McDonald’s a retras peste 1 milion de bucati de pui! Motivul va va ingretosa…

McDonalds 2Daca mai aveti nevoie de inca un motiv pentru a nu manca de la McDonald’s, iata-l. McDonald’s a luat decizia de a retrage peste 1 milion de „chicken nuggets” („bucati de pui”), dupa ce clientii au gasit ceva in aceste produse, care cu siguranta nu e vorba de carne de pui alba. Ingredientul misterios este plasticul. Iata ce putem citi de pe Wall Street Journal intr-o stire din ianuarie 2015:

Lantul de fast-food McDonald’s din Japonia continua sa aiba probleme cu ofertele de meniu. O bucata de vinil a fost gasita intr-un pui vandut la unul dintre restaurantele sale din prefectura Aomori nord, a declarata un purtator de cuvant al lui McDonald’s Holdings Co. (Japonia) Ltd.

Acest lucru nu este prima descoperire socanta intr-un meniu McDonald’s. De-a lungul timpului, a mai fost descoperit in produsele McDonald’s soareci morti, materiale dentare, dinti umani etc. McDonald’s a mai fost implicat dur intr-un scandal in China, atunci cand a fost acuzata ca folosea carne expirata pentru clientii sai.

Recent, corporatia McDonald’s, cu sediul in Oak Brook, Illinois, a raportat cea mai mare scadere a vanzarilor din ultimii 10 ani. Si operatiunile filialei japoneze a lui McDonald’s au prognozat pierderi in valoare de 156,7 milioane de dolari in anul 2014, in parte din cauza problemelor de siguranta alimentara.

Inca mai consumati de la McDonald’s?

Be the first to comment

Leave a Reply