Kickstart, o noua bautura racoritoare prin care Pepsi vrea sa ne intoxice cu chimicale

Social Media
  •  
  •  
  •  

KickstartCorporatia Pepsi, prin sucursala sa Mountain Dew, anunta introducerea, in luna februarie 2013, a unui nou sortiment de bautura, Kickstart, care se vrea a fi o alternativa la clasica cafea. Citim o parte din comunicatul companiei PepsiCo:

Deschideti dimineata cu Kickstart, un nou suc de la Mountain Dew. Disponibil in doua versiuni, Orange Citrus şi Fruit Punch,si avand doar 80 de calorii pe cutia de bautura, Kickstart, reprezinta o alternativa proaspata la clasica intrebare de dimineata “Suc sau cafea?” Kickstart combina gustul grozav al unui Mountain Dew, ce contine 5% suc de fructe, cu o cantitate perfecta de cafeina, pentru a va mentine in activitate in intreaga zi.

“Consumatorii nostri ne-au spus ca se aflau in cautarea unei alternative la bauturile traditionale de dimineata, o bautura care sa aiba un gust grozav, dar care sa detina suc adevarat de fructe in ea, precum si o cantitate suficienta de energizant, pentru a-i putea ajuta sa-si inceapa diminetile”, a declarat Greg Lyons, vice-preşedinte de marketing la Mountain Dew. “Le-am auzit doleanţele şi am creat o băutură pentru ei care să-i satisfacă: Kickstart.”

Comunicatul Pepsi mai mentioneaza ca aceasta bautura Kickstart va fi disponibila in SUA incepand cu 25 februarie. Probabil ca ea va ajunge si in Romania in cursul anului acesta sau in 2014. Dar sa vedem ce contine aceasta noua bautura fabricata de Pepsi: doar 5% suc de fructe, iar restul e format din sirop de porumb, acid fosforic si alte ingrediente chimice. Intrucat aceasta bautura contine cel putin 5% suc de fructe, conform legilor americane, ea nu este considerata a fi bautura carbogazoasa/racoritoare, ci…suc! Ceea ce inseamna ca Kickstart poate fi servit si de catre copii in scoli. Asadar, copiilor li se serveste o bautura racoritoare, ce contine multa cafeina, pe post de suc! Ca sa nu mai vorbim de indulcitorii artificiali chimicali din aceasta “bautura-minune”, care in mod categoric, vor crea in timp diabet multor persoane. Industria farmaceutica mondiala “Big Pharma” ii va multumi companiei Pepsi pentru ca i-a asigurat in viitor o multime de clienti care vor consuma medicamentele necesare tratarii bolilor produse de aceasta bautura Kickstart: diabet, boli cardiovasculare etc.

Acum, serios vorbind, cat de nebun trebuie sa fii ca sa bagi de dimineata in tine, acid fosforic, cafeina si indulcitori artificiali!?

4 comentarii la „Kickstart, o noua bautura racoritoare prin care Pepsi vrea sa ne intoxice cu chimicale”

  1. Si Forever Living are produse cu agenti cancerigeni:

    FAB (Forever Active Boost)

    apă carbogazoasă, zahăr, dextroză, acid citric, îndulcitor, gel stabilizat de Aloe vera, regulatori de aciditate, taurină (600 mg), extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant (beta-caroten)

Lasă un comentariu