luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateInca o victorie a dr. Burzynski impotriva mafiei Big Pharma! Tratamentul sau...

Inca o victorie a dr. Burzynski impotriva mafiei Big Pharma! Tratamentul sau revolutionar impotriva cancerului e pe ultima suta de metri!

Inca o victorie a dr. Burzynski impotriva mafiei Big Pharma! Tratamentul sau revolutionar impotriva cancerului e pe ultima suta de metri!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

BurzynskiFaimosul medic de la Houston, Stanislaw Burzynski, a reusit sa castige inca o lupta impotriva lui Big Pharma (marea industrie farmaceutica). Totusi, se pare ca mass-media oficiala a decis sa pastreze tacerea cu privire la aceasta victorie si, probabil, ghiciti de ce. Motivul este simplu: dr. Stanislaw Burzynski este capabil de a vindeca cancerul si de a nu folosi oricare din tratamentele medicale conventionale utilizate in marea majoritate a tarilor lumii.

Se pare ca antineoplastonii, in combinatie cu o terapie noua care tinteste genele, au capacitatea de a elimina profitul si bogatia industriei uriase a cancerului a lui Big Pharma. In cazul in care cancerul este vindecat odata pentru totdeauna, nu va mai fi nevoie de lungile tratamente scumpe. In plus, pacientii nu vor mai avea nevoie de medicamente folosite pentru a trata efectele secundare cauzate de tratamente conventionale ale cancerului. Cu alte cuvinte, odata ce boala este vindecata, aceasta industrie pierde o multime de bani.

Acum cateva luni, BRI (Institutul de Cercetare Burzynski) a emis un comunicat de presa in care arata ca faza clinica, ce a fost impusa timp de 2 ani pentru noile medicamente aflate in faza beta, a fost ridicata. Asadar, injectiile cu antineoplastonii A10 si AS2-1 pot fi utilizate in faza trei de studii pentru pacientii care au fost diagnosticati cu cancer de curand.

Pentru cei care nu cunosc, exista 4 faze separate ale studiilor clinice cand vine vorba de tratamentul cancerului. Fiecare faza este pentru a oferi efecte diferite. Datele colectate de celebra institutie americana FDA (Food and Drugs Administration / Administratia de Alimente si Medicamente) ofera dovezi stiintifice ca medicamentul are capacitatea de a oferi efecte pozitive.

Faze de tratament ale cancerului

Faza 1 – Determinarea sigurantei noului tratament impotriva cancerului;
Faza 2 – Determinarea raspunsului si a reactiei diferitelor cancere privind noul tratament;
Faza 3 – Evaluarea noului tratament – daca acesta are mai mult succes decat tratamentul standard;
Faza 4 – Informatii de identificare mai precise referitoare la noul tratament, odata ce a fost permis pentru practica umana.

Clinica Dr. Burzynski prescrie antineoplastoni si, prin urmare, incearca sa recomande tratamente in functie de cerintele si nevoile pacientului. Dupa cum se poate vedea, metoda este diferita fata de de tratamentul standard din lumea medicala de astazi. Medicii moderni prescriu, de obicei, medicamente care ar trebui sa functioneze la toate categoriile de oameni; totusi, Dr. Burzynski sustine ca abordarea trebuie sa fie individuala cand vine vorba de tratamentul cancerului.

Dr. Burzynski a fost acuzat de oficialitatile americane ca ar fi utilizat tratamente nesigure la pacientii cu cancer; dar, pentru a patra oara, doctorul a fost gasit nevinovat de instanta de judecata, ceea ce inseamna ca, in ciuda incercarilor industriei Big Pharma, aceasta nu a reusit sa-l opreasca pe doctor sa ofere un tratament alternativ de succes pentru vindecarea bolnavilor de cancer. Acum, ca Burzynski a trecut in faza a 3-a de incercare, sa speram ca rezultatele vor fi pozitive si ca el a facut, in sfarsit, un pas mare pentru salvarea vietilor oamenilor.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.