McDonald’s a retras peste 1 milion de bucati de pui! Motivul va va ingretosa…

McDonalds 2Daca mai aveti nevoie de inca un motiv pentru a nu manca de la McDonald’s, iata-l. McDonald’s a luat decizia de a retrage peste 1 milion de “chicken nuggets” (“bucati de pui”), dupa ce clientii au gasit ceva in aceste produse, care cu siguranta nu e vorba de carne de pui alba. Ingredientul misterios este plasticul. Iata ce putem citi de pe Wall Street Journal intr-o stire din ianuarie 2015:

Lantul de fast-food McDonald’s din Japonia continua sa aiba probleme cu ofertele de meniu. O bucata de vinil a fost gasita intr-un pui vandut la unul dintre restaurantele sale din prefectura Aomori nord, a declarata un purtator de cuvant al lui McDonald’s Holdings Co. (Japonia) Ltd.

Acest lucru nu este prima descoperire socanta intr-un meniu McDonald’s. De-a lungul timpului, a mai fost descoperit in produsele McDonald’s soareci morti, materiale dentare, dinti umani etc. McDonald’s a mai fost implicat dur intr-un scandal in China, atunci cand a fost acuzata ca folosea carne expirata pentru clientii sai.

Recent, corporatia McDonald’s, cu sediul in Oak Brook, Illinois, a raportat cea mai mare scadere a vanzarilor din ultimii 10 ani. Si operatiunile filialei japoneze a lui McDonald’s au prognozat pierderi in valoare de 156,7 milioane de dolari in anul 2014, in parte din cauza problemelor de siguranta alimentara.

Inca mai consumati de la McDonald’s?

Leave a Reply