Influentarea de la distanta

Social Media

hipnozaInfluentarea de la distanta este baza hipnozei asupra unei persoane si permite operatorului PSI sa afecteze neuronii celuilalt. Utilizarea influentarii de la distanta ar putea prin urmare sa afecteze pietele financiare, prin influentarea creierelor participantilor pe aceste piete. Japonezii au cumparat o serie de realizari ale psihotronicii rusesti, in timp ce chinezii dispun de centre de cercetare dedicate influentarii de la distanta. Deoarece cimpul biofizic rezida in fiecare dintre noi, se pare ca influentarea de la distanta va fi vazuta ca o amenintare asupra decidentilor.

Vindecarea alternativa

Unele aspecte ale vindecarii alternative pot fi concepute ca o utilizare a influentarii de la distanta. Abilitatea de a afecta propriul corp, precum si al altor persoane poate avea implicatii foarte importante pentru vindecarea si sanatatea natiunii. Efectul influentarii de la distanta este baza stiintifica a felului cum actioneaza spiritul asupra materiei, permitind vindecari spectaculoase chiar in absenta fizica a vindecatorului. Cimpurile morfogenetice ale corpului biofizic sint capabile sa afecteze toate aspectele celulei si ale structurii genetice. De aceea medicina bazata pe biofizica va produce vindecari miraculoase in secolul 21. Influentarea de la distanta se va dovedi un mijloc de crestere a duratei de viata. Se vehiculeaza deja cifra de 600 de ani ca durata a vietii oamenilor in viitor. Se va micsora, de asemenea, numarul de morti prin accidente. S-a demonstrat statistic ca, fara boli, in 600 de ani o persoana va muri dintr-un accident. Alterind realitatea prin mijloace psihotronice, aceste accidente se pot prevedea si, deci, persoana respectiva va putea sa se fereasca.

Realitatea cuantica

Pentru a intelege ceea ce se petrece in afara bandei de EM (electromagnetice), pentru a explica evenimentele psihotronice, avem nevoie de o reamintire a cunostintelor de fizica. La inceputul secolului anterior, Ernst Schrodinger si Werner Heisenberg au formulat legile de baza ale mecanicii cuantice. Aceasta teorie descrie fizica lumii subatomice. S-a descoperit ca, in lumea mecanicii cuantice, entitatile subatomice, cum ar fi electronii, ar putea sa se comporte nu numai ca niste particule, dar si ca unda. Aceste efecte ciudate cuantice este de presupus sa dispara atunci cind entitatile devin mai mari. Astfel, in lumea normala acestea nu exista.

Se pune intrebarea daca cimpurile biofizice utilizate in psihotronica nu sint radiatii EM, ci o noua forma de cimpuri cuantice. Daca ar fi asa, aceste evenimente din mecanica cuantica ar putea sa explice cum cimpul biofizic poate fi in doua locuri in acelasi timp, atit la locul obiectivului, cit si al spionului psihic. Prin aceasta metoda, informatia poate fi transmisa de la situl de actiune la creierul persoanei observate. De fapt, cimpul biofizic poate fi in acelasi timp in doua locuri si este capabil sa stie ce vede fiecare stare. Dr. Bell a elaborat o teorema din mecanica cuantica si care afirma ca particulele subatomice sau fotonii care s-au obtinut prin divizarea in doua a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleasi caracteristici. Teorema lui Bell si conectivitatea intre perechile de subparticule le-a permis oamenilor de stiinta sa transmita in conditii de securitate informatia. Daca corpul biofizic este un cimp cuantic, atunci cind se divide pentru a realiza actiunea psihotronica, fiecare componenta va cunoaste ceea ce perechea sa din cimpul biochimic a observat.

