Iata care este cea mai buna bautura pentru detoxifierea organismului! Face miracole!

suc de afineIn acest articol, va prezentam o reteta miraculoasa pentru o detoxifiere rapida. Dupa mai mult de zece ani de munca si de dezvoltare a unor diete si metode de detoxifiere, nutritionistul Ann Louise Gittleman i-a incantat pe toti adeptii de alimente sanatoase cu acest suc. Autor al mai multor carti despre alimentatie sanatoasa si diete revolutionare si sfaturi despre castigarea energiei si restabilirea vitalitatii, Gittleman a inventat aceasta bautura pentru detoxifierea generala a organismului.

Bautura va avea culoarea rosie, iar ingredientele sale principale, afinele, ghimbirul si lamaia, vor da ficatului o putere speciala pentru a se curata de toxine si pentru a imbunatati astfel activitatea intregului organism.

Sa vedem cum se prepara si care sunt ingredientele pentru aceasta bautura miraculoasa:
– 9 pahare de suc ​​de afine;
– 1/2 lingurita de scortisoara;
– 1/4 lingurita de ghimbir tocat;
– 1/4 lingurita de nucsoara;
– 1 cana suc de portocale proaspat;
– 1/2 cana suc proaspat de lamaie;

Puneti sucul de afine intr-o oala si adaugati toate condimentele enumerate mai sus (scortisoara, ghimbirul si nucsoara). Fierbeti-le impreuna pentru aproximativ 15 minute si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei. Adaugati apoi sucul de portocale si lamaie. Puneti intreg amestecul in frigider si lasati sa se raceasca.

Secretul acestei bauturi consta in sucul ​​de afine care este un antioxidant extrem de puternic, dar si in celelalte ingrediente. De exemplu, ghimbirul curata extrem de bine sistemul digestiv, iar lamaia si portocala sunt pline de vitamine, in special vitamina C, care, asa cum am mai spus si alta data pe site-ul almeea.com, ajuta impotriva cancerului dar si a altor boli grave.

 

6 Comments

  1. Majoritatea enzimelor se distrug dupa 40 de grade C, așadar Combinația de mai sus trebuie consumată fără niciun proces termic, fără fierbere ci in stare cruda. Iar pentru cine nu înțelege, sucurile de fructe trebuiesc realizate manual si din fructe organice, nu cumparate din supermaketuri .

  2. Caz concret, aflat de la o cunoștință despre un cunoscut al acesteia care a reușit să se trateze de cancer consumând cu frunze de pătrunjel în cantități uriașe, câteva luni. În revista As,acum mai bine de 10 ani, un inginer din București povestește cum a fost tratat prin anii 60 de cancer,după ce fusese diagnosticat pozitiv și i se mai dăduse de trăit maxim 4 luni. Acesta a fost vindecat de un călugăr pustnic de la Mânăstirea Neamțului, care trăia izolat la câțiva km. de mânăstire. Cel în cauză a fost tratat în chilia călugărului, în mijlocul naturii. Timp de 30 de zile nu a băut decât apă de izvor și a mâncat numai un căuș de semințe de dovleac crude pe zi. Căuș pentru cine nu știe, este cantitatea care poate fi luată o dată cu ambele mâini împreunate. Acesta spunea că atunci când a ajuns acolo avea 130 kg. I s-a cerut să aducă și câteva cearceafuri din bumbac cu care urma să fie înfășurat. Povestește că după circa 5 zile au început să-i apară pe tot corpul bubițe asemănătoare cu cele dulci. După alte câteva zile, 3-4, aceste bubițe au devenit de mărimea unor coșuri, cu puroi. În tot acest timp a transpirat enorm avea febră și bea apă foarte des. Călugărul îi schimba cearceaful la câteva ore, pe care tot el îl spăla la izvor cu săpun de casă făcut cu cenușă. Aceste coșuri s-au transformat în furuncule care au început să puroieze, spune că miroseau atât de rău încât nici el nu le putea suporta. Avea senzație de mâncărime dar a trebuit să se abțină pentru a nu se infecta și oricum era înfășurat fedeleș în cearceaf. Ascendentul s-a manifestat în a 15-a zi, după care toate erupțiile au dispărut cum au apărut. A slăbit la 70 kg, iar testele i-au ieșit negative, spunea că la fiecare 2 ani ține câte o cură de 15 zile și se simte excelent.

Leave a Reply