceptici jurnalisti s-au dus la statui, cu linguri pline cu lapte si au privit uimiti cum acesta dispare. Amploarea pe care a luat-o in mass-media a fost coplesitoare si cu toate ca oameni de stiinta si experti au incercat sa explice fenomenul, concluzia a fost ca era vorba de un miracol.

Totul a inceput in zorii unei zile, la un templu din suburbiile orasului Delphi, cand laptele oferit statuii lui Ganesh a disparut. Stirea s-a imprastiat cu rapiditate in intreaga Indie si imediat mii de oameni au inceput sa ofere lapte zeilor si sa priveasca uimiti cum acesta dispare. Oamenii au inceput sa se ingramadeasca la intrarea templelor pentru a vedea cu ochii lor cum zeii beau lapte. Unii spun ca si statuile mai mici din numeroase case din tara beau, de asemenea, laptele oferit.

Traficul din Delphi a fost oprit, iar politistii se straduiau sa tina sub control miile de oameni care veneau la temple cu lapte pe care sa-l ofere statuii lui Ganesh, zeul hindus al intelepciunii si invataturii, si statuii lui Shiva, tatal acestuia, zeul distrugerii din trinitatea hindusa. In orasul Delphi, doamnele din inalta societate stateau la cozi alaturi de femeile simple pentru a oferi si ele lapte zeilor.

La unul din templele din Delphi, un preot a spus ca peste 5.000 de oameni l-au vizitat si ca ii era foarte greu sa stapaneasca multimea. O femeie s-a plins ca a trebuit sa astepte doua ore pentru a ajunge sa ofere lapte statuii lui Ganesh. Ea a mai spus ca raul de pe pamant va disparea in curand si ca are incredere ca zeii au venit in sprijinul celor credinciosi.

„Este incredibil. Prietenii mi-au povestit despre acest lucru, dar la inceput nu am crezut ca este adevarat”, a afirmat Mabati Kasori, o femeie de afaceri din Delphi. „Dar apoi am vazut cu ochii mei cum laptele disparea din lingura”, a spus Parmeesh Soti, o directoare a unei companii, care e convinsa ca este vorba de un miracol.

In India era o adevarata isterie. Toata lumea oferea lapte statuilor zeilor, atat in temple, cat si in propriile case. Vestile s-au raspandit repede in toate comunitatile hinduse din Singapore, Hong Kong, Nepal, Tailanda, Dubai, Marea Britanie, Statele Unite si Canada. Marturii veneau din toate colturile lumii. In Hong Kong, peste 800 de persoane s-au strans la un templu hindus din Happy Valley pentru a vedea cum statuile lui Krishna si Brahma alaturi de cea a lui Ganesh beu lapte. Preotii afirma ca aceste statui au baut peste 20 de litri de lapte.

In Marea Britanie, hindusii au marturisit ca au avut loc miracole in templele si casele lor din toata tara. La templul Vishwa din Southall, Londra, 10.000 de persoane au fost martore in doar 24 de ore a faptului ca statuile taurului Nandi si a sarpelui Shash Naag au baut laptele din vase si linguri. Girish Desai, un lucrator bancar din Edgware, a relatat ca: „Am auzit marturii, dar nu am crezut. Dar apoi am fost eu insumi martor. Am tinut o ligura cu lapte lipita de buzele statuii si aceasta a inceput sa bea. Laptele disparea sub ochii mei”.

La templul Geeta Bhavan din Manchester, o statuie din argint a lui Ganesh a baut lapte. Rakesh Behl, 35 de ani, care hranea elefantul de argint de mai mult timp, spunea: „Vedeti cat de repede bea Ganesh? Cum poate cineva sa creada ca acesta nu este un miracol? Aceasta minune mi-a intarit credinta”.

In timp ce mass-media si oamenii de stiinta s-au chinuit sa gaseasca o explicatie pentru aceste evenimente, majoritatea hindusilor cred ca sunt un semn al nasterii unui mare invatator. Jurnalista Rebecca Mae scria: „Multi dintre credinciosi spun ca se duc la templu din cand in cand si cu siguranta nu sunt fanatici religiosi. Dar sunt de parere ca un nou zeu s-a nascut pentru a salva lumea de rau”. Krishna Anratar Dubey, un respectat astrolog indian, a explicat in acord cu mitologia hindusa ca aceste miracole se intampla atunci cand un mare Suflet ajunge pe pamant.


Social Media

7 Comments

  1. Da, Diavolul inseala tot timpul, eu vreau sa zic ceva, de cand „zeii atotputernici” se lasa hraniti, Dumnezeul meu Cel Viu si Atotputernic a hranit cu mana Lui oameni si generatii la rand. Nu va lasati inselati Dumnezeu hraneste oamenii nu invers. A Domnului cel viu este puterea si marirea in veci Amin

  2. Vraji exista peste tot : ” Dar nu numai solomonarii ştiau să facă vrăji, ci şi huţanii de rând. Una dintre ele era luarea „manei” de la oi sau vaci. Când te lovea aşa ceva, animalele nu mai dădeau lapte şi huţanul murea de foame. Mana se lua cu o vacă de lemn ascunsă de ochii vecinilor. Cel care poftea la laptele altora rostea un descântec şi obţinea lapte de la vaca de lemn. Un huţan se jură că a avut o astfel de experienţă. Era cioban la o stână şi, dintr-o dată, în plină vară, oile au rămas fără lapte. Baciul, un huţan bătrân, s-a dus la biserică, s-a spovedit şi a postit câteva vineri la rând, rugându-se. Apoi, într-o sâmbătă, s-a dus la un copac uscat de lângă stână şi a împlântat adânc în el un cuţit. Pe lama cuţitului au început să curgă picături de lapte şi chiar din acea zi oile şi-au revenit. „

Leave a Reply