Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal “T”, si, astfel, a cancerului

Despre Wilhelm Reich, descoperitorul energiei orgonice, am mai vorbit si in alte articole, dar aici am detaliat cel mai mult: https://www.almeea.ro/energia-orgonica-a-dr-wilhelm-reich-aprobata-de-einstein-dar-respinsa-de-industria-farmaceutica-mondiala/. Astazi, vom discuta despre eforturile dr. Wilhem Reich in rezolvarea misterului cancerului.

In experimentele sale numeroase, el a luat un tesut canceros steril (oferit de niste chirurgi de la un spital local) si, spre mirarea sa, a observat ca toate culturile aveau o culoare verzui-albastra. Luand materialul de pe margine, Reich a inoculat o noua lamela si a observat, pentru prima oara, T-bacilli (sau bacilul „T”), descoperire care ar putea ajuta in rezolvarea misterului ce inconjoara cancerul.

Gasirea acestei bacterii l-a umplut pe dr. Reich cu frica si infiorare. Cu frica, intrucat el stia ca rezolvarea secretelor cancerului ar fi o sarcina herculiana, antagonizand lumea medicala asupra sa. Cu infiorare, intrucat el stia intuitiv ca aceste bacterii erau implicate in decesele provocate de cancere in intreaga lume. Dr. Reich a numit noii microbi de cancer drept Bacil „T”, „T” provenind de la cuvantul german „tod”, ce semnifica „moarte”.

Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal „T”

Toate experientele dr. Wilhelm Reich au aratat ca acest bacil „T” este cheia care se afla la originea cancerului. Dr. Reich a mai demonstrat faptul ca tot Universul este plin de energie orgonica si cand aceasta energie se diminueaza in celule, datorita diverselor traume (rani) sau datorita imbatranirii, celulele au parte de un proces de moarte pe care Reich l-a numit „degenerare bionica”. Drept consecinta a acestei degenerari, bacilul mortal „T” incepe sa se formeze in celule.

Reich a putut demonstra faptul ca aceste bacterii se gasesc in celulele canceroase. Culturile de bacil „T” injectate pe soareci au cauzat inflamatii si moarte ca urmare a cancerelor dezvoltate. Colonia de bacil „T” din celule a provocat o reactie in tesuturi, prin care a rezultat formarea unor inflamatii veziculare. Privite la microscop, aceste vezicule au raspandit o lumina albastruie, si de aceea el le-a denumit „bioni PA albastri”.

In degenerarea tesutului canceros, bionii PA albastri afecteaza in mod serios energia orgonica a celulelor. In alte experimente facute cu soareci, dr. Reich a injectat bioni albastri in tesut si a observat transformarea sa in celule canceroase.

Toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale

Dr. Reich a mai observat un lucru: faptul ca toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale, sanatoase. Cum celulele canceroase secatuiesc organismul de energie si degenereaza in bacili „T”, apare in mod automat si putrefactia trupului. Infectia generalizata cu bacili „T” si epuizarea masiva a tesutului canceros sunt cauzele care duc la moartea organismului. Astfel, cancerul semnifica, literar, moartea in organismul viu.

Dr. Reich a mai descoperit bacilul „T” nu doar in tumorile canceroase, ci si in sangele, fluidele corpului si in excrementele pacientilor cancerosi. El, initial, a crezut ca bacilul „T” este agentul infectios specific al cancerului. Dar, acesti microbi ai cancerului au fost descoperiti de dr.Reich si la persoanele cu alte boli, si nu doar atat: dr. Reich a observat bacilul „T” si in sangele sau excrementele persoanelor sanatoase! Totusi exista o mica diferenta: sangele pacientilor cancerosi produc usor si rapid bacilul „T”, pe cand sangele sanatos produce greu si incet acest bacil.

Dr. Reich a concluzionat: „Dispozitia la cancer este astfel determinata de rezistenta biologica a sangelui si a tesuturilor la putrefactie. Rezistenta biologica, in schimb, este ea insasi determinata de energia orgonica continuta in sange si in tesuturi.” In concluzie, este bine sa avem energie orgonica cat mai multa in organismul nostru.

Vreti sa aveti parte de energie orgonica cat mai multa? Vreti sa va protejati de energiile negative? Sa eliminati toxinele si radiatiile din aer? Sa aveti un somn linistit? Sa raspanditi in jur energie pozitiva? Va invitam sa comandati si sa purtati ORGONII ALMEEA.

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, orgonii Almeea contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect. Mai jos se gasesc aceste minunate pandantive pe care le puteti comanda:


8 Comments

 1. A acumula ceva este o iluzie. Atunci cand incerci sa acumulezi de fapt te lipsesti de energia intregului (de care dispui neconditionat si infinit), pentru ca te lasi dus de (iti concentrezi atentia-energia pe) ideea-iluzie ca iti lipseste ceva si vrei sa umpli acel „gol”. In realitate totul este in tine si tu esti in tot. Insasi ideea lipsei creaza boala, suferinta. Nu se poate acumula ceva vreodata, se poate doar intra in rezonanata – cu o idee sau alta… Singurul lucru care se poate „face” este sa lasam ca energia sa circule liber si sa nu o mai blocam in idei inutile si nesanatoase

 2. foarte interesant modul tau de gandire cms
  sunt deacord cu tine ca dorinta continua la tot mai mult creaza tristete si acel feeling de lipsa a ceva.
  daca nu ne-am mai dori nimic am fi mai fericiti dar oare daca nu ne-am mai dori nimic am mai avea ceva hai sa zicem material? si daca nu am mai avea nimic material am putea sa traim?
  la modul la care vorbesti tu da..totul este o iluzie..insasi materia solida, palpabila e o iluzie, o holograma daca vrei sa vorbim asa, la fel si cu energia ce provine din univers, energia ce ti-o confera starea de iubire etc.
  intrebarea mea pentru tine este urmatoarea.
  cum faci atunci sa te acordezi iluziei, sa intri in rezonanta cu ea?

 3. @Adrian
  Este exact ca si cu innotul: ori faci pluta, ori innoti, ori te zbati si te „agati” de apa si iti folosesti aiurea energia… trebuie doar sa colaborezi, sa conlucrezi cu ea, cu apa, si te va tine la suprfata, nu e nevoie sa te zbati si sa te inneci ca prostu’ singur 🙂 Problema este ca unii fac „valuri” in dorinta lor de a „inneca” pe altii, in loc sa pluteasca in voia curentului lor individual interior.. Asta spune Iisus despre sine: „Eu sunt: calea, adevarul si viata.” Se refera cu siguranta la calea, adevarul si viata sa, nu a altuia..

Leave a Reply