Pisica lui Schriodinger

In mecanica cuantica, o entitate poate fi in doua stari diferite in acelasi timp. Aceasta este superimpozitia starilor. Natura duala a realitatii a fost prezentata in multe carti. Cel mai faimos exemplu al acestui fenomen este pisica lui Schrodinger. O pisica este inchisa intr-un container perfect etanseizat. In container este o canistra cu un gaz otravitor care este activat prin injumatatirea unui izotop, a carui durata de injumatatire este egala cu cea a perioadei in care sta pisica in container. Deoarece probabilitatea ca izotopul radioactiv sa se descompuna si sa transmita semnalul letal pentru eliberarea gazului otravitor este de 50%, atunci pisica are 50% sanse sa supravietuiasca. Insa, in conformitate cu mecanica cuantica, pisica este de fapt o functie unda, care, pina cind este observata, nu se poate spune daca pisica este moarta sau vie. Atunci cind un observator deschide containerul si distruge cimpul cuantic al pisicii, care acum este conectat la izotopul aflat in descompunere, se poate aprecia starea pisicii. Aceasta arata cum efectele subatomice cuantice pot intr-adevar sa afecteze lumea reala.

Niciun mecanicist cuantic nu a dus mai departe rezolvarea problemei. intreaga teorie cuantica este dependenta de ecuatia de unda a lui Schrodinger. Dezvoltata din teoria undei, ecuatia matematica a fost descoperita de Ernst Schrodinger. In relatia matematica, probabilitatea gasirii unei particule este data de o functie care se conformeaza principiilor mecanicii undei. Astfel ca, in loc ca particula sa fie localizata, ea este disipata in spatiu si se poate numai calcula o probabilitate de gasire a acesteia intr-o anumita locatie, pina cind aceasta este observata propriu-zis. Ecuatia considera ca evenimentele cuantice sint nelocalizate cu multe posibilitati potentiale. Observatorul nu poate sa determine ce efect va avea o functie unda. Este ca si cum actul observarii se disipeaza in multe functii unda potentiale si pina la urma se forteaza sa se manifeste numai in una specifica. Prin urmare, in teorie, in timpul actiunii psihotronice, cimpul biofizic al spionului psihic calatoreste spre tinta ca model matematic o ecuatie unda cuantica, ce nu determina o anumita pozitie, ci probabilitatea de a se afla intr-una din foarte multele posibilitati. Dupa sosirea la situl tinta corpul biofizic al spionului psihic poate avea dificultati in manifestare, asemenea unei persoane care vrea sa se trezeasca dintr-un vis. Acesta poate fi un motiv de ce actiunile psihotronice nu apar la oamenii care nu sint antrenati special. Se mai poate astfel explica de ce informatia de natura psihotronica poate fi neconsistenta la inceput, iar apoi brusc apare bilocatia, cind s-ar parea ca spionul psihic este acum intr-un alt loc.

Cimpurile morfogenetice – cimpuri energetice care modeleaza viata

Biologii specializati in studiul celulei stiu ca genomul uman (cromozonii care altatuiesc materialul genetic uman) nu contine suficienta informatie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat, numita blastocist, in embrion. Cimpurile morfogenetice biofizice asigura comutarea pe genele specifice si renuntarea la altele, in functie de poziaia lor in blastocist din uter. Daca acestia se afla linga axa in virf, ei devin celulele ochiului si ale esofagului. Daca sint in partea de jos vor deveni anus, iar daca sint in centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Daca sint la suprafata vor deveni celulele pielii. Cimpurile biofizice pastreaza informatia care va determina ca toate celulele identice sa devina din sisteme diferite, in functie de pozitia lor. Prin urmare, cimpul biofizic contine foarte multe informatii care nu sint continute in genom. Mai mult, cimpul biofizic poate controla expresia genei.

O consecinta naturala a actiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotronisti a unei evolutii in cimpurile lor morfogenetice. Asemanator neuronilor afectati de darwinismul neural, cimpurile morfogenetice pot evolua de la constienta primara la nivelurile inalte de constienta. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de catre corpul biofizic, cimpurile morfogenetice din care este alcatuit vor evolua si vor deveni constiente (constienta primara). Cu o practica lunga, aceste cimpuri devin autoconstiente (constienta inalta). Acest proces permite obtinerea unor puternice abilitati psihotronice, dar, mult mai important, ar putea conduce ca PSI-operatorul sa fie capabil sa comute aceste gene intre cele doua pozitii on si off. Sanatatea si gerontologia (stiinta prelungirii vietii active) sint influentate de aceste descoperiri.

Tim Rifat a dezvoltat PPNI (Imunologia neurala, psiho, paranormala), care consta din folosirea actiunilor psihotronice, a simtirii de la distanta si a influentarii de la distanta pentru dezvoltarea cimpurilor morfogenetice spre o constienta inalta. S-a descoperit ca o gena s-a schimbat natural in versiunea sa normala la un pacient suferind de o boala genetica letala, prin urmare genomul este supus schimbarii in corp.

Constienta biofizica – spiritul intr-o masina

Creierul poate gindi fara ajutorul cimpului biofizic, dar acest cimp, prin conexiunile sale cu creierul si neuronii, poate influenta creierul, ca si mintea si psihicul. Cercetarile asupra actiunilor infoenergetice si OOBE (de calatorie extracorporala) indica faptul ca si cimpul biofizic poate gindi separat fata de creier si poate atunci cind este puternic sa devina constient de sine (constienta de nivel inalt). Aceasta permite un vis lucid, calatorii astrale si perceptia intregii vieti dupa o experienta de moarte clinica. Mecanismul prin care corpul biofizic incepe sa dezvolte abilitatea de a gindi separat de corpul fizic se dezvolta intr-un mod asemanator cu cel din principiul selectiei naturale a lui Darwin. Aceleasi mime, idei si actiuni care se executa in mod obisnuit devin baza cimpurilor morfogenetice care alcatuiesc corpul biofizic.

Realitatea duala

Ar putea actiunile psihonergetice sa fie un cimp biofizic care se misca intr-o realitate paralela? Daca este asa, cunostintele noastre despre natura pot fi foarte limitate deoarece nu cunoastem mai nimic despre aceasta a doua realitate. Aceasta este contigua cu a noastra si ne este facuta trimitere la ea prin intermediul mecanicii cuantice. Aceasta realitate paralela este observata in visul lucid si in cadrul experientelor OOBE (experimente extracorporale), precum si in starile de reverie. Aborigenii din Australia au o multime de cunostinte despre realitatea din timpul visurilor.

Realitatea cuantica depaseste lumea fizica. Cind inchidem ochii si ne imaginam locul in care ne aflam si privim in jurul nostru, cimpul biofizic pe care il posedam incepe sa fie constient de realitatea cuantica, aceea care este perechea din umbra a celei pe care o traim. Aceasta realitate din timpul visului nu este de natura EM, este alcatuita dintr-o multime de cimpuri noi. Aceste efecte de cimp sint baza fenomenelor biofizice, biochimice si bioplasmatice. Fata electronica a psihotronicii folosita de guverne pentru aparatele de control al mintii si sistemele de arme asociate simuleaza aceste efecte de cimp. in fizica conceptul de dualitate se dovedeste a fi folositor in scrierea ecuatiilor dificile pe care fizicienii le utilizeaza pentru a descrie realitatea.

Asa-numita teorie a toate (TOE) ofera raspunsuri sensibile care nu implica infinitii. Exista in univers 4 forte fundamentale recunoscute de fizica actuala si anume gravitatia, forta electromagnetica, forta slaba si forta tare intranucleara. De asemenea, ca o formulare a electrodinamicii cuantice, s-a ajuns la teoria unificarii fortelor electromangetice si slabe in forta „electroslaba”, care apare la temperaturi comparabile cu cele ale universului timpuriu. Aceasta unificare a dus la teoria ca fortele slabe, electromagnetice si puternice pot fi unificate in „modelul standard al materiei”. Acest model e inca incomplet si se crede ca s-ar putea unifica in „marea teorie unificata a cimpurilor”. Ducind teoria mai departe, ea inca exclude gravitatia. Se aduc ipoteze in favoarea unei „theory of everything” – TOE -, care unifica toate fortele fundamentale.

O incercare de a formula aceasta teorie ar fi supergravitatea sau teoria stringurilor. O realitate din umbra care se suprapune partial cu a noastra si care este compusa din cimpuri biofizice ar permite fenomenele PSI, deoarece acestea exista in realitatea cuantica. A deveni constient de realitatea cuantica pare a fi un lucru dificil. Daca omul este nascut surd, mut si orb la aceasta realitate care este cauzata de mime, virusi mentali care vin din lumea fizica mecanicista, numai introducerea noilor mime care descriu lumea cuantica va face omul constient de lumea PSI. Realitatea cuantica, aceea care se suprapune cu a noastra si care se face vizibila numai la nivel subatomic, este destul de greu de inteles pina cind dezvoltarea actiunilor infoenergetice si a razboiului PSI nu vor fi suficient de raspindite si de popularizare.

