luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateMedicilor si companiilor farmaceutice nu le place tratamentul cancerului cu bicarbonat de...

Medicilor si companiilor farmaceutice nu le place tratamentul cancerului cu bicarbonat de sodiu, pentru ca acesta e prea ieftin si eficient!

Medicilor si companiilor farmaceutice nu le place tratamentul cancerului cu bicarbonat de sodiu, pentru ca acesta e prea ieftin si eficient!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bicarbonat de sodiuChiar si cele mai agresive tipuri de cancer care au metastaze au fost cel putin stopate, daca nu regresate, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, in timp ce medicina concentionala foloseste chimioterapia. Desi chimioterapia este toxica pentru toate celulele, reprezinta singura masura pe care medicii oncologi o folosesc in practica lor la aproape toti pacientii cu cancer. De fapt, 9 din 10 pacienti cu cancer sunt de acord cu chimioterapia, fara sa investigheze si alte optiuni mult mai eficiente.

Dar medicii si companiile farmaceutice fac bani din chimioterapie. Asta e singurul motiv pentru care chimioterapia este inca folosita. Nu pentru ca este eficienta, nu pentru ca scade morbiditatea, mortalitatea sau cresc ratele de vindecare. De fapt, este total invers. Chimioterapia stimuleaza dezvoltarea cancerului si cresc ratele de mortalitate pe termen lung, iar oncologii stiu asta.

Acum cativa ani, Centrul de Studiere a Cancerului din cadrul Universitatii din Arizona, prin Dr. Mark Pagel, a primit o finantare de 2 milioane dolari de la Institutul National de Sanatate, pentru a studia eficacitatea tratamentului cancerului de san, prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Studiul a aratat ca administrarea bicarbonatului de sodiu pe cale orala face tumoarea mai alcalina, inhiband metastaza, fara a deranja pH-ul sangelui si a tesuturilor sanatoase.

Pe baza acestor studii, plus faptul ca bicarbonatul de sodiu este sigur si bine tolerat, unii medici, cum ar fi Dr. Julian Whitaker, au adoptat protocoale de succes pentru tratamentul cancerului, ca parte a unui program general de sprijin nutritional si imunitar pentru pacientii care aceasta boala. Protocolul Whitaker foloseste 12 g (2 lingurite rotunjite) de bicarbonat de sodiu amestecat in 2 cani de apa, impreuna cu un indulcitor. Este destul de sarat la degustare. Savurati acest amestec pe parcursul o ora sau doua ore, repetand timp de trei ori pe zi. Cand se administreaza pe cale orala cu apa, in special cu apa cu continut ridicat de magneziu, bicarbonatul de sodiu devine un medicament de prima linie pentru tratamentul cancerului, dar si pentru alte boli renale, diabet sau gripa.

Cum poate bicarbonatul de sodiu sa vindece cancerul?

Practic, tumorile maligne reprezinta mase de celule cu crestere rapida. Rata rapida de crestere a acestor celule inseamna ca metabolismul celular se desfasoara, de asemenea, la rate foarte mari. De aceea, celulele canceroase folosesc mult mai multi carbohidrati si zaharuri pentru a genera energie. Totusi, unii dintre compusii formati din productia de energie includ acidul lactic si acidul piruvic. In conditii normale, acesti compusi sunt utilizati de indata ce acestia sunt produsi. Dar celulele canceroase se confrunta cu metabolismul la o rata mult mai rapida. Prin urmare, acesti acizi organici se acumuleaza in mediul imediat al tumorii.

Nivelul ridicat de aciditatii extracelulare in jurul tumorii este una din forta motrice majora a metastazarii tumorilor canceroase. Practic, celulele canceroase au nevoie de un mediu acid ca sa creasca si sa se raspandeasca rapid. Unii experti in cancer cred, prin urmare, ca prin tratarea micromediului tumorii cu un compus alcalin, pH-ul tumorilor poate fi ridicat suficient pentru ca acestea sa se opreasca in crestere si raspandire. Curios, aceasta solutie destul de simpla pentru cancer s-a fost dovedit a fi corecta. Prin urmare, nu e nevoie de a produce vreun medicament complicat pentru a reduce aciditatea din mediul imediat al tumorii. Un compus simplu, de obicei obtinut din bicarbonatul de sodiu, poate rezolva acest lucru.

Evident, este de dorit ca bicarbonatul de sodiu sa fie cat mai aproape posibil de tumora, deoarece este necesara cresterea pH-ului din micromediul tumorii. De aceea, injectarea directa de bicarbonat de sodiu in locul tumorii este considerata o solutie mai buna decat administrarea orala. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu administrat pe cale orala este mai sigur si poate fi usor folosit la domiciliu.

Un studiu din 2009 publicat in revista „Cancer Research” confirma faptul ca efectul de alcalinizare al bicarbonatului de sodiu poate opri intr-adevar cancerul. Prin injectarea de bicarbonat de sodiu intr-un grup de soareci, autorii studiului au fost in masura sa opreasca cresterea si raspandirea tumorilor canceroase, prin ridicarea pH-ului organului afectat de cancer. Cercetatorii au stabilit, de asemenea, ca bicarbonatul de sodiu actioneaza prin cresterea pH-ului din afara celulelor, si nu in interiorul lor. Aceasta este o constatare importanta deoarece sugereaza ca bicarbonatul de sodiu nu interfereaza cu metabolismul celular, chiar face micromediul nepropice pentru cresterea tumorii.

Alte rezultate din acest studiu arata ca bicarbonatul de sodiu:
* Reduce implicarea nodului limfatic in transportul celulelor canceroase;
* Reduce implicarea ficatului si, prin urmare, raspandirea celulelor tumorale la alte organe.

Exemplul unui caz de vindecare

In cartea sa, Dr. Mark Sircus a documentat un caz al unui pacient care a folosit bicarbonatul de sodiu si melasa pentru a lupta impotriva cancerului de prostata, care a metastazat la oase. In prima zi, pacientul a amestecat o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de melasa la o cana de apa. El a luat acest tratament timp de 3 zile, dupa care pH-ul salivei sale arata 7,0, iar pH-ul urinar 7,5. Incurajat de aceste rezultate, pacientul a luat solutia de 2 ori pe zi, in loc de o data pe zi. Si din zilele 6-10, a luat 2 lingurite de bicarbonat de sodiu si melasa, de doua ori pe zi. In a 10-a zi, pH-ul pacientului a crescut la 8,5 si singurele efecte secundare ale pacientului au fost durerile de cap si transpiratia noaptea.

Apoi, pacientul si-a facut o scanare la oase si alte teste medicale. Rezultatele sale au aratat ca PSA-ul (antigen specific prostatic, proteina utilizata pentru a determina severitatea extinderii cancerului de prostata) a scazut de la 22,3 la 0,1!

Trebuie sa aveti grija atunci cand se utilizeaza bicarbonatul de sodiu pentru a trata cancerul. Acest lucru se datoreaza faptului ca un nivel ridicat de pH poate duce la alcaloza metabolica si dezechilibru electrolitic. Acestea pot duce la edem si afecteaza, de asemenea, inima si tensiunea arteriala.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments