Almeea
Orgoni Crystal

 
3

Mai multor copii din Romania li s-a facut rau dupa vaccinare! Medicii spun ca totul a fost doar o… halucinatie! Dar adevarul e ca vaccinurile sunt toxice!

vaccin letalPe site-ul almeea.ro am scris de nenumarate ori despre pericolul vaccinurilor pentru organism. Iata ca am avut dreptate, iar o informatie de pe stirileprotv.ro confirma acest lucru:

Mai multi elevi, de clasa a opta, din curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala. Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de lesin, iar cei de la Directia de Sanatate Publica cred ca ar fi vorba despre o reactie emotionala. Insa si dintr-o comuna din Bacau, 18 elevi care au facut acelasi vaccin s-au simtit rau.

Parintii celor 18 copii din Bacau spun ca, imediat ce li s-a administrat vaccinul impotriva difteriei si tetanosului, au acuzat stari de voma, ameteli, frisoane si o amorteala a bratului in care s-a facut injectia. Copiii, elevi in clasa a VIII-a, au fost internati de urgenta in spital. “Sunt manifestari usoare, locale. De la acest vaccin, este o reactie alergica, emotionala”, a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical Spitalul Municipal Onesti.

Si totusi, alti 8 elevi din curtea de Arges au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Copiii, in varsta de 14 ani, au fost si ei injectati cu acelasi vaccin, de provenienta franceza. Mai multe ambulante i-au dus la spital. “Amorteala de mana, dureri de cap, frisoane, voma, de toate” a povestit un parinte.

Medicii spun ca, in mod normal, elevilor nu ar fi trebuit sa li se faca rau, mai ales ca in urma cu 7 ani au mai primit o doza din acelasi vaccin. Specialistii Directiei de Sanatate publica sustin ca au verificat atat lotul administrat cat si maniera in care au fost facute injectiile. SI nu au gasit nimic in neregula. “Nu s-a putut pune in evidenta nici un semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat nici un diagnostic. Este o reactie emotionala exagerata”, a spus Adrian Stoica director executiv al DSP Arges.

Vaccinul impotriva difteriei si tetanosului face parte in programul national de imunizare. Parintii ar fi trebuit totusi sa-si dea acordul scris pentru administrarea injectiilor – ceea ce, in cazul de la curtea de Arges si in cel din Onesti nu s-a intamplat. Din acest motiv, asistentele care au facut vaccinurile vor fi anchetate.

P.S. Eu raman siderat nu pentru reactiile toxice produse de acest vaccin, ci pentru reactiile autoritatilor. Intai, ele spun ca “vina” e a copiilor care ar fi avut o reactie emotionala exagerata! Hai, da-o dracului de treaba… e total absurd sa vorbesti de isterie emotionala de masa! Frica putea sa apara la 1-2 pacienti, nu la toti! Asa-zisii specialisti de DSP care vin cu asemenea explicatii ar trebui sa-si dea demisia imediat, cand fac asemenea afirmatii naucitoare! Ce fel de doctor poate sa fie ala care spune ca toti cei 18 copii au avut reactii exagerate!? Bai, incompetentule, atunci cand vomiti, cand iti amorteste mana, cand ai frisoane, nu e nicio halucinatie, ci totul chiar se intampla! Tu cand vomiti, spui ca totul e o iluzie!??

In al doilea rand, vad ca iar se incearca a se da vina pe asistente! Atunci cand o injectie sau un vaccin are efecte adverse, asistenta e de vina ca nu a stiut sa-l faca! Niciodata nu e de vina vaccinul! Daca nu stiati, vaccinul e ceva sacru, ce vine direct din centrul galaxiei, e de la sfinti, e de la extraterestrii cei puri…

Intr-un articol publicat in 2011 (Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile), un cercetator care a lucrat in domeniu arata cat de periculoase sunt vaccinurile:

* Am descoperit ca declinul bolilor se datoreaza de fapt imbunatatirii conditiilor de trai (apa mai curata, sisteme moderne de canalizare, hrana mai buna, reducerea saraciei etc.), nu vaccinurilor. Germenii sunt intr-adevar peste tot, insa daca suntem sanatosi nu contactam bolile atat de usor.

* Din punctul meu de vedere toate vaccinurile sunt periculoase. In primul rand, acestea obliga sistemul imunitar la un proces ce pare sa compromita presupune ca ar trebui sa o previna.

* Daca un vaccin suprima simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toata lumea considera ca vaccinul este un real succes. Insa ceea ce nu se vede este faptul ca vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Si daca vaccinul respectiv mai provoaca si alte boli – de exemplu meningita – acest fapt este ascuns, caci nimeni nu crede ca un vaccin poate face acest lucru. Legatura dintre vaccin si boala este trecuta cu vederea.

* Toate informatiile oferite au fost aranjate pentru a convinge oamenii de siguranta si eficienta de netagaduit a vaccinurilor.
Majoritatea oamenilor nu cunosc faptul ca la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti-rubeola, oreion, adenovirus si a celor impotriva hepatitei A s-au folosit tesuturi de fetus avortat. Publicul traieste cu impresia ca aceste laboratoare sunt cele mai curate locuri din lume, cand de fapt nu e deloc asa. Exista mereu cate un caz de contaminare. Vaccinurile sunt in permanenta expuse contaminarii, in vaccinuri ajung tot felul de reziduuri.

* In vaccinul pentru pojar, Rimavex, am gasit diferite virusuri specifice gainilor. In vaccinul pentru poliomielita am gasit achantamoeba, sau asa numita amoeba „mancatoare de creier” si citomegalovirusul simian. In vaccinul anti-rotavirus am gasit virusul simian. In vaccinul MMR am descoperit diferiti virusi producatori de cancer. In vaccinul pentru antrax am gasit diferite micro-organisme. In mai multe vaccinuri am descoperit inhibitori enzimatici deoasebit de periculosi. In vaccinul pentru rubeola am gasit virusi specifici cainilor, ratelor si iepurilor. In vaccinul antigripal am gasit virusul leucozei aviare, iar in vaccinul MMR – pestivirus.

Intr-un alt articol (Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…) am aratat clar ca majoritatea vaccinurilor sunt inutile:

* In Germania, desi incepand cu 1940 s-a realizat o campanie in masa de vaccinare impotriva difteriei, pana in 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de imbolnaviri cu difterie.

* In 1967, Ghana a fost declarata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii drept tara “libera de pojar”, ca urmare a vaccinarilor masive intreprinse. Si totusi, in 1972, Ghana a experimentat o revenire masiva a pojarului, cu cea mai ridicata rata de mortalitate.

* In Marea Britanie, intre 1970 si 1990 s-au inregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsiva la copiii vaccinati impotriva acestei boli.

* In anii 70, in India a fost incercat un vaccin impotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri a fost semnalate in cazul persoanelor vaccinate decat pentru cele nevaccinate.

* In 1977, Dr. Jonas Salk, cel care a dezvoltat primul vaccin impotriva poliomelitei, a recunoscut ca vaccinarea de masa anti-poliomelita a fost principala cauza pentru izbucnirea celei mai mari epidemii de poliomelita din istoria Statelor Unite.

* In 1979, Suedia a abandonat vaccinul impotrivei tusei convulsive ca urmare a ineficientei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsiva inregistrate in 1978, 84% dintre pacienti erau deja vaccinati de trei ori!

Asadar, atentie cand mai acceptati sa faceti aceste vaccinuri!


 
banner