Darwinismul neural

Un alt fenomen analizat in acest articol este acela de a fi constient in acelasi timp in doua locuri. Aceasta este superimpozitia cuantica a starilor despre care s-a vorbit mai inainte. Principiul superimpozitiei afirma ca doua cimpuri au o existenta separata care permite energiei continute sa ramina neschimbata atunci cind ele sint aduse impreuna. Acest principiu furnizeaza un raspuns simplu la doua din cele mai dificile intrebari care sint discutate de fizica. Cum sarcinile electrice isi exercita fortele una catre cealalta? Cum sint generate cimpurile magnetice?

Principiul superimpozitiei afirma ca o sarcina si cimpul sau electric sint doua aspecte ale aceluiasi lucru. Sarcina apare ca o polarizare a spatiului catre un punct terminal al unei suprafete, posibil sferice, care inconjoara un punct in centrul sarcinii. Suprafata nu este distincta de cimpul electric. Astfel, fiecare electron si quark au o prezenta extinsa in spatiu. in acest fel, spatiul are o proprietate locala ca fiecaruia sa ii corespunda o forta. O sarcina prezinta o forta de la oricare din cimpurile electrice prezente in acel spatiu si aceste forte sint adunate conform procesului de adunare a vectorilor. Cimpurile magnetice apar ca miscari relative ale cimpurilor electrice unul in altul. Atunci cind un curent electric circula printr-un conductor, cimpurile electrice de electroni care compun curentul se misca impreuna cu acesta in cimpurile electrice ale celorlalte sarcini care compun structura atomica a conductorului. Existenta cimpurilor magnetice constituie ele insele o demonstratie a principiului superimpozitiei.

Acest principiu ne permite sa intelegem cum actioneaza fortele la distanta, generarea cimpurilor magnetice, rezultatul nul al experimentului Michelson-Morley, cresterea masei si ca urmare incetinirea ceasului la viteze mari, stocarea energiei cinetice. Perceptia fizica a corpului material si actiunile infoenergetice transportate de corpul biofizic pot aparea simultan. Acest fapt are implicatii serioase pentru ca de aici rezulta o existenta separata a creierelor noastre si a cimpului biofizic. Mai mult, fiecare dintre acestea realizeaza existenta simultana a celuilalt.

Dr. Gerald Edelman, un neurofiziolog de seama, a formulat teoria darwinismului neural. Acesta postuleaza ca neuronii, care realizeaza conexiunile dintre celulele creierului, sint intr-o concurenta prin selectia naturala. Este ca si cum fiecare celula a creierului si fiecare neuron se lupta pentru existenta cu celelalte celule si cu ceilalti neuroni. Numai cel mai potrivit va supravietui. in cazul creierului, numai acele conexiuni care sint cele mai frecvent utilizate vor supravietui. Conexiunile alcatuiesc o retea neurala a celulelor creierului, care este constienta de ceea ce se petrece in jurul ei prin simturi. Acest model este rezultatul celulelor creierului care lupta pentru supravietuire. Este, de asemenea, un model pentru actiunile zilnice pe care le intreprindem, cum ar fi plimbatul si vorbirea. Aceste forme ale retelelor neuronale concureaza intre ele in cadrul unei forme extinse tridimensionale. Rezultatul acestei competitii este o persoana care poate sa existe, care gindeste, are constiinta de sine. Aceasta este constiinta de nivel inalt.

Cimpurile biofizice

In actiunea infoenergetica, acest cimp latent biofizic (numit de biologi cimpul morfogenetic) trebuie sa se dezvolte pina la un punct, in care el devine constient de ceea ce-l inconjoara. Dr. Rupert Sheldrake, valorificind ideile sale privind cimpurile biofizice care inconjoara organismul, a elaborat teoria rezonantei morfice. in aceasta teorie, corpurile morfogenetice mediaza si controleaza dezvoltarea si evolutia creaturilor vii si le stabileste caracteristicile care vor fi transmise urmasilor. Daca cineva reuseste sa faca aceste cimpuri morfogenetice sa fie constiente de mediul inconjurator, se vor putea stabili bazele pentru actiunile psihoenergetice. Aceasta este constiinta primara.

Cursurile de vedere extrasenzoriala americane, care nu pornesc de la intelegerea acestor procese biofizice, luate 12 ore pe zi, 7 zile din saptamina, au nevoie de 18 luni pentru a inculca autoconstienta cimpurilor biofizice de care este nevoie in actiunile psihoenergetice. intelegerea proceselor invocate permite reducerea acestei perioade prin obtinerea unor metode mai eficiente de amplificare a cimpului biofizic natural spre starea cind acesta este constient de ceea ce se intimpla in jurul sau. Cind se ajunge in acest punct, cimpul biofizic poate fi trimis de la operator sa examineze locuri indepartate. Si atunci extrasenzitivitatea este posibila.

PSI-genele

Extrasenzitivitatea a fost de mare folos stramosilor nostri in activitatile lor de vinatoare, adunare si culegere a fructelor, radacinilor etc. Vinatorii care puteau gasi si dobori animalele, prin selectia naturala, aveau sanse mai mari sa supravietuiasca. De aceea, vinatorii care posedau PSI-gene erau selectati natural sa supravietuiasca. Datorita acestui trecut, PSI-genele au crescut in acea perioada. O data cu dezvoltarea agriculturii, aceasta presiune selectiva a incetat sa mai fie importanta. Astfel, culturile „dezvoltate”, asa cum este a noastra, au pierdut PSI-genele. Aborigenii din Australia si bosimanii din desertul Calahari, care mai traiesc inca in Epoca de Piatra, mai pastreaza aceste aptitudini RV pentru o buna parte din populatie. Arderea si persecutarea vrajitoarelor in Evul Mediu au deselectat PSI-genele la femeile din Vest, facindu-le mult mai rare. Se pare ca barbatii din Europa sint mult mai dotati decit femeile in domeniul RV. Alte culturi care nu au persecutat vrajitoarele prezinta performante extrasenzoriale mai dezvoltate in rindul populatiei feminine. Aceasta deoarece s-a constatat ca femeile au predispozitii la PSI-amplificare, caracteristice sexului feminin.

Numai culturile care n-au persecutat persoanele cu abilitati paranormale au pastrat un nivel ridicat de PSI-gene. Indienii nord-americani au venerat abilitatile paranormale, astfel ca acestia au constituit un depozit valoros pentru aceste gene, in timp ce europenii le-au distrus. Fosta Uniune Sovietica a efectuat cercetari in domeniul PSI-genelor foarte multi ani, in timp ce in anii ’70, americanii de-abia demarau cercetarile, „pentru ca asa faceau comunistii”. Cercetarile acestora din urma se bazau pe persoane dotate cu calitati psihice si pe fenomenele si metodologia New Age, care reprezenta o miscare culturala caracterizata prin credinta in reincarnare si in astrologie, cu preocupari pentru constiinta spirituala, meditatie, vegetarism si medicina holistica. Prin urmare, americanii au fost mai lenti in indeplinirea obiectivelor din domeniul PSI, limitati fiind de modul de gindire din New Age, in detrimentul unei metodologii stiintifice. Spre deosebire de americani, rusii au studiat domeniul parapsihologic cu resursele a 20 de institute de cercetare. Printr-o evaluare sistematica a fenomenului PSI, rusii au inceput sa descopere secretele stiintei paranormale.

PSI-genele din genomul persoanelor care participau la cursul de extrasenzitivitate afectau abilitatea acestor persoane pentru realizarea spionajului psihic. Joe McMoneagle nu a fost de acord cu modul sistematic de producere a extrasenzitivitatii folosit de Ingo Swann. McMoneagle gindea ca PSI-abilitatile latente existente in orice persoana erau un factor de cea mai mare importanta in obtinerea performantei in domeniul extrasenzitivitatii. Este adevarat ca exista persoane care prezinta mari aptitudini pentru ceea ce numim infoenergetica. Aceasta dovedeste ca omul are sute de mii de ani de experienta ca vinator-culegator, si numai citeva mii ca agricultor, perioada in care nu s-au deselectat toate PSI-genele de la populatie. Razboaiele mondiale care au scuturat Europa au actionat cu o puternica presiune selectiva pentru supravietuirea celor cu PSI-gene. Urmasii celor care au luptat in razboi au mai multe PSI-gene decit ceilalti sau daca ar fi fost numai pace.

