Home Spiritualitate practicaFitoterapie Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis! Canabisul este cel mai puternic tratament anti-cancer din lume!

Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis! Canabisul este cel mai puternic tratament anti-cancer din lume!

by admin
141 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

uleiul de canabisIn loc de a opta pentru chimioterapie si radioterapie in incercarea de a reduce o tumoare inoperabila de pe creierul unui bebelus, tatal unui copil de opt luni a luat hotararea de a opta pentru un tratament alternativ cu ulei de canabis. Medicul copilului, Dr. William Courtney, a fost initial sceptic la inceput cu privire la consumul de canabis ca si medicament, dar de atunci, dupa ce a vazut aceste rezultate impresionante, el a devenit un avocat ferm pentru utilizarea canabisului.

“S-a pus ulei de canabis pe suzeta copilului de doua ori pe zi, crescand doza … Si, vreme de doua luni, a existat o reducere dramatica a tumorii, suficient de convingatoare astfel incat, ca si medic oncolog pediatru, sa permit parintilor sa mearga mai departe, neurmand terapia traditionala”, a declarat dr Courtney intr-un interviu acordat in “The Huffington Post”.

Dupa patru luni, tumora a fost complet disparut. Si dupa opt luni de tratament, tesutul cerebral a fost considerat complet normal.

Dr. Courtney a remarcat ca aplicarea cu succes a canabisului pentru a vindeca inseamna ca “acest copil nu va mai avea efecte secundare pe termen lung, daca ar fi luat o doza foarte mare de chimioterapie sau radiatii (…) El ar trebui sa fie numit un copil minune, iar acesta este raspunsul perfect, pe care noi ar trebui sa-l luam in considerare in tratamentul tuturor copiilor, inainte de a lua medicamente care au efecte adverse oribile pe termen lung.”

Canabisul are o gama larga de utilizari terapeutice raportate – de la cancer la astm, de la boli neurodegenerative la boli autoimune. Mai multe state din SUA au recunoscut aspectele benefice de vindecare ale canabisului si, prin urmare, l-au legalizat in scopuri medicinale.

Numeroase studii sustin capacitatea de vindecare incredibila a canabisului, in special in ceea ce priveste cancerul. Doar Institutul National de Cancer din SUA a recunoscut peste 25 de studii privind puterea exceptionala pe care o are canabisul in a opri progresia cancerului. In testele pe animale, doua forme de cancer la ficat au scazut, atunci cand s-a administrat canabis. Tumorile benigne in alte organe, cum ar fi pancreas, testicule, uter si mamare si glandele pituitare, au fost, de asemenea, diminuate. S-a constatat ca substantele din canabis (canabinoidele) par sa incurajeze moartea celulelor canceroase (apoptoza), mentinand in acelasi timp celulele normale.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Acest baiatel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis, dupa ce medicii i-au acordat doar 2 zile de trait! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal 16 noiembrie 2015 - 23:48

[…] ce spune femeia aceasta! Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro publicat la inceputul lui 2015 (Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis!…), se poate citi cum un bebelus de 8 luni a fost vindecat cu ajutorul uleiului de […]

Acest băieţel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis, după ce medicii i-au acordat doar 2 zile de trăit! | Secretele lui Lovendal - Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, para 16 noiembrie 2015 - 23:54

[…] ce spune femeia aceasta! Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro publicat la inceputul lui 2015 (Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis!…), se poate citi cum un bebelus de 8 luni a fost vindecat cu ajutorul uleiului de […]

Leave a Comment