Revista „Fortune” a considerat ca persoanele prezente in top 500 CEO (chief executive officer) au o PSI-intuitie mai mare decit media. De asemenea, acestea prezinta reactii precognitive. Cercetarile par sa indice ca exista PSI-gene primare si secundare. Cele secundare sint acelea care faciliteaza integrarea biofizica cu organismul si care codifica retelele neurale cu functii mai inalte pentru a realiza interfata cu energia biofizica. Cu alte cuvinte, acestea usureaza comunicarea informatiei intre cimpul biofizic si creier. Aceste PSI-gene secundare realizeaza un canal curat intre creier si corpul energetic. PSI-genele primare sint acelea care ofera capabilitati de spionaj psihic prin natura proteinelor ale caror coduri le stocheaza. Ele actioneaza ca amplificatori psihotronici, baterii biofizice si alte fenomene de nepatruns care sint implicate in procese biofizice. Este ca si cum corpul unor persoane actioneaza ca generatori naturali psihotronici si realizeaza stocarea PSI-energiei.

Cu cit o persoana poseda mai multe PSI-gene, cu atit mai mult energia biofizica este disponibila pentru actiuni psihoenergetice. Unele persoane generatoare de energie sint nascute cu magnetism animal. Anton Mesmer a explorat acest fenomen si l-a exploatat pentru obtinerea unor performante de magnetism natural in secolul al XVIII-lea. Nivelurile mari de stres bazal ale omului actual elibereaza un torent de hormoni si de stimuli electrici care par sa inchida PSI-genele. Aceasta suprasolicitare, pina la urma, duce la aparitia cancerului. Prin urmare, fenomenele paranormale sint destul de rare si nu prezinta repetabilitatea de care este nevoie pentru verificari stiintifice. Astfel, stresul ne pastreaza „normali”.

Metoda cinema

Metoda cinema este indicata pentru curatarea mintii unei persoane, utilizind infoenergetica prin imagini in miscare. Aplicarea acestei metode este al doilea pas care urmeaza pentru intrarea in starea teta. Atunci cind se urmareste un ecran de cinema, noi incetam sa ne mai vorbim noua insine. Astfel se comuta pe off dialogul intern, neincetata conversatie mintala pe care o avem in capul nostru. Linistea mintala este un al doilea initiator al infoenergeticii (primul este de obicei relaxarea, prin utilizarea tehnicilor de management al stresului).

Atentia directionata

Atentia directionata reprezinta utilizarea directa a perceptiei si a imaginilor mintale pentru studierea actiunilor extrasenzoriale. Curatarea mintii prin focalizarea atentiei directionate asupra imaginilor mintale este cel mai puternic mijloc de dezvoltare a actiunilor extrasenzoriale. Atentia directionata este similara unui laser mintal care focalizeaza constienta intr-o raza coerenta care poate utiliza in intregime informatia adusa de corpul biofizic in timpul actiunilor extrasenzoriale. Odata directionata atentia, aceasta poate fi utilizata pentru spionarea unor spatii aflate la mare departare.

Efectul „cea de a suta maimuta”

Efectul „cea de a suta maimuta” este o bine cunoscuta anecdota despre raspindirea mimelor prin influentarea de la distanta. Cu cit mai multi oameni practica o mima (o activitate obisnuita sau o actiune), cu atit mai usoara devine pentru grup. Este un fenomen observat ca exista un prag al numarului de persoane sau de animale care folosesc aceeasi mima dupa care mima devine obicei pentru intreaga rasa sau specie. Cel mai bun exemplu este cel cu maimuta japoneza care a invatat sa spele nisipul de pe orezul salbatic in mare. Alti membri ai turmei au copiat aceasta mima. O data ce 100 de maimute au invatat aceasta actiune, mima respectiva a aparut in mod miraculos si pe alte insule, foarte departe fata de cea de origine a mimei. Aceasta s-a intimplat chiar la maimute care nu s-au vazut si care nu au intrat in contact.

Efectele cimpului biofizic si interactiunea sa cu cimpurile altor membri ai speciilor par sa indice ca atunci cind se ajunge la un numar suficient de mare de cimpuri biofizice care apatin unui grup unde s-a invatat o mima noua, orientarea spre aceasta mima se raspindeste prin telepatie spontana. Aceasta este valabil si pentru actiunile extrasenzoriale. Cu cit sint mai multi practicanti ai infoenergeticii, cu atit le este altora mai usor sa invete aceasta activitate. Primii spioni psihici americani petreceau 12 ore pe zi, 7 zile din saptamina, timp de 18 luni sa invete vederea la distanta de tip extrasenzorial. Aceasta perioada s-a redus in prezent la 6 luni. De asemenea, performantele de acuratete care se obtin in prezent sint mai bune decit la primii cursanti. Si a devenit mai usor de invatat datorita efectului „cea de a suta maimuta”. in viitor, mult mai multe persoane vor fi capabile sa practice cu succes spionajul psihic si cu o mai mare acuratete.

Amplificarea de grup a psi

Extrasenzorialitatea amplificata de grup si telepatia pot, de asemenea, sa amplifice psi-aptitudinile latente ale unei persoane. in cadrul grupului extrasenzorial, acestea se dezvolta, iar cimpul biofizic al individului se amesteca cu al grupului, ceea ce conduce la amplificarea procesului. Amplificarea de grup a cimpurilor biofizice permite cimpului biofizic individual sa se dezvolte din starea latenta (functionarea morfogenetica), pina ajunge sa inteleaga ceea ce il inconjoara (constienta primara). Mult mai tirziu se poate sa devina auto-constient (constienta de nivel inalt), atunci cind telepatia si perceptia extrasenzoriala (ESP) devin obisnuite. Atunci cind cimpul biofizic al persoanei paraseste mintea grupului, acesta isi pierde starea amplificata, dar ramine cu dezvoltarea constientei naturale. Continuarea practicii de amplificare de catre grup a telepatiei si ESP conduce la o accelerare a acestei dezvoltari, sustinuta prin mintea grupului. Astfel, persoanele individuale pot ajunge la maximum de performante privind psi-genele lor in citeva luni, nu in ani, cum s-ar ajunge prin alte metode.

In plus, genomul poate sa se schimbe in urma efectelor cimpului biofizic, astfel cimpul biofizic amplificat de grup poate fi utilizat pentru schimbarea materialului genetic al grupului pentru dezvoltarea unor noi psi-gene, sau, cum au actionat sovieticii, pentru a influenta de la distanta alte persoane, imbolnavindu-le. Prin astfel de metode, cursantii psi-deficienti pot ajunge la o psi-functionare optima. Prin aceasta tehnologie, orice persoana poate fi antrenata in domeniul spionajului psihic, indiferent de materialul genetic cu care este initial dotat. Aceste metode au fost folosite in institutele de cercetari in domeniul psi ale fortelor armate ale marilor puteri, precum si de corporatii importante cum ar fi Sony. Efectele mentionate anterior explica modul in care orice grup de persoane poate utiliza ESP ca un instrument in cercetarile sale sau pentru a provoca schimbari fiziologice in beneficiul sanatatii si al longevitatii. Actiunile infoenergetice s-au dovedit deosebit de utile in obtinerea unor informatii care nu ar fi fost posibil sa se obtina prin alte mijloace. Aceasta noua metodologie prezentata aici va fi de folos persoanelor care practica CRV, prin stilul folosit de americani sau, prin stilul rusesc, ERV.


Social Media

4 Comments

  1. De curand am inceput sa fiu si eu mai interesat de aspectele spirituale si mentale ale vietii si as dori sa port si cu altii conversatii pe baza acestor subiecte. Numele meu este Sorin, am 22 de ani si locuiesc in Bucuresti. Cine imi impartaseste sentimentele si vrea sa discuta cu cineva despre aceste aspecte ale vietii sa ma contacteze la adresa de e-mail sau ym: speed_is_everything@yahoo.com .

    Multumim mult pt. articol(e) si pt. toate informatiile care ni le puneti la dispozitie aici, tineti`o tot asa.

  2. La multi ani si va multumesc ca va-ti gindit sa ne transmiteti si noua(celor curiosi si incepatori)cite ceva din aceste informatii.As dori sa stiu mai multe despre concentrare si transmiterea telepatica.Bafta si sa va fereasca criza care a zapacit pe toti.Multa sanatate la intreaga echipa,va salut de la Poalele Timpei

Leave a Reply